-
99% filmů co sleduju, je v angličtině. Ale už tuto nesmyslnou diskuzi raději končím.
-
sushi: sorry, jsem to tu trošku pomotal při editaci příspěvku. Ale myslím, že vím na který post si reagoval. Je o pár pater níž. Takže pro všechny: sushi není trouba, reagoval na příspěvek, který tu chvilku vysel, protože jsem trouba já a pomotal jsem editaci.
-
Tak tak. Pokrývky hlavy se v rozhovorech a větších animačkách vypínaly. Někdy to ale haprovalo. Můj hrdina si jednou užil vášnivou noc s Morrigan v komplet Blood Dragon zbroji *2* .
-
Aha. Já už se v těch direktech nějak ztrácím *7* . Osobně to neřeším, protože moje grafárna nemá dostatečnou pamět. Prostě jsem to někde četl, tak jsem to napsal. Těm internetům se dneska nedá věřit *1*
-
Všechny předobjednávky (v ČR tuším pro vybrané obchody jeden z nich je xzone) obdrží verzi hry, která obsahuje bonusy nezávisle na tom jestli je to v české, v UK verzi nebo dalších regionech. Verze do 11.ledna se prodává jako speciální limitovaná edice Signature edition a je(respektive teď už byla) dostupná pouze zákazníkům předobjednaných verzí, pro ostatní předobjednávky jsou pak také nadstandardní bonusy. Počet bonusů se liší podle platformy, ale ingame bonusy jsou společné pro všechny verze. V ČR dostanete narozdíl od anglické verze příručku v češtině a český přebal krabice + manuál. Co se týká kuponu na první DLC/Bioware bodů, v některých verzích je tento bonus obsažen a v některých ne. Není důvod spekulovat zda svůj kupon v české verzi najdete i pro objednávku po 11březnu, protože já si myslím, že nenajdete, ale realita se pozná jen na vlastní kůži.
-
reakce na Santu:
přesně tak...taky si radši kkupuji hry v akcích na Steamu...jen pro ten dobrý pocit, že jsem si koupil LEGÁLNÍ kopii hry za minimum peněz, který je k nezaplacení...
PS: Samozřejmně nepatřím mezi HC hráče a na hru si umím počkat...mám přece život, ne? -
ale pod Dx9 hi res si zapnes ale nebudu fungovat musis mat minimalne dx10
-
To máš pravdu a spoustu pro mě méně důležitých her kupuji v akcích na Steamu. Některé hry mám rád v krabičce a hned v den vydání a rád je nakupuju v našich obchodech. Naivně si myslím, že tím podporuji český trh s hrami a že to třeba postupně povede k levnějším hrám atd *8*
-
...já myslím, že celý ten balíček je jen proto, aby ujistil PCčkáře, že mají opravdu tu nejlepší verzi hry...protože fakt není žádná dřina udělat kvalitnější textury...
-
tak jiste, ze to ma ze steamu...pochybuju, ze nekdo s piratskou verzi bude cekat na nejakou oficialni online aktivaci
-
Rumcajs: opatrně s odsuzováním. Hra se dá dneska koupit a dopředu stáhnout třeba na Steamu. Jenom musíš počkat, až tě pustí do hry on-line aktivace od EA.
-
jenze moznost anglictiny mas vzdycky = nechas si poslat ze zahranici, ale pokud neni preklad tak s tim nic neudelas
-
DX11 není na hi-res textury potřeba. DX11 je potřeba na very-high nastavení grafiky, ale ty hi-res textury se zapínají zvlášť, nezávisle na nastavení grafiky.
-
Ono přeložit knihu a film je něco jiného než přeložit hru. A u filmů je většinou překlad kvalitní (ale najdou se i vyjímky), ale s dabingem je to už horší. Já raději sleduji filmy v originálním znění s českýma titulkama, protože to co kolikrát předvedou dabéři je na pár facek. Knihy je taky celkem pohoda přeložit. Mají o dost méně textu než RPGéčka a překlad dělá jeden člověk.
U her už to tak slavné nebývá. Až budou lokalizace na úrovni jako třeba překlad Zeměplochy nebo Howardův Conan od Kantůrka, tak také budu s radostí hrát s českýma titulkama. Do té doby ale chci mít možnost si zvolit zda texty v ANJ nebo v ČJ. Holt se mi pořád stává, že v českém překladu najdu chyby. A to mi kazí požitek ze hry. Zrovna DAO nemělo špatný překlad, zkoušel jsem to v češtině. Ale přece jen jsem tam nějaké chyby našel. A zjistil jsem, že hraním v angličtině nepřicházím o nic, takže jsem se zase vrátil do angličtiny. Hru si více užiju. A ano, překlad kolikrát originál zprzní, naprosto otočený význam nebývá vyjímkou. -
takze nesledujes...protoze tvoje slavne anglicke titulky, sprznily tebou tak vychvalovany original srandisto
-
Jen na to je potreba karta s 1GB pameti (sbohem ma 8800GTX ) *6* a spusteni pod DX 11.
-
je ted jednicku na PC hraju a pri rozhovorech moje kouzelnice, ktera pri boji jinak nosi dost hnusnou capku, nema na hlave nic. To same plati o postavach v tymu... Prislo mi to prave dost vychytany....
-
Tvůj kámoš je prostě borec.
-
Dead Space 2 slo obejit pres americkou proxy, zde to bude stejny :D Navic pry amici zase dneska obchazeli aktivaci pres cinske servery kde vzhledem k casovemu pasmu to meli uz odemcene :D
-
Budeš se divit, ale ano, všechny filmy sleduju pouze v originálním znění a s anglickými titulky. Sledovat dabovaný film je ještě větší úchylárna než hrát počeštěnou hru.