Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yop, ani jsem to nedodíval do konce.
  • Hanzales
    Na witchera se těšíme, mínuska ti lítají proto, protože jsi poťap a i jako troll stojíš za houby ;o)
  • Hanzales
    Mno snaží se kluk, snaží. Ale jediné, co tady celou tu dobu prezentuje je, že musí být co se týče PC asi úplné mako pako :D Pokud nějaké to PC skutečně má, tak bych ho fakt radši nechtěl ani vidět ;o) Nemyslím cenou HW, ale tak spraseným systémem, že se s ním musí pořád "sr*t" a všechno mu "laguje" :D
  • Vzhledem k tomu že původní díly jsou prakticky nejlepší RPG posledních let, tak není zase taková oběť si je zahrát ne? :)
  • To je subjektivní, český dabing u všech postav byl vcelku povedený :) jen ten geralt se nevyvedl :) (navíc pro zaklínače je nejlepší jazyk přeci jen polština :) )
  • Některé epizody, které jsou doslovným předěláním povídek celkem ujdou :) problém začal když se pokoušeli vymýšlet něco vlastního :)
  • film jsou vlastne sestrihane kousky serialu ze? pamatuju si ze to nedavalo moc smysl
  • Rhulad
    http://fantasyshop.cz/zbozi/zaklinac-1-7-komplet První dvě knihy jsou sbírky povídek, které vycházely ve fantasy časopisech a sbírky se jmenují podle dvou nejvýznamnějších povídek. Pentalogie začíná Krví Elfů.
  • spatnej pokus Biebere
  • takhle, Michael Zebrowski je dobrej Geralt a prvnich par dilu docela ujde, ale pak se to zvrhne a je to fakt hruza, ze je ten serial "vlastne dost dobrej" imho nemuze soudny clovek myslet vazne
  • neni hroznej na polskou produkci za par korun je vlastne dost dobrej, to uz sem videl sprasit knizni serie daleko vic za daleko vic penez,
  • Poprvé jsem se setkal s pirátěním her dávno před tím než jsem si koupil vlastní počítač. Bylo to setkání s kamarádem, který si nechával ochipovat PSko a vypaloval si k němu 10ku her. Nějak se strkala sirka do mechaniky a pak přehazoval CDčka při načítání.

A je mi strašně líto poláků, kteří si poský poklad vyráběný polským vývojářským studiem v polsku nezahrajou. Viz xbox one.

ps: děkuju všem morálním konzolistům, že nám PC pirátům platí vývoje her. Strašně rád si je stáhnu a zahraju, za těch 50k co jsem vrazil do komplu a dalších 50k za hry a měsíční poplatky v mmo jsem ještě nedostal dost. Proto si každý singl stahuju a kradu.
  • Je načase, aby ses naučil česky.
  • víš co, Sašo?
  • Proč proboha spojuješ morálku člověka s tím jestli vlastní konzoli?? Co je to za nesmysl?
  • GaMa
    Prosim vás už s tímto kreté*em nediskutujte. Jediné co jste tím dokázali je že ste zasral* 2 stránky.
  • Keyz
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Sapkowski
    Je v tom bordel.
    Zaklínač II - Meč osudu
    Zaklínač - Meč osudu.

Navíc Zaklínač - Stříbrný meč je podle roku první.
  • místo psaní nesmyslů sem by sis měl na tom stole uklidit *12*
  • TheGGG
    ano nic jiného bych od pokleslé pc komunity nečekal.
    Jinak mě překvapuje že můj horní příspěvek má už 6 mínusek. To se tu tak moc těšíte na CoD?
  • To se mě netýká,díky bohu jsem přestal kouřit.Jen mezi F a G mám trošku marmelády od loňska jinak nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit