Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 výběr: nejzajímavější hry pro PC
20.6.2013 | Redakce Games.cz
254 příspěvků
-
Lol, většinu? Já v tom seznamu teda vidím dvě. Hraju sice na konzoli ale tohle trollování je fakt naprosto mimo. A zcela chápu lidi, co se těší na zmiňované RTS nebo kickstarter projekty.
-
Co ty si za debila ...
-
Ty máš za ty dementní komentáře a mínuska nějaké bonusy nebo co? :D
-
Jediný co je pravda je, že jsi fakt kus vola nic víc. Já nemám nic proti konzolím ale to tvoje věčný psaní kravin je už vrchol trapnosti, co tím chceš komu dokázat, každej ať si udělá svůj názor na věc. Navíc když tak rád pomlouváš PCčka tak mi řekni na čem se ty hry prvořadě programují, na čem píšeš ty tvý stupidní žvásty a vůbec na čem se dělá v téhle době většina prací. Ano konzole jsou tu jen a jen od hraní od toho se odvíjí optimalizace těch her, možná ne všechny takhle skvěle fungují na PC ale co na tom.
-
ROME 2 bude najlepsia vec skor by som mal obavy o to ci stronghold brat nejak na vedomie vobec crusader bol vyborna hra uz len recykluju a dopada to strasne
-
Pravda spletl jsem se.
Hry na PC co seženu za (preorder)750-800 nejsou levnější o 1/3 podle tebou uvedené ceny, ale je to +- o 40% levnější.
NExt-gen konzole automaticky neznamená next gen grafiku :) Tech spec. konzolí to jasně ukázala :) -
Desetisíce? Když neumíš nakupovat... Můj PC vždy stíhal i po šesti letech, takže ty dvě/tři stovky za měsíc, které bych vzal jako náklad jsou v klidu. Ale každý ať si koupí, co chce.
-
Ze nebude nic znamenat. Ty jses tak moc retard*vanej ze nevys rozdil mezi HW v PC a HW v PS4 nebo XboxOne. Vzdyt to je specifikace prumerneho PC od ktreyho dneska doma uz ma lepsi zelezo. 8GB ram ? Sdilena s mobilni!! grafikou ? Ha! Vzdyt to je HW z prumerneho notebooku.Co jako od toho cekas ze vsechno bude bezet na high ne ? Ve full HD a 60FPS ?
To kdyz Sony slibila totez na PS3 a nic z toho nakonec nebylo (jen par her jelo v 60FPS na Full HD). Ja se zase tesim ze si vsechno zahraju na max detaily v 1900x1200 na 4 let starym kompu bez problemu a ty budes muset byt spokojen s 720p nakonec *5* Jdi se v*cpat trolle ! -
Take on Mars - další pc exkluzivita jak jinak než od Bohemky :)
-
Haha, nemůžeš srovnávat výkon PC a konzole tímto způsobem, to jen svědčí o tvé obrovské neznalosti, stejně jako užívání angličtiny poukazuje na to že vlastně anglicky moc neumíš a jen si snažíš hrát na drsňáka. Hry na next gen poběží krásně a stabilně, tvoje PC shoří jak sláma
PS: Pravda, mělo tam být BF4 -
Nekrmte trola.
-
Nekrmte trola.
-
p.s.
jen poznamka že tahle reakce smerovala k puvodnimu prispevku kt. byl editovan, s timhle co je tam ted uz souhlasit nemuzu -
Takovej shitstorm. *1*
-
Tvé představy o ceně konzolových her jsou (stejně jako názory většiny lidí zde) zcela pomýlené. Díky Playstation PLUS jsem si za 1300,- na rok zahrál MNOHO plnohodnotných a skvělých her. A s příchodem next gen konzolí nebude high / ultra nic znamenat.
-
O jakym BF3 meles ? Nemyslel jsi nahoudou BF4 ?
I tak se muzes nekam vycpat protoze AMD PS4 bude vetsi sh*t nez prumerne PC s Intel CPU a poradnou grafikou.
The rest is unimportant id*ot! -
Skvělé.Všechny hry si sice nezahraji, avšak ty které si zahraji rozjedu na svém PC za 20k na high / ultra detailech a FULL HD za cenu o 1/3 nižší.
SHIEEEEEET ! -
Pravda bolí? *6*
-
Ty jsi opravdu kus vola, to fakt není možný co ty dokážeš ze sebe vyblejt a jestli to myslíš vážně tím hůř, protože tohle už je fakt případ na vyšetření
-
Sorry bro, dvě PC exklusivity, které si stejně většina z vás pořádně nezahraje za to nestojí.
Já se modlím, aby mě jel ROME 2 na PC alespoň tak dobře jak shogun 2.