Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 výběr: nejzajímavější hry pro PC
20.6.2013 | Redakce Games.cz
254 příspěvků
-
Já teda nechápu, proč píšeš jak kdyby ti někdo vymáchal mozek v žíravině ... 2x. Svůj názor můžeš napsat i bez toho abys ze sebe dělal debila ... tahle to prostě je trolling.
-
Na hulváty nebudu reagovat. *7*
-
Já jsem vlákno začal jedním plusem, těch 30 mínusek tam dali netolerantní lidé co mě považují za trolla protože hraji na něčem jiném než oni.
-
JJ bomba ... jak výjde tak si hned dám novou hru. Už se těším.
-
*8* *13* Ano, narodil jsem se na předměstí Bagdádu, otec a matka se mě zřekli pro můj příliš krásný obličej a já si nemohl najít kamaráda protože všichni byli příliš škaredí a hloupý. Každý den chodím do internetové kavárny a píši na diskuzích, protože to je jediné místo kde mohu psát skrytě, bez toho aby někdo viděl moji neskonalou krásu.
-
Protože Nokia 3310 není smartphone.
-
Ty jenž przníš památku našeho milovaného prezidenta na mě prosím tě vůbec nereaguj.
Jinak vážená redakce, toto není trolling ani jiná forma provokace, jen píši na čem budu hrát a v čem vidím výhody konzole. -
PIŠ, ať tvůj rozohněný hlas neskonalé spravedlnosti smete každého hlupáka kdo by se opovážil mít snad jen trochu jiný názor. Hle uzřete ty velké hrdiny, v jejichž čele udatně stojí VESKOSLAV a bijte hanebné trolli, neb kdo s námi nesouhlasí, ten troll jest.
14. Apoštol Pleskoslav, Staronový zákon, Poslední rok svobodného slova. -
Proč nemuzes psat takle relativne normalne porad? Musis si zacit vlakno 30 minuskama aby jsi zacal psat neco kloudnyho?
-
Já si za 1300 korun ročně zahraji s Playstation plus víc her než ty díky slevám na steamu za 5 let *3*
-
proč? Každý normální člověk ví že RTS se hrají s klávesnicí a myší. TW série je jediný důvod proč mít dobré pc. *3*
-
ale ale, trochu se ti přehřívá mozek, že bys zase moc taktoval. Jestli sis posledních 5 let pilovat kůůl anglický hlášky na diskuze gratuluju *7* , na mě to dojem nedělá, ale třeba ti to pomůže na novinkách. O HW toho očividně vím víc než ty, pokud si myslíš že stačí vzít komponenty v konzoli a porovnat je s obdobnýma komponentama v PC, tak mě nezbývá nic jiného než se smát.
PS: Ještě začni tvrdit že na pc za 10 000, 15 000,- které je papírově (možná) podobné next gen konzoli, ti pojedou hry stejně kvalitně. -
Mluvís o stratisu nebo o altisu? A kampaň má být ve stylu OFP Resistance ;-)
-
haha ty vážně věříš že si na 4 roky starém komplu zahraješ něco v pohodě? Tak na low s fps lítajícím mezi 40-10fps. Dobře se bav. Konzole pojedou mnohem lépe než ten tvůj šrot *5* *5*
-
moje pc ale na sebe zpátky ty investované peníze vydělá ))
-
Proč nefungujou videa i na smartphonu? :'(
-
jo ale dal by se vymyslet i scenar ktery by pusobil realne a zaroven by byl hratelny
-
ME2 je potvrzený stopro pro PC
-
Tebe jsem zrovna nemyslel, napsal jsi to tak ze to beru tak jak rikas, ale pod tebou a dále se chytlo spousta dalších jedinců, kteří možná jen rádí běží s davem, ale pořád plácaj kraviny
-
Arogance není humor. Já se nad tím dokážu povznést. Ale nelze takové to jedince tolerovat věčně. Chci si bez emocí pokecat o tématech. Klidně napíšu do redakce (další) mail, když to pomůže.