Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si ty hry radši zahraji v češtině na PC.
  • Co to? Abys věděl tak jsem pouze redakci upozornil, aby brala tvé krajně nevhodné chování na zřetel. V této stížnosti jsem nepoužil ani jedno nepravdivé osočení vůči tvé osobě, nadávku nebo překroucení tvých dosavadních myšlenek. Takže se neboj, žádná tortura, jen ignorace od slušných lidí, kterou si plně zasloužíš. :)
  • TheGGG
    sporty nehraji, děkuji. Je vidět že nevíš jak bohatá je nabídka PS+. *3*
  • TheGGG
    Chápu, sem tu jediný kdo nikoho neuráží a až na vyjímky nepoužívám sprostá slova, přesto jsem křupan, zřejmě jen proto že mám odlišný názor. *7*
  • Psychotic
    Nejsmutnější je, když i ten trol fakt někoho přechytračí :-)
  • Tak pokud ti jde jen o kvantitu :) Ale musim se přiznat, že když mi PS+ nabídne zdarma nejnovější sportovní tituly od EA, Zaklínače 3, nebo třeba BF4, tak si tu konzoly klidně koupim. Jinak sporty oželim, na zaklínače si počkam na Steamu, až bude ve slevě a BF4 koupim na K4Y.
  • Pro cto nemuzes srovnavat ?
    Ocividne nevys vo cem to je.
    Old Gen konzole jela na idlisne platforme IBM power PC s procesory Cell.
    Ktere maji jinou architekturu a jine instrukce.

Next-Gen konzole jedou na starem dobrem x86 architekture jako kazde jine PC. A aby toho nebylo malo tak maji oboje stejny vybaveni. To znamena ze CPU je stejne jako to v PC. GPU je taky stejne , neni tam nic novyho. Ze maji jiny OS ? Tak to ano ale ta architekrua je PC. Doted to tak nebylo. Ja nevim odkud to mate vy ale co je dostupny tak MS rika ze OS na XBoXOne bude vlastne olehcena verze W8. Hry se budou delat stejne pro DX9/11 jako doted. Jediny rozdil v delani her na nove konzole bude v tom ze maji stejni HW a nemusi se tak delat beat testy na ruznych HW konfiguracich.
  • TheGGG
    A přesně o tomto mluvím, takto srovnávat komponenty může je ťulpas a absolutní neznalec.
    Řeknu ti to asi takto, PC je jako zbytečně drahá zlatá vidlička, leskne se a září, ale to je tak všechno. Konzole je jako vidlička klasická nerezová, není to nóbl ptákovinka, ale jídlo napíchne stejně a na jeho chuť nemá žádný vliv. *6*
  • Tech spec říká jak na tom hardwarově konzole bude což ty nikdy nepochopíš.
    Ale omlouvá tě, že ještě nejsi plnoletý a tvé boží PS4 budou stejně jako TV kupovat tvoji rodiče.
    :)
  • Ty ses taky vyvinul jiným způsobem.
  • Miserius
    Ne, vlakno si zacal buranskym trollovanim na ktery bude reagovat kazdej clovek co nema rad kdyz se mu snazej hlupaci neco vnutit...
  • Tak na jeho 24 palcové televizi vypadá i těch 720p ze tří metrů dobře.
  • TheGGG
    já se ale nebavím, jen kroutím hlavou nad arogancí zdejších přispěvatelů.
  • TheGGG
    Po prvé to nebylo vtipné, po desáté to značí nějakou mozkovou poruchu. Možná ti na hlavu spadla grafická karta, nebo základní deska. *5*
  • No to je úžasná zábava, psát schválně provokující komentáře a potom se hihňat, jak se lidi rozčilujou. Fakt sranda. Ha... ha. *7*
  • Mně jdou normálně (Note II, Maxthon).
  • TheGGG
    Co jsem napsal tak strašného no? Nedávno jsem dostal asi 30 mínusek jen proto že jsem napsal u witchera 3 jak se těším až si hru zahraji na PS4, protože nemám obavy o stabilitu atd. Jestli je todle trolling tak se tu holt nedá nic napsat.
  • No tak nevim jestli tvuj srot PS4 s notebook grafickou kartou dokaze porazit GTX480SOC ktera je na urovni GTX580(non overclocked). Tak to vypada ze jses ubohej troll ktery nema zadne podlozene dukazy. Jses jenom slaby odvar neceho jako ten tvuj "avatar".
  • TheGGG
    Tech spec, může dělat jen hlupák. Hry se pro konzole vyvíjí jiným způsobem než pro pc. Srovnávat takto křupansky komponenty je holý nesmysl.
  • TheGGG je dobrý ogar, ale jinak je to uplný kok*t.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit