Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    nazval jsem snad jednoho z těch dvou trollem? Jen mluvím o míře sprostých slov která používají.
  • walltar
    I když sem Pc hráč a nemám konzole rád, tak musím na jednu věco poukázat ... vzhledem k té jedné konfiguraci budou hry na konzole extrémě dobře optimalizované, a i když budou využívat DX (což diíy jedné HW konfiguraci není ani potřeba) tak pokud pustíš stejnou hru na PC a konzoli o stejné HW konfiguraci tak na té konzoli pojede líp ... už jenom proto, že u PC musíš optimalizovat na všechny konfigurace.

I PC hru můžeš takhle optimalizovat ... ale potom se ti stane, že ji na jiném PC s jinou konfigurací nespustíš.

Ale jednu věc napsal GGG celkem trefně ... to přirovnání s PC a vidličkama ... taky se dá použít přirovnání z automobilového průmyslu ... Pc je dnes už pomalu jako kupovat si drahé sportovní auto. Ona škodovka tě doveze na místo úplně stejně a s menší spotřebou, ale sportovní auto má nějaké svoje vlastnosti a výhody. A pokud je člověk schopný tyhle vlastnosti a výhody využít a nemá problém s tím si zaplatit víc tak je PC jasná volba. Já bych třeba za svoje PC mohl mít Obě konzole a ještě by zbylo na takovou levnou herní mašinku ... prostě je to pro mě to samé jako pro jiné ty sportovní auta. A kdybych na to měl tak bych si klidně pořídil PC v řádu stovek tisíc ... i kdybych ho nevyužil (stejně jak se člověk na našich silnicích moc se sporťákem neprojede.)
  • Tak jste mě rozkolísali a šel jsem to ještě zkusit - a u mě opravdu vše ok.
  • Psychotic
    Přesně takhle :-D
  • TheGGG
    Jsem celkem zklamán tím jak zdejší komunita PC fanboyů sprostě a neurvale reaguje na můj jediný příspěvek. Doufal jsem že si tu budu moc v klidu a slušně promluvit o daném tématu, ale to očividně není možné. Míra sprostých slov je pak neúnosná a to se tu ani neobjevil Veskoslav, kterému vulgarity promíjíte. Stále doufám že mladí pcčkáři jsou jen trochu moc rozpálení z vedra a všech těch necudně oděných holek a brzy se zase schladí. Vždy jsem si na této diskuzi příjemně popovídal a nebyl problém, ale to léto zřejmě dělá z lidmi divy. *4*
    Přeji všem příjemný večer.
  • Bohužel pro tebe věk přispěvovatelů neporovnávam podle toho jestli mají konzoli nebo PC, ale podle toho jak se vyjadřují, co a jak píši na diskuzích.
    Jestli jsi "malé děcko" nebo ne už tak nějak nechám posoudit ostatní, ale myslím si, že si každý udělá obrázek sám :)
    Stejně tak vím, že jakakoliv argumentace je zbytečná, když tomu nerozumíš, nejsi schopný předložit žádný protiargument a slyšíš jen na "next gen" a "boží exkluzívní hry"
    Takže tolik ke tvé osobě *3*
  • Mě stačí, když urážíš kdekoho na počkání, nepoužíváš sice sprostá slova, ale člověk nemusí být vševěd, aby v tom poznal absolutní pohrdání. Už přes rok aktivně ruinuješ diskuze, protože často micháš jablka s hruškami - navíc na argumentech, které nemají moc velkou váhu. A když máš dobrý názor, tak se ihned shodíš jiným příspěvkem. Ale hlavně nevíš, kdy přestat.
  • DarthSomething
    Mně to taky píše že nejde přehrát (Htc Wildfire S)
  • Miserius
    *1* Veskoslav ma k trollovi daleko a joe neni troll ale hlupák, uplně ignorovat
  • TheGGG
    To jediné haha, na PS3 je TUNA skvělých exklusivit, které jsou vysoko před hloupůstkami z kickstarteru
  • Ty seš mi nějaká chytrá p*del, kamaráde. *4*
  • TheGGG
    Ještě že JÁ netrolluji
  • TheGGG
    Já tu sprostě v podstatě nemluvím.
    Na jedno mé sprosté slovo připadá tak 5 joeových a tak 50 pleskoslavových.
  • Hanzales
    Vaše bíbří veličenstvo zapomnělo na jeden detail: "Jediný důvod vlastnit PC pro tebe". My ostatní máme těch důvodů vlastnit PC, nebo kombinaci PC/Konzole nespočetně více (wow, mmo, rts not included).... Ty běž brečet do kouta, že do tvé staré desky nedáš nové ramky a cpu, já si kolem vánoc do PC vrazím po dvou letech 5k za grafiku, případně přindám zalevno ramky a sám teprve uvidím, na čem ta hra bude vypadat lépe a na čem nabídne nějaké ty "výhody". Na PS4 se těším taky, ale ty si tu fakt musíš asi:
    a) léčit komplexy
    b) odůvodňovat si výhody konzole, protože na pc nemáš chechtáky, případně hlavu
    c) Jediné uspokojení ti dává to co tady celkově globálně předvádíš a to by pak bylo hodně smutné...
  • Vím jaká je nabídka, ale sporty jsou jediné proč investovat do konzole a to je trošku málo na to vyhodit z okna 10 tisíc :) Když ostatní pro mě dobré hry si zahraju i na PC. Osobně nemusím hrát každou hru jen proto, že je zadarmo.
  • TheGGG
    Divné, ale já jsem dnes hrál the last of us na PS3 a NEMOHL jsem se zbavit dojmu že tam JSOU české titulky.
  • TheGGG
    Dej mi jediný příklad mého chování které bylo nevhodné a já sem přestanu na týden chodit. *3*
  • Psychotic
    Největší ironie je, že vzhledem k faktu, že většina trolů tvrdí, že jsou konzolisti (přeci jen konzolisti nejsou tak nejistí, PCčkářům se na nervy brnká snáz), stačilo by PCčkářům v postatě říkat věci typu "No jasně, kamaráde" apod. a vypadali by inteligentně. Ale oni tu nahrávku na smeč vždycky zabijou nějakými přiblblými "argumenty", třeba o HW konzolí apod. :-D V podstatě team-kill neskutečných proporcí :-D
    Ale co, aspoň je sranda to pak číst :-D
  • Miserius
    Sprosty slova jsou pro slabomyslny jedince, normalni clovek dokaze mnohem "lip" urazit bez nich *3*
  • TheGGG
    Tadle teorie mě vždy fascinovala, pokud to chápu dobře, tak podle TEBE, je každý kdo má konzoli malé děcko, kterému všechno koupí rodiče a každý kdo má pc a fanaticky ho obhajuje je bohatý, dospělý a plodný alfa samec.
    Chlape todle je fakt geniální. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší