Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PC za 15000kč je papírově určitě lepší,ale samozřejmě díky optimalizaci na konzole to tam poběží víceméně podobně.Ale prostě české lokalizace jsou velký velký plus pro PC.Navíc my stačí ps3,který má pořád co říct.
  • Můžu jen dotaz? To mají zdejší plamenní diskutéři opravdu tak prázdný životy, že tráví celý den štěkáním se na netu? Jak je libo, každý svého štěstí strůjcem...
  • Dovolte abych sem postnul video ke Company of Heroes 2.

QBhWsDGTimI

Tribute to a great man... Watch on youtube and enjoy.
  • Psychotic
    Cituješ Yodu? Mně vždycky přišlo, že je to právě naopak... Sithové to brali prostě any means necessary, zatímco Jediové nad blesky z rukou ohrnovali nos...
  • Inquisitor
    To tady můžeš psát do zblbnutí, ale pořád se to tady bude hádat a dělat mu radost.
  • Tahle diskuze to je smutné, proč se nemužeme bavit k věci o hrách.
  • Právě proto že nejsi normální *3* Takže to slovo ani nepoužívej,vypadá to stejně divně jako, když by chlap nosil růžovou sukni *1*
  • NEKRMTE trolla!
  • Jenom SITH vidí svět černobíle.....
  • ok ja jen aby tam nebyli nejake wtf momenty, pokud to mají ošéfované tak jsem jen rád :)
  • Oooooh baby baby ooooh
  • Já myslel ty 3 hry co si napsal ty ťuldo.
  • walltar
    Si měl napsat jediný a zaručeně neškodný příspěvek ... bysme se aspoň zasmáli.

Jinak já nevidím ve sprostých slovech problém ... když někoho považuju za debila tak mu to rád řeknu. Aspoň oba víme na čem sme.
  • rancor1223
    Obávám se, že nemáme dostatečně chytrou AI, která by se dokázala alespoň trochu rozumě pohybovat po Řecku o velikosti 1:1. Natož takovou, která by na takovém prostoru dokázala taktizovat. Přeci jen je to trochu něco jiného než klasická strategie.
  • TheGGG
    přehnaně dlouhé a masaryk se určitě obrací v hrobě, ale jinak si to napsal trefně walltare
  • Jako třeba? Zatím sem nenarazil na nic, co by mě donutilo koupit konzoly. I když u PS3 sem trochu váhal Unchearted, RDR a teď The last of us, ale vyhazovat takoví peníze kvůli pár hrám který si jednou zahraju se mi nechce.
  • TheGGG
    Vím co vím a že se tu neoháním srovnávacími daty nic neznamená. Dobře to ale shrnul ten člověk se zprzněným Masarykem na profilovce, ve svém přehnaně dlouhém příspěvku, který nalezneš o něco níž.
  • Miserius
    Sorry, jsem si to tam podvědomě dosadil sám, asi ze zkušeností *1*
  • Moc o te hre nevis. Ostrov Stratis byl takto nahusten protoze je testovaci v ramci alfy a bety. Ale ani na mnohem vetsim Altisu nepujde o zadne masivni strategicke operace. Kampan bude o necem jinem. Navic skutecna valka taky neni zadny organizacni ideal.
  • Miserius
    *15* Ty jsi šprýmař...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší