Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 výběr: nejzajímavější hry pro PC
20.6.2013 | Redakce Games.cz
254 příspěvků
-
tak tak
-
Navíc trpí bludy.
-
Pc bolo a vzdy bude najlepsie hold je to tak a vzdy bude
-
The first rule of internet discussions is: You do not feed the trolls. The second rule of internet discussions is: You do not feed the trolls!
-
arma3,dayz,zaklínač,total war vše nač se těšim *14*
-
Pissalci. To je panecku jina makacka, kdyz to chce trochu vic hledat a ne jen prekladat z neogafu nebo rockpappershotgun.
-
a co? přidal ses k jejich debilitě. já tu jdu číst reakce na hry a ne nějaká handrkování mezi anonymy. btw jsi všem těmto trollům pěkně zvedl ego. gratuluju, prohrál jsi internet. don't feed trolls.
-
Hm, v čem je můj život prázdnější než Tvůj, smím-li se zeptat? *4*
-
a to má být nějaký posměch? na E3 je toho tolik, že to smrtelník nemůže stihnout všecko projet. navíc, pokud tam jde i pracovat
-
Pc komunitu nikdo nereprezentuje,my nejsme žádná sekta.Spíš jsme něco jako hippies.:)
-
jo, a smrdí to nezávislými pták*vinami *11*
-
tss, sprostá mluva a urážky, jestli ty reprezentuješ pc komunitu tak to je mi pcčkářů líto
-
Říká ti něco Humble Bundle?
-
zaujetí her?
-
Ano, připomněl jsi mi úsloví "potrefená husa se vždycky ozve", ale neodpověděl jsi na otázku. :)
-
Jo a prej RTS vymírá, toho novínaře bych vymáchal někde v bahně a nechal ho ostudně stát na náměstí s cedulí : Opět jsem se sekl:-) Osobně se přiznám, že zaujetí her je následovné, co do počtu: Pc>Xbox>PS4:)
-
Osobně bych tam zařadil hru "TAKEDOWN: Red Sabre" ale budu tipovat že jste na ni vůbec nebyli...
-
Jednou za rok se najde ultimativní jedinec, který zasviní diskuzi pravidelným přídělem komentů, jež jsou úsměvné(někdy i poučné) pouze jednou, dvakrát. Potom nastává nudné a vyschlé období.
2011 trol.diskusni
2012 Trisska
2013 GGG
Nicméně možnost, že je to pouze jeden člověk je dost vysoká. V tom případě jsme na tom ještě velice dobře. -
Jsme rádi, že jsi mezi nás zavítal:-D Pouč nám ještě nějakým dospělým moudrem. Ať se zasmějem:)
-
Napapáme trolíka. Co chceš trolí špíno?