Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Hmm tak pokud ti rozmazané textury a low poly grafika příde jako absolutně krásna grafika ... to už Skyrim s pár modama je lepší. Ale jinak to je prostě průměrná grafika ...
  • Veskoslav
    Když se trol trola zastává zůstane trolem stále. Proč to musíš neustále rozemílat;) Nestačí ti to, co se tu vyzvracel GGG? Musíš to pořád rozemílat pořád dokola a dokola? A jenom díky pc si zahraješ na konzoli, tak se vzpamatuj, dej si mokrý hadr na hlavu a drž se za ruce s trolím pakem GGG;)
  • Mne to v zásadě vůbec netrápí, jestli jsem řekl co si o těch třech myslím, tak ano lehce jsem zasvinil diskuzi. To je pouze a jen malá kapička v moři, se kterou nemůžeš srovnávat ani jejich vehementní odpůrce a oponovatele. Když se to vezme od podlahy, tak si vlastně dokázal tím svým příspěvkem totéž co já, do té doby než jsem napsal tento :))
  • TheGGG
    Gratuluji, na chvíli jsi mě skutečně naštval, a to určitě bylo cílem tvého provokativního příspěvku. Uncharted 2 a 3 mají absolutně krásnou grafiku a takové killzone 3 je také luxusní. Říct že mají ty hry průměrnou grafiku může jen omezený pcčkář, který žádnou z těch her nikdy nehrál. The last of us, je pak grafický vrchol, bez kompromisů.
  • walltar
    Další důvod proč by PC hráči měli podpořovat vývoj konzolí ... vážně takové vemena chceme v PC komunitě?
  • TheGGG
    Dobrý názor, to jako ten který vyhovuje zdejší sektě? Jsou jen 4 věci které nemám rád a nebojím se to napsat.
    1.Blizzard
    2.Nezávislé hry
    3.Staré hry a lidi co o nich pořád mluví
    4.Arogantní pcčkáře.
  • walltar
    Zahrál ... last of us jede na stejné konzoli jako všechny ostatní konzolové hry. A čím lepší je grafika, tak tím se někde musí ubrat. Uncharted a Last of Us mají imho celkem průměrnou grafiku ... ale neviděl sem to naživo na 1200p takže se to těžko porovnává.
  • TheGGG
    Ne, ale vám za propagaci pc asi posílají z nvidie, nebo ati zelený, popřípadě červený kolíky do pr*ele. I přes svojí zásadu jsem musel napsat sprosté slovo, protože na hrubý pytel hrubá záplata.
  • TheGGG
    Hippies? takže zhulení, neurvalí a smradlaví?
  • TheGGG
    Protože pcčkáři *12*
  • TheGGG
    Nějak nevím jestli ta tvá přezdívka neměla být spíš D*ckhead. *5*
  • TheGGG
    SOUHLAS, já na ně s chlebem a oni na mne s kameny. PC komunita je zde extrémně agresivní a já se jen divím proč radši svůj čas netráví pouštěním nějakých benchmarků, když stejně dnešní hry ty jejich kompli nezatíží ani na 5%.
  • TheGGG
    BI už jako nezávislé studio neberu, co ale nesnáším jsou ti hňupové co na koleni udělají hru, nebo vysomrují peníze na kickstarteru a pak vyplivnou další úplně stejnou hopsačku nebo skákačku, kterou davy poťouchlých staromilců okamžitě označí za umělecký zážitek 100krát lepší než jakákoliv AAA hra. Třebas Limbo, kdo dá přednost tédle nudě před nějakou pořádnou hrou je zaslepenec. Limba jsem hrál a musím říct je to krok zpět ve vývoji her.
  • já mám zrovna pracovní pauzu, tak si to tu pročítám :)
  • můžeš to trochu více rozvinout ? proč podvodníkům ?
    Například Bohemia Interactive (Arma3) je taky nezávislé studio.
  • TheGGG
    Ano, typická pcčkářská pohádka, mám pc 20 let, vůbec nic jsem v něm neupravoval a vše mi jede na full se 120 fps *1* *1*
  • TheGGG
    Bohužel v dnešní době NEEXISTUJE jediné kvalitní MMORPG, které by nepřipomínalo tu barevnou bližárdí patlaninu wow.
    Hlavně ale, jediný kdo si tu musí něco dokazovat jste vy pcčkáři. To vy jste tu začali útočit na každého kdo preferuje konzoli před PC.
  • TheGGG
    Neznám člověka který by ještě dnes těm "nezávislým" podvodníkům naletěl.
  • TheGGG
    WTF co to je za hromadu keců, uncharted 2 a 3 mají naprosto skvostnou grafiku a žádnýho omezení jsem si nevšim. Ta tvá GTX 470 je pěkně zastaralý vrak, sorry, ale na tom by sis the last of us nezahrál
  • Tak já měl PS3 za poslední 3 roky 2x. Poprvé jsem na něm hrál Heavy Rain, Red Dead Redemption a Uncharted 2. Už v té době bylo na první pohled patrné, že je to osekané oproti tomu, co dokázala zobrazit moje GTX 470.

Teď jsem si na aukru opět koupil PS3 kvůli The Last of Us a opět to na mě dýchlo. Většina scén se odehrává na 5x5 metrech obehnané zdmi baráků (na pohledy do dálky zapoměň), scéna je kompletně statická, krom předdefinovaných 2-3 objektů na scéně (vlající vlajka, apod.). Interaktivita je minimální, nemůžeš nic dělat, opět krom 1-2 objektů, které se mohou pohnout. A i při tomto minimalizmu je vidět to nízké rozlišení a aliasing. Věci na první pohled vypadají zajímavě, ale jakmile se na ně zaměříš, tak ten pocit zmizí, byť je vidět, že do toho šlo hodně a každý pixel byl promyšlen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit