Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 výběr: nejzajímavější hry pro PC
20.6.2013 | Redakce Games.cz
254 příspěvků
-
Máte pravdu, ale je třeba si uvědomit že je to především hra a až pak simulátor. I ta simulace musí být přizpůsobena možnostem hry a vývojářů. Samozřejmě že by bylo zajímavější kdyby tam byla mapa celého Řecka, jenže ta hra by byla pak ve vývoji tak 15 let.
-
Mas recht *3*. Ale na kompu bych taky rad zahral Day Z a nebo Armu:).. To bych ale musel ten svuj komp pretvorit na mezigalakticky, s prichuti NASA *1*
-
Myslím, že reaguješ na můj komentář ... já to myslel ve smyslu her, které mě zaujaly a zahral bych si je ... z těch konzolových to je division a ME2 (i když je dost možné že budou obě na PC) a z tohohle článku je to šest her (a některé z nich zase budou na konzolích)
-
O tom patchi jsem se dozvěděl včera a udělal mi větší radost než všechny oznámení na E3 dohromady *1*
-
To si borec. Já dam cca 15 - 20.000 za PC, sice 2x tolik než by měli stát nové konzole, ale za ty roky co mi to PC vydrží ušetřim hromadu peněz na hrách. Jen si stačí počkat na Steamu nějakej ten měsíc a hry co tě stojí na konzoly 1.500 já budu mít za 250 - 500 kč. Jinak i na Originu se občas najde nějaká slušná cena na jejich AAA hry.
-
Ale notak PCčkáří *2* Nevidim v diskuzích u výběru PS4/Xbox her z E3 komentáře typu: Vidíte, víc na konzole než na PC *1* Když je toto výber pro PC tak tam logicky toho bude víc PC her...ale todle by napadlo i mojí židly...
-
Plácá žumpu, ale nemuzes srovnavat kusově hw konzolí s pc jinak zase dokazuješ že ty víš prd...
-
Teď nevím kdo je vetší debil, jestli biebr nebo vy všichni co jste na něj reagovali, nemáte smysl pro humor nebo co?
-
Doufám,že aspoň máš k tomu svému pc připojen ten svůj ovladač z té své super konzole PS3,když jsi hrál/hraješ Shogun 2,trole jeden *1* *2*
-
Z Army 3 mám takovej divnej pocit, tváří se jako simulátor (na urovni vojáka) ale z celkového strategického hlediska mi to reálné nepřijde. Jak je možný že na tak malém ostrově jsou dvě nepřátelské vojenské základny? Nebo budou bojovat proti nejkým civilum a teroristum? Ti by se pak na takovém ostrově neměli kde schovat (žádné hory nebo skály nebo džungle).
Navíc ten ostrov je tak mrňavej že by ho prestřelilo dělostrelectvi, nebo ovladl jediný bojový letoun nebo vojenská loď. -
Hele Bíbře...Jsme všichni mooc rádi, že tu dennodenně zvracíš v každé diskuzi...Ne, vážně, tvé výblitky jsou pokaždé klasa klas, všechny to velice zajímá a myslím, že v redakci by měli vymyslet nějakou cenu pro toho nejnejnej výblitkáře. Třeba lístek na koncert Džastina Bíbra, či jinou gayparty...Každopádně vítěz seš jistý už ted, vážně, bez legrace...Jsme na tebe všichni hrdí...Určitě i rodiče... peace
-
Terraria má mít teď v červenci velký patch který přidá hodně nového obsahu, nové bloky, nové biomy, bosse, snad až několik stovek nových itemů atd. Také jsem byl překvapen. Stačí zadat do prohlížeče Terraria 1.2.
Jinak s tím Strongholdem souhlas, kolik já se prvního dílu nahrál, na svou dobu vynikající RTS. -
Oooooh baby baby oooooh
-
A jeste k tomu to ma 14 let....no fuj *11*
-
To mi pripomina ten dil v South Parku:D. Dela se mi blbe *1*
-
Jenom co vidím tenhle nick, tak si představím to spocené tlusté prase, jak si honí při čtení těch našich hate komentářů ... fakt hnusná představa.
-
Ty si byl primo stvoren pro minusy *15* .
-
Terraria má ještě patche? .... Já sem právě s terrarií skončil a čekám na Starbound.
Jinak u toho strongholdu, doufám, že to za něco bude stát ... někdy už to musí přestat ku*vit a zase se vrátit k prvnímu dílu pro inspiraci. -
Vůbec na jeho příspěvky nereagujte. Jak kdysi v jednom Fight Clubu říkal Lukáš, NEKRMTE TROLLY! Je to akorát děcko bez kamarádů a aby se s ním aspoň někdo bavil, tak vyvolává flame na diskuzích...
-
No blbe*ku abys vedel anglicky umim asi tak 5 let. Takze tu na mne nelez s tvymi moudrymi reci. Troll co ma "Biebera" za avatar uz rekne o tobe vsechno. Nemusis se tady dal roztahovat. Jses absolutne ubohej a tvoje vyjadreni o PC vs PS4 davaji najevo ze o HW ako takovym nic nevys. Nemas ani zakladni vedomosti co jak funguje. Bez si od tatinka sebrat dalsich 1300kc na tvuj PS plus ucet blbe*ku!