Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 míří i se psem na PC, PlayStation 4 a Xbox One
3.6.2015 | Honza Konfršt
399 příspěvků
-
Zo začiatku nebol prvý dojem úplne najlepší. Potom, keď do toho pustili soundtrack z Fallout 3 a ukazovali svet tak sa dojem výrazne zlepšil, takže ja som celkom navnadený. Graficky to nevyzerá moc vľúdne, ale určite sa teším. :)
-
Vidím to tak, že při vydání to bude bug fest, graficky nic moc a budou spoléhat na komunitu, že to opraví jako u Skyrimu...
-
-
To snad ne.
I když bohužel tomu tak často je. Co je ale horší je to, že ty mody které poté rychle někde udělá, mohli dát do hry rovnou. To jsou často tak základní věci, že kdyby to neměla jiná hra tak to strhají, ale zde se řekne "komunita to udělá"
Divný přístup. -
a ještě se vsadím, že do té doby prosadí placené módy, aby na tom mohli ještě víc rejžovat...
-
-
Ten čokl vypadá hůř než v Ghosts. Tohle by dali i starý konzole?! *7*
-
Dokud to nebude isometrické (nebo alespoň pseudo-isometrické) RPG na tahy, tak mě to nezajímá.
-
-
Hlavne dokud se nevrati system abilit z F1/2. To co nazvali F3 sem smaznul po prvni 1/2 hodine a odprasknuti supermutanta pistolkou. To by se v F1/2 stat nemohlo, protoze by me usmazil v prvnim kole.
-
-
boze to vypada strasne, dalsi fail v podani bethezdy a przneni znacky pokracuje
-
-
Money monye money ... aaa ...
To vis, teso megapruser, nekde je terba nahrabat.
-
-
Fallout byl vždycky o grafice, že děti :).
-
-
byl o grafice a atmosféře než do vzala do ruky Bethesda
-
Zatímco s tebou na jednu stranu souhlasím, že grafika není vše, především u her tohohle typu, neznamená to, že "tří-áčková" hra bude v roce 2015 vypadat jako její 7 let starý předchůdce a projde jí to. Lidi jsou na pokrok zvyklí, takže se diví, proč něco vypadá hůř, než by vlastně mělo. Zastaralá grafika taky částečně dokazuje, jak tvůrcům vlastně "záleží" na prodejnosti jejich budoucího produktu. A i když by to tak nemělo být, grafická stránka hry v dnešní době upoutá víc lidí než premise kvalitního postapokalyptickýho příběhu. *1*
-
človek by mohol chcieť za ťažko vydreté prachy aj technický stav hry prislúchajúci danému roku nie?
-
V roce 2015 máme snad právo očekávat něco víc, než jen lehce upravenej Skyrim/fallout 3 engine, kterej už tehdy nevypadal moc dobře.
-
-
Aspoň to nemá zelenej filtr jako F3. *4*
-
Lehce upravený? Buď máš hodně špatný počítač, nebo oči. Není to bůh ví co, ale je to naprosto v pohodě. Aspoň se nebude brečet kvůli downgradu.
-
-
Hraju souběžně Witchera a GTA5 a můžu s klidem prohlásit, že moje oči jsou v pořádku, a že Fallout 4 vypadá blbě. Koukni se znova na ty modely postav a animace zdá se mi, že F3 bylo to oblečení na hrdinovi daleko detailnější (byli vidět oděrky, špína atd.) tady to má čistý, vyžehlený, bez detailu).
-
-
F4 jsi ještě nehrál a ani neviděl, takže bych byl s těmi soudy opatrný
-
-
Ne, chci říct, že nikdo neviděl víc než tříminutový trailer.
Trailer nevypadá dobře, ale hru ještě nikdo neviděl.
Je to asi jako bych chtěl na základě tvýho komentáře tvrdit, že jsi hysterik. Působíš tak, ale rozumný člověk to prostě neřekne ;) -
Takže mi chceš říct, že všichni co tvděj, že je hra hnusná jsou slepí nebo polodementi? Vytáhni si hlavu ze svýho sranoura, vyčisti si oči a propláchni mozek. Trailer je očividně In-game a jeho účelem je ještě očividneji poukázat na neschopnost bethesdy udělat hru, která by nevypadala jak za Husákovi vlády. O story a gejmplay nikdo tady neřek ani slovo.
-
-
-
-
-
-
13let starý Gamebryo engine, no fuj..
-
-
Bohuzel mam pocit ze problem neni jen v enginu... Krajina v jejich hrach skoro vzdycky pusobi velmi neprirozene a ani zminene mody tomu casto moc nepomahaji.
-
-
v jakých open worldech ti krajina připadá přirozenější než ve Skyrimu?
-
-
GTA 5, Wicher 3?
-
Spis se ptej v jakych open worldech se mi krajina zda min prirozena. Byl by to mnohem kratsi seznam. Tady je:
-
Mluvis o ty prirozeny krajine, kde velehory v dalce prebehnes za 3 minuty pesky na druhou stranu? Nebo o ty prirozeny krajine, kde behem minuty prebehnes dzungly, poust a snih?
-
-
Ne, ptám se, v jakých open worldech je krajina přirozenější. Není to těžká věta na pochopení, věř mi.
Btw, jaké džungle a pouště máš na mysli? -
-
To je jednoduché. Witcher 3. A nebo třeba taky aplha Kingdom Come. *3*
-
-
A co přesně má společného grafika s designem lokace? No ty kráso to je moc.
-
-
-
-
V základu hnus, ale jinak, nejlépe modifikovatelný a s mody vypadá lépe než, kde jaké hry..
-
-
H o v n o taky vylézá v různých modifikacích ale smrdí pořád jako h o v n o.
-
-
-
na cem to bude bezet ?
dalsi gamebryo bych asi neprezil XD -
Prosim vas viete niekto na akom je to Engine pripomina mi to ID Tech...
-
-
Gamebryo jako všechno z dílen Bethesdy
-
-
A co teprv až proběhne downgrade, prý je to dnes normální a OK někteří povídají:D