Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    kdyby to byla PS4 exklusivita, bude grafika na jiný úrovni. Zas to museli dělat v nějakým low enginu, aby dali šanci moderům z PC komunity. Modeři = zkáza dnešní doby.
    • A proto jedou hry na ps4 v 720p a 25fps. *14*
      • Děláš jakoby všechny hry na PS4 jely pouze v HD rozlišení. Co jsem googlil, tak na PS4 snad žádná taková není. Kolik takových her je?
        • A ted jeste ten blabol jak oko vidi jen 25 fps.
          • Takže nepřekvapivě své prohlášení daty nepodpoříš. Znovu se ptám, kolik her na PS4 jede jen ve 720p?
    • spoock
      Mám PS4 a nesouhlasím. Kdyby chtěli, tak udělaj nový engine nebo to Gamebryo potuní, ale jsou to líné s**ně.
  • Klasika, engine uz 10 let stejnej,ale ja je chapu. prachy co by musely jit na vyvoj novyjo engonu se vrazej do reklam, celej team se nic novyho ucit nemusi pracovat s tim uz roky umej a muzou to spatlat za par susnu . vsak vona to komunita pak dodela zatimco budem na bahamach vymejset revolucni tes 8 nebo f5 na stejny enginu :) komedie, ale jak kazda hra od bethesdy za 2 roky od vydani s tunou modu super zazitek na dlouhy zimni vecery.
    • Tak bud rad ne? Zadna jina firma tak dobry hry pro mody nedela *1*
  • Přestože mě nový Zaklínač neoslovil, říkám si díky bohu za to, že máme CD Red a Bethesda má nějakou konkurenci... Toto je totiž ve srovnání s novým Zaklínačem (trailery, hra) boj o udržení v druhé lize...
    • martin.zima.98
      To by mě zajímalo co tě osloví? *7* Když né Witcher 3 *8*
      • Fakt máloco - u Witchera prostě nepřekousnu (nebaví mě) souboje...
        • Me treba dvojka taky vubec nechytla...
  • MrKirby
    Chapu, ze hry nejsou jen o grafice. Ale od takove velke firmy bych cekal neco vic. Zvlast kdyz mame dukaz, ze lze udelat obrovskou propracovanou hru, ktera zaroven vypada skvele. Ano, treba Zaklinac. Ale je brzo. Uvidime.
    • spoock
      No, vzhledem k tomu jaké chcou udělat na E3 haló, tak je to fakt studená sprcha. Alespoň nikdo nebude čekat nereálné věci. Hlavně ať to není tak zabugované jako předchozí hry, dají tam nějaké nové mechanismy a třeba jim odpustíme.
  • Zajímá mě, jak vypadal falloutí svět před válkou, takže i za tyhle krátké prostřihy jsem rád. Jen houšť a větší kapky. *4*
  • První Fallouty mám moc rád, trojku a new vegas jsem ještě nehrál, ale z tohohle oznámení moc radost nemám. Hrál jsem Morrowind a Skyrim od Bethesdy, skvělé hry, ale generické s nudným příběhem a to je přesně to, co by mi u Falloutu vadilo. Kdyby to radši dali dělat někomu jinýmu. Ten trailer měl zvláštní postavy, vypadaly jako z plastelíny.
    • New vegas urcite zahrej. Parádní hra, super atmosfera.
    • species
      opravdu si prave dal do stejne vety VYTECNY morrowind a skyrim? Opravdu?

Nicmene chapu te, bethesda hry nikdy nebyly o hlavnim pribehu, ale o vedlejsakach a celkove o herni svet a immersion v nem.(coz totalne zprznil skyrim fast travelem, ukazatelema ke questum a akcnim combat systemem ala konzole).
      • tak podle mě Morrowind opravdu výtečnej byl, hra s hodně jedinečnou atmosférou, Skyrim jsem nehrál, byť na mě z videí působil už dost generičtějc.
  • PreidaQ
    Bethesda má dar.

Dar dělat hry na mizerném enginu s mizernými animacemi.
    Dar dělat obrovský svět, který nepůsobí úplně autenticky.
    Dar dělat fádní questy.

Dar dělat i přeze všechny tyto věci velice zábavné hry.
    • Poslednich 10let maj jedinej, dar, zjebat (puvodne to bylo slusnejsi, ale to prej neprojde) na co sahnou. Jak bylo receno, posledni dobra hra od nich byl Morrowind. Od ty doby je to od 10 k 5.
    • species
      nemuzu si pomoct ale poslendi dobry TES je v mych ocich morrowind.
      • naprostej souhlas, Morrowind určitě nesedl každýmu (pamatuju na školní bitvy Morrowind vs. Gothic 2 - podle mě obě skvělý a odlišný hry), ale Oblivion už byl pro mě obrovskym zklamánim
      • No vidíš, a já mám nejradši Oblivion, každej to máme jinak. Morowind je samozřejmě taky super.
      • (Jediný dobrý TES.)
  • Princ.Jablon
    Vincent Vega: Marwine, co si o tom myslíš?
    Marwin: Vůbec nevím, co si o tom mám myslet.
  • ID Tech 5, hmm? Vypada to hodne jako pokracovani... te hry od ID Software. Jak se jenom jmenovala... Ah! RAGE. Kvalita grafiky mi zase az tak spatna neprijde, ale zatim me nijak zvlast neoslovila atmosfera. Je to takove barevne, takove uhlazene, ne tak spinave jako Fallout 3 a NV. Ale rad se necham prekvapit. Kazdopadne trailer se mi moc nelibi.
  • Paulcz
    To je furt dokola :) Stejný engine, stejně odfláknuté zpracování, tupá a nepropracovaná hra a přitom kandidát na 10/10.. tenhle paradox nikdy asi nepochopím, musel bych z mozku vygumovat všechny ty dobrý hry co jsem kdy hrál :)
    • species
      souhlasim
    • Princ.Jablon
      New Vegas byl suprový
      • species
        New Vegas ale delal Obsidian, ne bethesda.
        • Princ.Jablon
          Já vím, nicméně o tom v příspěvku na který reaguji nebyla uzmínka, jen o enginu a open world mechanikách...ale jak říkáš, když dva dělají totéž, není to totéž (Bethesda X Obsidian) i i když mechaniky hry a engine je naprosto totožný
          • Paulcz
            To je otázka, nepovedlo se mi proniknout do New Vegas i přes to, že je Obsidian úplně někde jinde. Možná kdybych předtím nehrál F3. Přitom mi nevadí jednoduše pojaté a zpracované hry jako Neo Scavenger. Bethesda chce tvořit velké světy a to je super, ale kvalitní hry prostě vypadají jinak.
    • Chim
      Asi tak nějak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší