Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • N: Jar Jar
    R: Star Jar
    N: Jar Jar
    R: Dobře Neile, Jar Jar
    N: Měl takové divné řeči, nebylo to logické, ale Jar Jar miluje všechny
    R: Chtěl jsem ho zabít, ale nešlo to
    N: ??? Jar Jar je láska
    R: No jo
    R: V čem je problém Neile?
  • R: To bude dobrý Neile
    N: Asi ne Ricku..mám strach zapnout PC. Je v něm zlý duch
    R: Měl bys tím hulením přestat
    N: Viděl jsem barevné konce
    R: To byl konec ME3 Neile
    N: Aha
    N: A před tím byl tam Jar Jar
    R: Star Jar
  • R: Neile, já si myslím, že máš na to negativní nekonstruktivní pohled. Máš
    přeci rád večírky od EA?
    N: Jo to mám
    R: Tak vidíš, tak je co *urva těžké na tom pochopit
    N: Když já ti fakt nevím Ricku. Co když se to nějak zvrtne a lidi nás
    nebudou mít rádi. Prostě žádná láska.
  • Pavel Dobrovský = Rick
    Aleš Smutný = Neil

N: Ricku, nemyslíš, že jsme to s tím hodnocením ME3 přehnali?
    R: V čem je problém Neile? Na krabičce bylo přece napsáno 9-10, uvidíme se v
    Londýně na párty. John C.
    9,10 = párty v Londýně , 8< žádná party v Londýně. Chápeš to Neile?
    N: Ricku, není to tak trošku korupce...
  • hm damn it, u me prave ne, v tomhle jedinem konci mi z lodi zkratka nevylezla
  • Nemas smulu, stahni si savegame editor pro ME3 a uprav si vse, jak potrebujes. Stejne bys ho stahoval, protoze "nejlepsi" konec nelze mit bez MP, takze mi, co na MP kasleme, si musime upravit vysi military strength editorem.
  • Ano, az na to, ze nemaji zadny zpusob, jak se z te Tuchanky nejak dostat. Vis, na konci ME3 udelaly mass relays booom.
  • A Gianna Parsini na Illumu ti sdeli, ze se nekdo nabourava do pocitacu na Noverii a ze najednou nekoho strasne zajima temna energie. Jako neni to hlavni predmet pribehu ME2, ale je to naznak toho, o cem mela byt trojka.
  • hlad je jeden z hlavních důvodů proč válku začít... a když máš hlad tak bojuješ o život.. je známé že válečníci kteří neměli na vybranou měli větší úspěch v boji...
  • Tali se ve své misi zmiňuje o záhadném selhávání slunce, kdy příliš brzo přechází do závěrečné fáze a blíží se supernově a to působením (kumulováním) temné hmoty. Je to stěžejní informace té její mise - nechápu, jak jsi to mohl přehlédnout.
  • Tak keby si si to mohol naklikat, ako by k tomu prisli hraci, ktori si vytvorili hromadu savov, aby mali co najviac kombinacii? To, ze prednastavene moznosti mas take, ake mas ( Ashley vs. Kaidan za take rozhodnutie nepovazujem, tam to nebolo o tom, ze zachrana jedneho je Paragon, zachrana druheho Renegade - preto ta moznost volby v ME3 ), je len jeden z dovodov, ktory mal zabezpecit, aby si si presiel vsetky hry zo serie a prenasal si savy...

Lenze prave vdaka tomu "obhajovanemu" koncu si Bioware nadobro odrezal znovuhratelnost nielen tejto hry, ale aj celej serie... Aky vyznam ma v ME1 zachrana Rachni, ked sa to v ME3 skoro neprejavi? Aky vyznam ma skusat vsetky mozne aj nemozne kombinacie rozhodnuti, ked v ME3 sa vsetky zhustia do vyberu moznosti A-B-C s mozno dokopy siestimi variaciami toho isteho? Aky vyznam ma hrat DLC ako Kasumi a Zaeed, ked sa to neprejavi v zavere?

Kolkokrat hraci presli ME3? Raz, mozno dvakrat, ale este som nevidel nikoho, kto by si po dohrati ME3 dal celu seriu odznova. Nehovoriac o tom, ze su jedinci, ktori presli ME 2 aj 10-krat...

A Bioware? Moze sa v takom pripade rozlucit s akymkolvek typom specialnych edicii, antologii, directors cutov, complete edicii... Kto by si to kupil, ked vie, ze na dosiahnutie rovnakeho vysledku jeho snazenia mu staci kupit Mass Effect 3 a na predchadzajuce diely moze kaslat...
  • Jasne, ze nedela, stejne jako obed nedela jen dezert, ale pokud po vybornem obede dostanes dezert, ze ktereho se pozvracis, co si zapamatujes. Ten obed, nebo ten pobyt na zachode?
  • Ten Konec bil luxusni jak tam tn Shitprd umře nebo co,sice sem to nepochopyl ale je to drsny :D
  • Hmmm takze i kdyz jsem tohle vsechno udelal, tak bez savu mam smulu... skoda mohla byt na zacatku podrobnejsi moznost si to naklikat...
  • Máš pravdu nedělá, ale dokáže závratně ovlivnit výsledný dojem. Jako příklad bych uvedl film Vesnice od Shyamalana.
  • Cahir
    Až mi ukážeš sci-fi, které je v podstatě převlečenou knihou o etice, tak ti uvěřím. To, že hrdina mé knihy bude matematik ještě neznamení, že jsem obsáhnul matematiku v její celistvosti.
  • Cahir
    Hru nedělá jen konec. Těch rozhodnutí jsou tam opravdu stovky. Teď jsem dohrál Tuchanku, která může mít asi pět různých konců a to včetně přežití/smrti několika dost podstatných postav.
  • On jí dle článku nepovažuje. Článek mluví o tom, že by za klamavou mohla být považována. Navíc jde o názor publikovaný na blogu zmíněné organizace. To lze těžko považovat za oficiální stanovisko. Už to, ale leccos napovídá.
  • 1. ne, prošel jsem to komplet, nic jsem nepreskakoval - nekolikrat - pravda, nemužu si pamatovat všechno
    2. pravě mě de o to, že to často prezentují jako stěžejně důležitou součást příběhu/universa a přitom se o tom mluvi jen v jedny misi a jeste nijak konkretne jen takovy asi/mozna/nikdo nic nevi
  • A urcite nam rad vysvetlis, proc Better Business Bureau (obdoba naseho Sruzeni na ochranu spotrebitele) povazuje reklamu na ME3 za klamavou.

http://kotaku.com/5900991/the-better-business-bureau-says-yes-mass-effect-3-was-falsely-advertised

Mozna by tobe neuskodilo zjistit si informace, nez o necem zacnes psat nesmysly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit