Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nie pretože cielom tej scény nie dať hráčovi to čo chce (uspokojenie/volba) ale znechutiť ho svojou aktívnou činnosťou. To je účel bez ktorého by to bola iba jedna samoúčelná varianta mučenia na tisíc spôsob ako z iných hier na ktorý meno si už ani nespomenieme.
  • Lawliet
    Čekal jsem další kvalitní recenzi u které povečeřím. Ze začátku jsem si dokonce pohrával s myšlenkou, že to pustím nahlas a budu dělat, že hraji GTA. Jak ďábelské. Ano. Později jsem si řekl. "Zase docela dobrá a zábavná recenze. Co ti lidé kecali o tom hejtspíči." Ale měli pravdu. Opravdu se do nedá poslouchat. Přiznávám. Na druhou stranu, každý někdy šlápneme vedle. Recenzovat hru znamená. Vědět co recenzuji a také přidat vlastní omáčku, aby to nebylo to samé, co jsem se třeba dočetl všude jinde. Každému se hra líbit nemusí, ale vyčítat GTAčku, že je tam přiblbej humor a drastické scény. Commón. Pane Grygar. GTA není žádná adventura nebo rpg. Je třeba při recenzi přidat pohled "hráče gétéáček". Těm takovéhle věci prostě nevadí. Jak říkám, recenze je jako dělat pro slov. Musím vědět o čem mluvím a ke komu mluvím.
  • The Game - Hate it or Love it
  • janchor
    Nemyslím si. Takhle mě ta scéna zasáhla jen v rovině "mučení je jakože špatný, jasně, ale tumáš ovladač a užij si to, he he he, to jsme panečku nekorektní machři."

Mít na výběr, tak účel scény (FIB jsou svině, reflexe praktik americkejch tajnejch služeb..) zůstává, a když by sis chtěl mučení "užít", mohl bys.
  • Janchor
    Střílet po lidech (gangsterech) ale musíš, nu to je z morálního, dnešního hlediska pro tebe akceptovatelné a né jenom pro tebe. Lidstvo se v celistvosti vyvíjí zajímavým směrem (nebo je pořád stejné?). Nyní se řeší né to jestli zabiješ postavu, ale jakým způsobem. To je podle mého také velice povrchní. Drastická (z dnešního hlediska) scéna v roli diváka je ospravedlnitelná, ale když musíš přiložit ruku k dílu..
  • mne na recenzi vadilo jak stridal tempo reci a nekdy mluvil normalne a jindy hrozne rychle (když cetl tu uvahu o nasili a snazil se to vtesnat do urcityho casu). to pusobilo dost rušive.
    jinak k samotne hre - na tohle jsem asi uz moc starej, takove blbnuti na ulicich mi neprijde zabavne a golf si muzu jit zahrat i v realu
  • naopak, keby si nemusel až potom by tá scéna bola samoúčelná. Tí ktorí sa v podobných veciach vyžívajú by si to užili a majorita ktorú mala scéna zasiahnuť by to obišla.
  • Není ale posouvá to tu hranici antipatie vůči FIB tím že tě/Trevora nutí to přímo vykonat a ne jen koukat
  • Kdyby moralizoval, nadával by na přejíždění a na zbraně obecně. To mučení je prostě přes čáru.
  • Dobrá videorecenze.
  • Pozná niekto hudbu/pieseň zo záverečnej scény videorecenzie?
  • janchor
    K tomu ale není vůbec potřeba, abys ji musel ovládat.
  • Pěkné,akorát nemyslím že by scéna s mučením byla samoúčelná, protože dle mne dopomáhá dotvořit obrázek sobecké FIB, proto je mučený anonymní a "nevinný".
  • az to vyjde na pc urcite budou mody na model poskozeni. z videi sem taky videl auto narazi do auta a ma jen poluceny naraznik
  • Jack1947
    A hlavne ze ma emoce, proste jeho postava je paradne napsana a uveritelna presto ze o ni vime zdaleka nejmene. Jen stripky tak je i svym zpusobem zajimava , je videt ze to nebyl jen "Tweaker" Hobo" ale ze i byl normalni clovek. A o to jde.
  • Jack1947
    Asi jo. Zajima mne hlavne dopad na konec.
  • nekromant33
    lagy? jako v gta online? to máš v případě špatnýho providera i na konzolích
    a poukazovat na RDR jako hru z původně (narozdíl od GTA) konzolové série asi taky nebude nejšťastnější volba
  • Ronox
    Ty mise můžeš zopakovat v menu a nebo se prostě podívej na YT jestli to nechceš znova hrát.
  • Ronox
    Trevor má svoje chvilky, ale tohle bylo spíš na zkrachovalej život Michaela, kdy ho štve syn, dcera a manželka mu to dává taky docela sežrat. Trevor má spíš takový chvilky v dialozích, kdy mezi řádkama poznáváš, že se cítí podvedenej a nikdo ho nemá rád.
  • Jack1947
    Tak on jak sam priznal... jeho detstvi bylo komplikovanejsi a to kdyz... jeste horsi pro nej bylo kdyz pak sehnal potrebne "drogy" a mame byla pryc, toho vazne vzalo (zaroven jestli se nejednalo jen o vyplod jeho alkoholem zkalene a prosmazene mysli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit