Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde se nachazi na mape slavici sin dekuju
  • Hairy_Ass
    Chtěl bych se zeptat, taky vám ta hra padá docela často? Mně hlavně u toho prvního velkýho města Whiterun. Popřípadě, jak jste to padání vyřešili - kdyby to spadlo jen do windowsů, tak prosím, ale bohužel to musím vždycky restartovat, což je docela pruda.
    • zmen si v systeme nastavenia zvuku na 48000 Hz 24bit a malo by ti to prestat padat. Mne to padalo kym som to nezmenil stale, teraz po 6 hodinach to nepadlo ani raz.
    • Mne hra za den hrani nespadla ani jednou. Nechci radit, ale problem bych videl jinde nez ve hre.
    • Zatím mi to asi po 10 hodinách nespadlo ani jednou a dá se v klidu přepínat i na plochu. Teď mi tu taky běží na pozadí :)
    • Za 19 hodin prakticky non-stop hraní mi Skyrim nespadl ani jednou, kromě podělaného steamu s ním nemám žádné problémy. A to jsem se dokonce i několikrát přepínal na plochu a zpět, což hodně her není schopných "vydejchat".
    • Nic moc, za hodinu hrani mi hra spadla hned 3x a to dvakrat na uplne stejnem miste *9*
      Alt-Tab sice nefungoval, ale Ctrl+Alt+Del sel aspon spustit spravce uloh a Skyrim osdtrelit a pustit znova. (Win7 64bit)
      • Hairy_Ass
        Mně zatím spadla jen u brány do Whiterunu, a u jednoho ze statků poblíž města - ale u té brány zatím pokaždé, co se mnou začal mluvit jeden ze strážných. *9*
  • Posledni dobou vznikaj jen zabugovany gamesy ktery nikdo ani netestuje.... staci se podivat na Skyrina a BF3 nebo Rage ..................... Proste polotovary za plny prachy ..
    • Skyrim sice padá ale to dělaj všechny hry s takhle velkym rozlehlym otevřenym světem viz třeba STALKER, kdyby měli odladit všechny chyby a hromadu dalších věcí ta hra by nikdy nevyšla
      • Píšu to o kousek jinde, ale tedy ještě jednou. Skyrim mi za 19 hodin hraní nespadl ani jednou, grafiku mám na ultra a vypadá nádherně, rozdíl mezi low a ultra je vidět na první pohled a i framerate dělá rozdíl přes 70 fps (na ultra mi běží sice jen kolem 30 fps, ale bez sekání, na low mi běží kolem 100 fps). A to nemám nijak extra výkonné PC, je to jen i5 750 2.66 GHz, Radeon HD 5770, 16 GB RAM 1333 MHz, HDD RAID0 z dvou Samsungů F1 a samozřejmě Windows 7 x64. Takže průměrně výkonné PC a Skyrim běhá jak z praku, je stabilní a vypadá nádherně. A to mám Sedmičky nainstalované a v chodu už skoro 2 roky, nijak je neoprimalizuji ani nečistím. Ale důvod stability a bezproblémovosti bude možná i ten, že mám všechno legálně, v PC není jediný crack a samozřejmě ani žádná breberka. Dále nemám PC přetaktovaný a mám ho velmi dobře chlazený (v case Fractal Design Define R2 mám dokonalé airflow, ventilátory mám Noctua a chladič na procesoru je Noctua NH-D14, grafika má chlazení VaporX (šlo mi hlavně o tiché a výkonné chlazení, na penězích nezáleželo)). A další věc, která často způsobuje nestabilitu je nekvalitní zdroj, já mám jen průměrný Arctic Cooling 80+ gold 550 W, ale podle všeho stačí, ani nebl moc drahý, stál jen 2700 Kč, ale podle testů vychází hodně dobře, dává stabilní hodnoty, napětí nekolísá jako u levných šmejdů. Takže ač výkonově průměrná sestava, tak je složena z kvalitních komponent a nevím co je to nestabilita.
        • No zrovna vapor-x samozřejmě není chlazení z nejlepších, ale pokud jste nechtěl měnit stock chladič, tak dejme tomu:).. Jinak 16gb ram je nejen ve vašem případě overkill, ale to snad dost dobře víte sám:)
    • pb_historic
      Testeři můžou testovat a programátoři odlaďovat pořád donekonečna, protože vždy se objeví aktualizace operačních systémů, ovladačů a dalších věcí. Proces testování jednou prostě musí zastavit, jinak by hra nikdy nevyšla. Naopak je sympatické, že záplaty a rady jak hru odladit je snadnější a rychlejší ku získání.
      • Ano souhlasim, ze testovat na vsem proste nejde (kombinaci je mnoho), ale vydat hru s bugy ala Rage to neni jen nejaka nahodila vec co se nejakym % stane :)) No a u Skyrinu mi pady do woken neprekvapojou , to uz bylo v Oblivionu a Morrowindu :)
    • No, tak zabugované hry byly vždy, ale s polotovary souhlasím. Ovšem né kvůli zabugovanosti, ale kvůli naprosté primitivnosti většiny nejnovějších titulů (skyrim zatím soudit nemohu, měl by mi přijít až v pondělí . *13* ). Vezmu si do huby třeba CoD: Dlouhý koridor prošpikován efekty které slouží jako odreagování od toho, že vlastně jen jdete, nehrozí vám že přijdete o munici protože snad na každém rohu je nějaká bedna s municí, máte nekonečno života a spolubojovníci vám slouží jen jako vrátní. (Bohužel na tomto principu slouží většina dnešních stříleček, aby si zas někdo neotvíral hubu že si kritiku odnáší jen CoD :D). Co se RPG týče, jsem více méně spokojený (no už to také není ono, ale co naplat že :D). Jinak se už těším až mi skyrim příjde :) Snad mě nezklame a bude to přinejmenším na stejné úrovní jako oblivion :)
  • Zdar potřbuju poradit v první časti roh vládce větru dostanu se až skoro na konec ale cu tam tři kameny a tři padající vrata možete mi poradit jak se skrz ně dostanu nestíham to dycky se zavřu když od těch kamenu odejdu díky za radu
    • ahoj, projdi kolem všech 3 kamenů směrem k padajícím dveřím a až budeš u posledního, aktivuj řev zběslý úprk
  • hra je super a konzola funguje super:))
  • ahoj vsici, tak co me osobne na Skyrim vadi nejvice je asi techto par veci, ale pro me dost zasadnich - hnedka na zacatku ten pitomec co vas doprovadi do prvni vesnice tak ho muzete mlatit jak chcete nijaka extra mu to nevadi (zabit nejde) vylevelovat na nem jdem par lvl... za dalsi ve vesnici to same... nekdo zabit jde a nekdo ne,ale ten co zabit nejde vas pronasleduje po cele vesnici (a ma dost silne reci ze ti ukaze) chyby v AI jsou na rok 2011 dost zalostne, asi beta moc neprobehla... ale je jasny ze takova hra se poradne za cca 2 roky neda udelat neda, skoda
  • anonyme moje řeč
  • Zatím mne přijde,že mág musí tahat summona.Bez něj se nepřátelé nahrnu a pak následná likvidace stoji moc many.Summon často naláká a ještě něco zabije.Když ale nechci summona je to horší.Sice jsou kouzla co přidají armor atd. ale to neřeší problém s manou.Celkem zajímavé je možnost mít ty summony napořád.Obzvláště napořád oživlé spolubojovniky.
    -Jestě dotaz.
    Když zničím věc co dává +50 mana abych se neučil ten efek.Tak abych si mohl dát +50 do jiného hadru tak musím mít odpovídající plný Soul Gem?Zatím mne to nechce dát +50 ale +6 :(
    • MrSanta
      Záleží na úrovni enchantingu, jednotlivých percích, které dávají další bonusy do síly a pak taky na šutru, kterej do toho narveš. Myslím, že při výrobě ti to automaticky přiřazuje nejsilnější šutrák co máš u sebe. Učíš se akorát samotný efekt, jako třeba fortify mana. Aspoň tak mi to zatím příšlo. Enchantingu jsem se ale zatím tolik nevěnoval, takže se taky můžu mýlit.
  • potřeboval bych poradit kdy chci vylepšit v kovárně zbraně tak vyberu co chci a při potvrzení nejde už nic delat ani odejít pryč hru musím celou vypnout přes správce uloh
  • Pařani poraďte,
    hra mi jde spustit jen v malém okně, žádné nastavení celá stránka ve hře není.
    Poradí někdo? Díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší