Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdravim potreboval by jsem poradit , hraju za maga a jsem v tpaslici hvezdarne nebo co to je, kam jsem vlozil krystal ale za zadnou cenu nemuzu paprsky nasmerovat na ty cocky, pise mi to ze mam pouzit na krystal nejaky kouzla ale at zkousim jak zkousim nic to nedela, vyresil toto uz nekdo prosim , dekuji za odpoved
    • musis mit kouzlo zmrazeni a ohen, smyslem je nastavit paprsky tak, aby se mohly odrazit od tech zelenych "zrcadel" na strope. ja pouzil asi 4x zmrazeni a bylo to ok...
      • pouzivam na to kouzlo omrzliny
        • kouzlo je ok. musis mit ale oboje, netusim jestli je tam skript nebo jestli to ma kazdej jiny. 1) strcis tam tu cocku 2) stojis u toho a strilis do te cocky jednim z tech dvou kouzel a musis videt, ze se ty paprsky pohybuji. 3) pouzijes opakovane jedno nebo druhy, dokud ty paprsky nedopadaji do tech drah tech tri zrcadel na strope.
          • tak to vypada ze mam asi nejakej bug :(, pac to stale nic nedela
      • mno ja do toho siju zmrazenim i ohnem ale zadnej efekt, je mi jasny ze se to ma nastavit ale me to proste nic nedela
        • strilis do te cocky, cos tam vlozil? kdyz do toho strilis a koukas na strop, tak musis videt, ze se ty paprsky posunujou. pak tam samozrejme tema cudlikama posunes ty zrcadla, aby se paprsky odrazely zpet dolu na stred
  • Ahoj, jen jsem se chtěla zeptat, jestli jde přetvořit si brnění podle svého a popř. jak? *4*
  • Me cely Skyrim vyslovene zklamal. Nejprve jsem to zkusil na PS3, tam to vypadalo priserne, rozmazane a vyblite. Ted to hraju na PC a i se vsim na ULTRA to vypada dost chabe, nutno vsak rict ze asi o 200% lepe nez na PS3. Jak tvrdili, ze hrani na konzolich a PC poskytne rovnoceny zazitek, tak to bylo vskutku hodne mimo. Kde jsou ty doby, kdy kazdy novy TES byl technologicky o generaci pred hardwarem te doby a bylo treba na nej kupovat novy komp. Ach jo.
    • Po RISEN na XBOXech už nic horšího být nemůže *1*
    • Grafika krásná, hafo questů, ještě přijde editor, nevim na čem to hraješ, ale pro mě i pro známý je to pecková hra, se supr grafikou...
    • Vypada na PC chabe? Neni to zadna UBER next gen grafika,ale je to jedno z nejkrasnejsich RPG posledni doby. Kolik RPG je peknejsich? A kolik freeform RPG vypada lepe?
      • LOL, třeba LOTRO a to je "blbé" MMO, vypadá lépe.
      • Two Worlds 2
    • Hairy_Ass
      Vždyť si sám odporuješ - chceš, aby se Skyrim technologicky výrazně posunul vpřed a zároveň chceš, aby hraní na konzolích i PC poskytovalo rovnocenný zážitek. To prostě není možné splnit.
      • on nerekl ze to tak chce ale ze to nekdo tvrdil
        • Hairy_Ass
          Ne, chce aby to bylo to i to - vis jeho lamentace nad grafikou.
    • To se dalo i tak trochu cekat, diky konzolim je technologicka stranka her uz 5 let na stejny urovni.
  • mimochodem, co rikate na enchanting a alchymii? u enchantingu se nedaji pouzivat kouzla tak, jako driv, ale je treba nejdriv rozbit vec, ktera podobnou vec umi... podle mne docela na prd, nektere typy enchantu za celou hru nepotkate a kdyz uz je mate, tak zase nemate moc potrebu predmety nicit a delat je znovu... u alchymije je zase hloupe, ze ani s vysokou znalosti neznate automaticky vlastnosti reagentu - je treba zkouset porad dokola a nicit pri pokusech drahe suroviny... sice by slo najit seznam nekde na netu, ale to neni ono...
    • MrSanta
      Enchanting mi přijde v pohodě, konečně můžu enchantit, aniž bych musel být prskavka. Jediné co se hodí, je kouzlo soul-trap, aby člověk nemusel kupovat naplněné soulšutráky. Za pár hodin hraní už znám spoustu enchantů. Co mi zatím schází je nějaký enchant na přidání zdraví / staminy a jejich regeneraci. Ale zase mám nahráno akorát cca 19 hodin, takže zatím jsem v klidu.
      U alchymie můžeš koupit / najít recepty přímo ve hře. První vlastnost zjistíš ochutnáním, další když trefíš kombinaci při výrobě nápoje naslepo. Navíc, když testuješ nápoje naslepo, tak ti to šedivě znázorní ingredience, které už jsi zkoušel. Já to dělám tak, že čeho mám hodně, otestuju s dalšími atd. Už dokonce umím nápoj na fortify two-handed *1*.
      Navíc mám pocit, že i zkaženej nápoj ti alchymii trochu zvedne, ale tím si nejsem jistej. Teď to nemůžu otestovat. Ale lockpicking tak funguje - schopnost se vylepšuje, i když zlomíš paklíč.
      Mě se nový systém docela zamlouvá. Hlavně jsem rád za nový lockpicking. V Oblivionu jsem do systému páčení zámků nepronikl ani za 80 hodin hraní *7*.
      Zatím jsem za zhruba 18 hodin nenarazil na nějaké větší problémy nebo bugy. Hra mi nespadla ani jednou a běží velmi plynule. Jediné výtky bych měl k tomu, že nemám znázorněno ikonkou na hlavní obrazovce jakou mám vybranou zbraň či shout. Taky se mi hra semo tamo na cca 3 vteřiny zastaví když běhám po venku. Asi dočítání. Nevím, jestli to je sestavou, ale děje se to jenom venku a jenom někdy. Snížení rozlišení a kvality nemá vliv. FPS je jinak velmi stabilní a nahrávání při vlezu do domů apod je rychlé.
      Grafika se mi zamlouvá a jsem s ní spokojen. Hudba je se mi taky líbí. Škoda, že hraje jenom někdy. Některé scenérie jsou velmi pěkné. Když jsem vlezl do první jeskyně, tak jsem se chvilku jenom kochal. A výstup na High Hrotghar byl nezapometulný. Nádherná hudba a dokonalý výhled. Akorát ten ice troll cestou mi krapet zkazil náladu *1*.
      Zatím jsem velmi spokojen a těším se na další toulky po Skyrimu dnes večer po šichtě.
  • když jsem ve skyrimu upír můžu proměnit na upíra i své spoečníky např. Lydii
    • Jak ses stal upírem?
  • Nechapem co su vsetci tak spekticky, zla grafika? Podla mna je super, na ultra mi to fici aj na 2 roky starom zeleze. To ze maju nosy postav na mm stvorcovy o 10 menej pixelov ako napr u Witchera 2, mi pride uplne smiesne a nepodstatne. Na menu sa da zvyknut, po siestich hodinach hrania s nim uz nemam absolutne ziadny problem. Jedine co ma stve je absencia skillov Atlethics a Acrobatics, s tym spojene pomale (!!) kone = utrpenia chodit niekam na prieskum. Ale verim ze do tyzdna tu mame mod ktory to fixne. Hra je presne to co som od nej cakal, mozno trosku jednoduhsia ale inak u mna stale 10/10
    • nevím o tom, že by byl venku construction set, takže mody tak rychle nebudou - hra je v současné chvíli ani nepodporuje.
    • Ono ti to běží na 2 roky starém železe na Ultra protože to má právě horší grafiku a rozdíly mezí Ultra až Low jsou malé :)
      Kdyby se na grafickou stránku pro PC více zaměřily, tak aby využily potenciál dnešních PC,tak by ti to nejspíše na Ultra neběželo.No hlavně na Medium nebo Low by to to vypadalo jako momentálně na Ultra :)Tedy na 2 roky starém PC by si to hrál nejspíše na Medium nebo Low a vypadalo by to nějak takto.A ty co mají výkonné stoje by to hráli na Ultra a vypadalo by to lépe.Tedy každý by byl spokojen.
  • no ani ma to neprekvapuje, aj som uvazoval o zberatelskej verzii ale pri tej cene a teraz ked vidim ze je to este aj "beta" a ja im to mam zadarmo otestovat, dakujem neprosim. Pockam si az to bude naozaj funkcne a este lepsie aj zlacnene.Nemam dohrane este ine hry takze mam cas. Akurat je smutne ze fakt PR masaz krmi ludi niecim co nakoniec vecsinou nieje pravda alebo je to polopravda (grafika a predpokladam ze kopec dalsich veci). A celkom ma pobavilo ako tvrdili ze pouzili komplet novy engine ktory si napisali a pritom je to zasa Gamebryo.
    • tak si to stáhni a budeš to mít zadarmo *7*
  • nezná někdo nějaký video kde je návod na to jak vrátit ten klíč kostlivce ??
  • poradíte pls někdo jak projít branou v jeskyni na začátku hry...jak tam jsou 3 kola(motýl, sova a medvěd)?? Artefakt (takovej ten klíč) samozřejmě mám. Dík!
    • koukni se na dlan toho zlateho zparu *3* (v inventu na dlani to mas jak to tam mas dat *3* )
    • ze spodu na artefaktu mas obrazky,tak podle nich to poskladej.
  • *1* *1* *15* *3* *14* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *9* *8* *8* *6* *6* *6* *14* *3* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší