Přejít na výpis diskuzí
Jak se vraždí králové - parádní trailer na Zaklínač 2 pro X360
26.1.2012 | Petr Poláček
228 příspěvků
-
Moc to řešíš, tohle je video k fantasy rpg, ne k vojenskému simulátoru... *7*
-
Ja bych udelal anketu na tema, jestli je normalni, aby se dospeli lide hadali o tom, jestli by zvitezil zaklinac nebo kouzelni...
-
Zaklínač se neutopí obtěžkán výstrojí a výzbrojí? Svede plavat rychlostí vyšší, než loď ve videu? Zvládne vyskočit z hladiny na palubu? (či umí lézt po lodním boku?). Při úprku palubou ji nezatěžuje váhou svého těla a výstroje? A při vyhýbání se šípu svede rotovat rychlostí, která by člověka odstředivou silou roztrhala? Lučišník šíp vystřelil až poté, co se vrátil do svého postoje (ne při otřesu), že královrah na sebe aplikoval kouzlo proti mrazu, OK. Nepřirozené naklánění, potápění lodi - já to myslel ve vztahu k času, během kterého se bojová scéna odehrává (nesouvisí to se schopnostmi zaklínače).
-
Protože tenhle spor nelze objektivně rozhodnout.
-
Tam je zase odpovědí skoro na všechno sapérská munice. *15*
-
Ve dvojce určitě :-) Ale o tom jsem se bavili už minule *1*
-
Neuvěřitelný .... excelentní práce, nejlepší trailer, co jsem kdy viděl, bez pochyb ...
-
Překombinovaná je pouze Paní jezera, kde se Sapkowski vyložěne ztratil a nechal všechny postavy poumírat.Paní jezera je proti předešlým 6dílům vyložěně špatná.
-
Lučišníka a mága bych bral... Ale spíš ty ozbrojence nechápu. Ty jsou během jeho útoku v dost divný póze *4*
-
Cahir: jj, modly jsou švanda. Ale nazaujatý člověk se při čtení aspoň pobaví, akorát někdy nereagovat na jasné bludy dá krapet práci.
PS: Co ty TOR? Už si pořídil, nebo stále uvažuješ? -
Nemluvím o tom, když už je Leto seká. Mluvím o tom, když je v úkrytu a všichni čekají, co bude. Ale to je jedno, nechme to být, začíná to nabírat směšné obrátky.
-
To nepopírám. 1) Jen jsem se vyjádřil k traileru. 2) Baví mě, jak dokážou být lidé nekritičtí ke svým modlám. Nic víc.
-
Hlavně si uvědom, že co fantasy to jiná zákonitost.... Těžko můžeš integrovat Ušmudlaného nosa do Zaklínačské ságy a naopak
Připomínáš mi bratra, jenž se v dětství pořád ptal kdo by vyhrál kdyby se potkali -Velryba či Slon. -
Celkem sem tu vyvolal bouřlivou diskuzi na téma Mágové vs Zaklínači. Nejlepší volba je fakt udělat nějakou anketu, kde si každý zahlasuje. Dohadovat se o tom mužem do nekonečna.
-
Já jsem hrál jedničku a demo dvojky a už s toho samotného dema by se dalo dosti failu vyjmenovat. O jedničce, která ještě jakž takž ušla ani nebudu mluvit tam to zabili hned na začátku *4*
-
Já bych o těch ovcích pomlčel... Za prvý tvoje argumentace a avatar dost jasně ukazují že jsi Fanoušek Bioware. Za druhý Negeneralizoval bych jedno pojetí mága na celý fantasy...
-
A proč by nemohli?
-
Tak stačilo by rozebrat chyby v DA2 a do konce soudného dne máme o zábavu postaráno *1*
-
:-) No jo Amíci maj všeobecně problémy se středověkými reáliemi (Kromě Martina a jeho Písně)
-
Zkus si přečíst Malazskou sérii chlapče.. pak poznáš co je fantasy.. ty tvoje kecy jsou už vyloženě trapné