Přejít na výpis diskuzí
Jen 18 % hráčů Mass Effectu hrálo za Sheparda - ženu
21.7.2011 | Jan Vitík
152 příspěvků
-
FNV? podle mě se mluvilo o Fallout 2, i když to nikdo přímo nespecifikoval.
-
Já sem za chlapa v ME1 ani 2 nikdy nehrál *1*
-
mno jo epický klišé ale co mě víc štvalo byla obtížnost dneska se kašle na HC a to nás dřív měli rádi ted ma hlavni slovo americkej fagan :(
-
hah. Mass Effect je nejlepší hra roku 2010! A trojka ho bude náledovat.. A kde pak propadl ten tvuj Fallou New Vegas až na 12 místo nebo jaké to umístění.. Bioware jsou mistří v příběhových hrách.. Docela si mě pobavil hochu.. máš tam schovaný jěště nějaký vtip?
-
klise!=epicky
-
hehe *1*
-
Chceš říct dětském příběhu ? Jo, je to opravdu povedená pohádka.
O takové propracovanosti, co měl již před 10 lety Fallout 2 si může celé BioWare nechat zdát. -
Víte v games, že se vám rozchází údaje o procentech hráčů co hrajou za ženu, v článku je uvedeno 18% ale na hlavní stránce, kde jsou slidey s upoutávkami na tento článek je 13 %.
-
O takovém epickém příběhu co je v ME si muže Fallout nechát jen zdát.
-
Nevěděli, že se v menu dá změnit pohlaví? To se mi zdá nebo to zavání americkými pařany?
-
detto *1*
-
Já vám nevím, ME bych asi nikdy za ženskou nehrál. Ne že bych byl nějakej antifeminista nebo tak něco, ale ta role ultimátního zachránce, jediné naděje lidstva, a všechna ta tvrdá rozhodnutí, kterými si Shepard musí projít, mi prostě k ženské nejdou :/
-
panejo, to je baba! to bych vážně nečekal :)
-
veru tak je, fallout to bola hra pánov, kam sa na to hrabe táto vesmírna hovadina :)
-
Ja hrala za babu, proto ze jsem holka:), zkousela jsem i za chlapa, ale ten dabing byl o hodne horsi(hlavne emoce) , jinak video pro ty kteri rikaj ze se peknej skin FemShep neda vytvorit:D ..http://www.youtube.com/watch?v=mjJ72O3hGjc&feature=channel_video_title , mate tam i code *3* *4*
-
V ME je jedno jestli je to chlap nebo žena, ale třeba v takovým Falloutu 2 se s ženskou postavou dalo takticky ''propracovat'' od začátku až do konce :D
-
Vždycky hraju za přednastavenou postavu za originál Sheparda.
-
Taky sem jeden z tech 18%... prece nebudu celou hru zirat na zadek nejakymu chlapkovi ne? *1*
-
Dokonce se objevila i v Bulletstormu
-
aj tak si budem jej hlas stale spajat s Bastilou Shan