Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle hra mela jednu nesmirnou nevyhodu, ktera defakto brani tomu, aby vyslo vubec pokracovani... Je jeste mene mainstreamova nez v te dobe BG2 a jeji osobitost a obtiznost dela hru dnes pro soucasne publikum nehratelnou...
  • planescape jsem hral poprve v dobe, kdy vysel baldur´s gate 2, ktere me neskutecne bavilo, oproti planescape, ktere jsem v te dobe proste nedokazal ocenit. Skoncil jsem nekde na zacatku a vratil se tomu az po par letech a dobre jsem udelal. Fakt bych tomu dal dalsi sanci., pokud ti nevadi cteni velkeho mnozstvi textu a vyssi obtiznost... neco jineho je, ze bych to uvital klidne i jako knizku, proste mi jde jen o samotny pribeh, hra jako takova me taky az tolik neoslnila. (Krom audiovizualu, ktery byl a je uchvatny)
  • Dworkin za me defakto odpovedel... diky mu. Forgotten realms je cele universum od WOTC, stejne tak jako planescape, vzajemne jsou interaktivni, ale svet planescape povazuji za veliky odklon...
  • no zase neprehanej ;]
  • a problem bol v tom ze ten quest si mohol spravit zvycajne 20 sposobmi a nakonec si nikoho ani zabit nemusel.
  • Není. Sigil je v campaign setting Planescape, Faerun je v campaign setting Forgotten Realms. Z jednoho do druhého se dá dostat portálem, ale je to jako cesta do alternativní reality, protože Forgotten Realms má svoji vlastní "verzi" Planescape - Outer Planes.
  • Byla hnusná už když to vycházelo, ale hry to byly parádní, 6. díl by z těch dnešních smradů nikdo nedohrál.
  • Vávrovo husitské RPG je jako prošlý jogurt - jíst se dá, ale ty následky! *8*
  • Zaleží podle jaké verze DnD by hrali. Pokud 4e verze, moc velky rozdil by to asi nebyl ;).
    Jo a tvoje tvrzeni "dementní opakující se questy typu zabij XY a přines YX apod.". Dyt tohle je ve vsem i v tech starych (akorat ty questy byly o trochu víc tužší).
  • MikeKing
    ehm a víš o tom, že Planescape i Baldurs Gate se odehrávají ve stejným světě? Oboje je to Forgotten Realms. *3*
  • Devatenácté místo of all times na PC Gameru třeba?
  • A co? Stejně by měl pravdu. Takový Skyrim dostal hodnocení na tiscali 10/10 a je zabugovaný a nedodělaný až to hezké není. Pak se podívej třeba na recenzi BG2, které nedostalo full hodnocení jenom proto, že bylo místama těžké. Hodnocení starých her bylo podstatně přísnější než hodnocení současných her. +- Ty raději nikomu písemný projev neopravuj, viz. tvoje vyzdvYhování apod. o pár příspěvků výše *3*
  • Objektivní nesouhlas, nikde v skoro v žádné anketě o nej hru zrovna tuhle hru nenajdeš. (než mi, vy ignoranti dáte -, tak si zjistěte pravdu)
  • Díval jsem se na tvojí fotku. Jsi docela tlustá což?
  • Já MaM 6,7,8 hraju ještě teď :D.Ale ta grafika se mi líbí *4*
  • Chtěl bych vidět dnešní generaci hráčů, jak by si poradili s nějakým RPG podle pravidel D&D. By na to čuměli jak tele na vrata *1* Žádné zabíjení draků mečíkem na 3 rány bez jákekoliv přípravy, dementní opakující se questy typu zabij XY a přines YX apod.
  • Nechapu, co je na Planescape fantastickeho, neuveritelne originalniho s hlubokymi myslenkami. Hru jsem hral, je to uz davno, ale nekdy se opravdu divim, proc zrovna Planescape se vytahuje zas a znovu a lidi o nem hovori jak o nejake modle. Vemte jakoukoli lepsi knizku s fantastickym pribehem a mate steje kvalitni namet a prostredi / svet, jako takhle si dobra hra, ale podle me az moc vynasena do nebes. Mnohem radsi si zahraju novou originalni hru, nez pokracovani neceho, co sem hral kdysi a uz bych si ani nepamatoval detaly, na ktere by se odkazovalo, treba.
  • Boze, jen to ne, to byl nesmirnej zrout casu:-)
  • Proc nerozvijet uzasny svet planescapu, ktery ma takovy potencial??? Tohle neni COD, u ktereho se recykluje mrzky obsah typu "jdi rovne a zab to co nejvickrat" ... Tohle je fantasticky svet, ktery je neuveritelne originalni, s hlubokymi myslenkami a fantastickym pribehem... Ja osobne preferuju baldur´s gate, alespon z toho "overall" meritka, ale jeho svet je moc tuctovy, takova ta klasicka fantasy, narozdil od planescapu, jehoz svet proste dechberouci.
  • Vy ste prdly. Tady se otevira uzasna moznost, jak prispet ke vzniku novych originalnich her a znacek, ktery by u tradicnich vydavatelu vubec nemely sanci a jediny co lidi napadne je pokracovani, pokracovani, pokracovani. Jestli se tohle zvrtne v nejaky Planetscapy 2 a kdo vi co dalsi dil nejaky stary hry v nedejboze izometricky 2d grafice, tak to du o dum dal. Prispel bych na projekty ktery mireji dopredu, ne dozadu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší