Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter mění herní byznys: bude i nový Planescape?
11.2.2012 | Martin Bach
253 příspěvků
-
Nedostaneš!
-
pokud vím, když přispěješ (aspoň 15 babek), automaticky máš výslednou hru jistou, takže jen příspěvek, kterej je zároveň koupí...
-
Pokracovani si strcte nekam. Chci hardcore hry, alternativni zanry (dnes), ale novy hry. Novy adventury, novy hardcore RPG. Kdybych chtel hrat stary hry, tak si ty stary zahraju z gogu.
-
Zasel vitr...
-
Thi4f je oficiálně oznámený a pracuje se na něm, to zatím stačí, ne? :-)
-
jedna z nejlepsich her vsech dob
-
Koukam, že se z toho stala tradice si sem tam kopnout do Vávry a jeho husitského rpg. V každé diskuzi musí být minimálně jeden kop. I kdyby hlavní téma článku nad diskuzí byla jogurtová dieta "Pan Vávra na tuhle dietu bude muset velice rychle přejít, až zjistí, že jeho husitské rpg nikdo nekupuje" nebo "Jagurty jsou dobré na zažívání a kvalitní mikroflóru střev, to jistě ocení všichni husité na záchodech ve Vávrově RPG"
-
Já poznal hned, že si z nás střílí.
-
Pokračování série Elite: Frontier
-
Chcel by som pokračovania Baldurs Gate 3 a Icewind Dale 3 a samozrejme nezabúdajme na KOTOR 3!
Myslíte že sa dočkáme hry Thief 4? Nie je žiadne nové info, nič. -
Tak najskorej nesplnitelné sny Outcast 2, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, Dreamfall 2 ( Evil Twin 2, Yager 2 , Project Nomads 2, Freedom Fighters 2, Incubation2 , Project Eden 2, No One Lives Forever 3, Second Sight 2, Full Spectrum Warrior 2, Sudeki 2 , Crush 2, Tokobot 2, Vagrant Story 2).
A tie možno splnitelné : Beyond Good & Evil 2, Mirrors Edge 2, Legacy of Kain : Soul Reaver 3, Chrome 2, SpellForce 3...
No dosť bolo snívania, nastuje tvrdá reality *9* -
I ty kujóne!! Dobrá narážka - 1:0 pro tebe
-
Skoncilo ? naozaj?
V podstate si sa bud usadil alebo stal Bohom (dobrym alebo zlym..) a take RPG o Novom Bohu Fearunu ..hmm hmm ;) -
Jawohl! Bitte
-
Díky za subjektivní názor jednoho hráče. Pokud to není nějaká pózička, nemám s tím problém. Pro mě byl PT hluboký a skvělý herní zážitek a hrozně rád bych se dočkal pokračování. *4*
-
Já teda radši bližší pohled, ten z dálky je takovej...neosobní.
-
A já bych prosil oživit Might and Magic s nějakou rozumnou grafikou, ne ten humus na kterej se nedalo dívat. Ale bavilo mě to
-
jojo klasika od Andreje. haj*l :D Já se kur*a tak těšil a šetřil na mikrák! :)
-
Mladá generace jsem, ale na moderních bracích jsem teda nevyrůstal. Víš, já jsem vyrůstal na hrách co se dali hrát jen na 386. Příjde mi však hloupé, že se oháníš jejich úspěchy...co takhle úspěchy CoD a podobnách komerčních her. Vsadil bych se, že bys hned odvětil, že takový úspěch hned neznamená kvalitu :-). + diakritiku ti odpustím, ale čárky, tečky, veká písmena, či jiné označení nové věty by zlepšilo tvůj písemný projev o 100%
-
Obsah byl užásný, opravdu stál za to se nad ním zamyslet, ale forma jeho podávání byla slabá. + výtky k hratelnosti...o převálcování se nedá hovořit. Když už má hra stát na příběhu tak na způsob FF, CT. Žádné stohy textu, člověk si nemusel tedy tolik pamatovat a vše si spojovat dohromady...ale to čtenáři nevadí, já jako hráč jsem se mimo dialogy neměl čím bavit, zvlášť když ani ty nebyly kdovíjak zábavné.