-
Jak může takový bl*ec zde psát. Kradeš hry, mektáš nesouvislé věty a zaděláváš diskusi. Že nemáš ban na stálo je mi záhadou.
-
Tak v reálu když bojovali dva, tak logicky ten třetí šel na toho nepřítele z boku nebo zezadu, jestliže to šlo aby ho rychle zneškodnili.
Ty postoje kilometr předem jsou opravdu komické *15* -
Hele vzhledem k tomu všemu, co ovlivňuje náklonnost měšťanů, vesničanů nebo šlechtickejch vůči tvé osobě, to má určitě dobrou znovuhratelnost. Když na sobě máš plnou plátovou zbroj tak se ti u některých postav omezí možnost rozhovoru, tím pádem tak hrozí i to, že ti unikne nějakej quest atp ..je to luxus, sám se těším, až to dojedu a rozehraju znova:) pár věcí bych udělal rozhodně jinak :)
-
Pamatuju na vetsi bitky ve Skyrimu, to bylo taky dost hrozne.
-
SPOILER:
Tohle je také dobré, všichni řvou , je slyšet bitka, ale nikdo nebojuje :) https://www.youtube.com/watch?v=7JAG49G-1u8 -
Kdo to hrál na PS4??
-
mel jsem asi stesti, ze ta bitva u me probihala vicemene spravne - bez bugu, lucistniky jsem pobil castecne mecem a castecne lukem a bosse jsem vyridil ripostou. Nicmene to hraju na PC tam je evidentne mene problemu nez na PS
-
Jdden šíp jo ? ten mu tam napálím a ono kulové...
Tak dojeto (hail trainers) přitom je to úplně jednoduché stačej defakto 3rány mečem omg... pokud další bos už bude silnější a naskilovanější tak to já snad budu taky no... protože tohle byl celkem očistec.
Ta bitva byla celá taková divná - už předtím mi fps spadlo někam k 10obrázkům - na druhou stranu stačí nebejt úplně v záběru a je to v cajku. Ty jo 3hodiny v trapu omg.. nezávidím lidem tohle na PS4 to musí bejt teda med ( nebo taky ne třeba to je uzpůsobené na gamepad) pak zjistím bum že vyšli přímo určené ovladače před vydáním (!!) na Kingdom come zkusím to s nima no je mi jasné že jako většina her to navýšší fps. -
Nemáš vůbec zač Jacku, za to že sis to stáhnul z warezu si nic jinýho nezasloužíš *14*
-
Bitvu bych ve stredovekem rpg taky necekal.
-
O té bitvě třeba ?
-
A co je presne ten spoiler? Doskakujici textury, ti lucistnici nebo ze nekoho mlatil do zad? Ani jedno z toho bych necekal... *7*
-
Díky, toho sem se trošku bál
-
Tak to je dobré dík y za pokažení zážitku tag spojler ty nic neřiká?? *16* *10* ještě že jsem přestal číst...
-
Napsal fanb boj polygonu. Co je tam SJW?
-
Muj bílý bratře kto by nepoznal Hatatitlu? *8* Možno poznajú aspoň z filmu. Ale dal by som si herného Winnetoua *2*
-
Na tvojom mieste by som sa čím skôr naučil ten správny bod nájsť *1* zíde sa ti to v živote *2*
-
Ono hlavně ten začátek bitvy vypadá jak nástup jednotky SWAT :) by strašně ponohlo, kdyby ten bojový postoj AI zaujímala až blíž nepříteli a ne kilometr před ním
-
Jo tak ty hlavy jsou zase i třeba mojí sestavou, ale hrál sem třeba 3 hodiny předtím a za celou hru sem tohle neměl ale tady jo. Ale jinak celá ta bitva je opravdu divně skriptovaná. Parkrát se někde někdo seknul a jen stál ať už to byl protivník nebo spojenec.
-
Ta první hromadná bitka mi přišla taky dost šišatá, ty další dvě už působily lepším dojmem, alespoň tedy na mě osobně =).
S těma lučištníkama je to trochu podivný, ale zase když se na ně vybodneš, po chvilce bitva pokračuje, akorát tam tebe a kumpány kropí... víc lučištníků, že. Ty hlavy / bezhlavý postavy jsem tam nicméně neměl, ani mi nedělal problém nějakej vejškovej rozdíl při bojích, takže dost možná kus od kusu =)).
S tim, že trošku přesílená taktika je oběhnout nepřátele a kosit je do zad, souhlasím. Ono takhle, nejsem guru historických bitev, ale řekl bych, že zásah z boku, od někoho jinýho, nebo rovnou do zad, byla ve skutečných bitkách nejspíš velmi častá příčina smrti, ale tady je to vážně možná až trochu moc lehký ;).