-
No asi to chtelo vic trenovat :) Ja ho dal s mecem a stitem docela na pohodu na prvni pokus. Riposta je dost ucina metoda na ty tvrdci protivniky. Staci par hodin treningu s ucitelem a clovek ho rozvalcuje....
-
No, ja myslim ze to rve na tebe ;) Zbytek vojaku se kryje za prekazkama...to mi prijde docela logicke...Krome toho ono to je v dialogu napsano, ze jsou tam kumani a lapkove ale ze to neni armada, coz na rozdil od nich vase je....Ze jsou dobre vybaveni ale vojaci to nejsou....Bylo to ale pekelne :D
-
Souhlasím, Skyrim byl v den vydaní zabugovanej jak krávaa a nikomu to nevadilo. Tohle je mnohem odladěnější a 8/10.
-
Může mi někdo vysvětlit jak jenom mohla dostat 8 za špatný technický zpracování, když Skyrim tady tenkrát dostal 10? Copak Skyrim na tom byl technicky dobře? Nebo to někoho naštvalo když mu to Vávra vysvětlil ve svym článku?...
-
nechci kecat, ale jestli jsem to poslouchal dobře, kolem toho 1 miliónu bude zaplacenej vývoj. možná stačí i 600-700k.
-
Akorat je treba myslet na to, ze jde jenom o trzby. Z toho si bere nemaly procenta steam (kolik to je, 30% ?). Z toho jim sebere cca 50% stat na dannich, potom musej zaplatit vejplaty lidem (kreativci na tyhle urovni berou od 50 cistyho vejs + 100% na dannich a pojisteni, takze superhruba mzda kolem 100-200k za hlavu mesicne). Potom splaceni Investice Bakalovi.... Ve finale z toho takovej extrem nezbude, ale budou mit porad hotovou code base a na ty budou stavet DLCs a mozna i dalsi hry..
-
a to je steam. lze předpokládat, že konzole budou mít podobné číslo, takže teoreticky to můžeš vynásobit dvakrát.
a jestli v dohledné době vydají i ten making of a bude zajímavej, jako že by být mohl, ke koupi to může přesvědčit další lidi. -
To ze nemluvis se vsema neni duvodem, ze ty rozhovory jsou jakoby o nicem? Hru jsem nehral nechci ji shazovat, ale vsiml jsem si u her, ze u nektere jsou dialogy a hltas kazde slovo a nekde jakoby se porad o necem mluvi, ale vlastne to k nicemu neni. ??? Jakoby ta hra neumale pohltit vtahnout do sebe?
-
Myslim ze Vavra na CT tvrdil, ze uspesna hra proda nad 100k kopii.
Hodne uspesna nad 300k a ultra uspesna nad milion.
KC ma ted 300k (momentalne asi 70k denne) a nevypada to ze zastavuje :-)
Jednoduchou matematikou to znamena 15M eur trzby (zatim).
https://steamspy.com/app/379430 -
Ahoj, tak jsem shledl zacatek hry na youtube a stacilo mi pet minut abych si udelal obrazek. Podle me je hra dost kecaci a rozvlekla, je dan duraz na pribeh jako v Zaklinaci. Kdo tedy mel rad Zaklinace, asi si prijde na sve. Pak jsem videl souboj. Tady jsem si pripadal jako v hodinach telocviku, kdy me ucitel ucil nejake cviky. Porad koukate, poslouchate pak parkat neco udelate a ono to nejde, resp jde to spatne. Je to takove unavne nemastne neslane, kdezto kdyz jdete hrat treba na babu s jinyma detma, tak hned ziskate uspokojeni ze hry. jaky je vas nazor?
Jinak tohle nema byt kritika, jen muj nazor, jsem moc rad, ze vysla velka ceska hra. -
Četl jste vůbec ty kecy, na které jste postnul link??!
Jenom stupidní SJW může v názoru na hře si stěžovat na:
- "absence černochů"
- "hra je baštou jedné etnické příslušnosti"
- "chudáci Cumanští nájezdníci jsou nepřesně zobrazování jako brutální zabijáci" (LOL)
Nejenže vás někdo upozorní na SJW blábol, ale vy to ignorujete a ještě se tváříte, že vše je v pořádku. -
SPíš aby nepřišla stížnost od Cryteku že jim někdo zneužívá engine na modování ( i když to moc nechápu jak když ty mody jsou jednoduché pár kilobajtové soubory :O)
-
Přitom stačí dvě přesné rány nebo 3-4 do těla a svalí se jakoby nic.
-
táhni už piráte....
-
https://www.youtube.com/watch?v=y80jiJvr8HA
-
Jsou tam aspon plavajici zeny?
-
Najväčšia slabina hry je že tam nesneží
-
Pro info GTX 980 Ti má 6 GB, v přetaktovaném stavu je to silnější grafika než přetaktovaná GTX 1070.
-
Tyvole! Šel jsem sem, abych někde vylil svoji frustraci v tom samém. Taky jsem byl plnej příjemného překvapení do tohohle momentu, kdy mě to absolutně rozlítilo.
Přesně jak píšeš - lučišťnici na schodech ten systém soubojů (skvělý na duely, debilní na masové bitky) poslali do kolen. Nechápu jak tohle mohlo projít designersky/testersky. Šel jsem celou bitvu asi 30x. Varianta, kdy Ti umíraj vojáci a kdy ne je hrozně náhodná. (jednou jsem měl fakt dobrou sérii a sundal jsem 5 kumánů u nich v táboře a hra hlásila "too many yours soldiers died" a jindy jsem nedal ani ránu a všechno se vyřešilo bez problému.)
Boss Prcek nahoře ve věži je ovšem něco kvůli čemu bych poslal do Warhorse dopis plný nadávek podepsaný vlastní krví. Nikde se nepíše doporučený level pro tenhle boss fight, takže jsem tam přišel jako kecálek/zloděj na levelu 8 a myslel jsem, že chcípnu! Ta postava nejde porazit, je silná, nedochází ji stamina....úplně ústřel. Testing = 0.
Takže jeden z epických vrcholů hry musíš zahrát jako *CENZUROVÁNO*, co běhá s lukem po půdě kostela a headshotuješ bosse. PROBOHA!!! Hlavně, že hned potom jde parádní filmeček (celá hra má skvělé cut scény) a člověk nemá vůbec náladu si ho užít, protože je jen na konci frustrace.
Tohle je absurdní.