-
Na polici mi leží krabice Morrowindu. To byli časy, kdy na to měl člověk spoustu času, jen tak se flákat po magickém světě.
-
Nevýhoda ja že je to príbehovka čo vás vedie za ručičku. Mám radšej hry kde si môžem robiť čo chcem a ísť kam chcem (sandox).
-
Horizon mě teda nijak neuchvátil a to ani po technické stránce...jak tu již někdo napsal, výkon zřejmě žerou podsystémy co hýbou světem a tomu bych u KC věřil. Ikdyž nevypadá bůhvíjak působí to na mě živoucně. Jsem si vědom výkonového stropu konzolu a tak to i beru a proto jsem spokojen. Až vyjde pár opravných přídavků tak kupuji.
-
Je to roleplay. Ne každý je zlodej.
-
Hele diky za reakci. Myslim, ze rozumim tvemu nazoru. Jen abych uvedl na pravou miru, co jsem mel na mysli. Koukam na to na youtube a trochu jakoby se nudim. Pak si pustim namatkou na youtube zacatek ARX FATALIS (2002) - znas? A tam to zacina a ja se nenudim ani sekundu a to je grafika z 2002, ale hra me vtahne. Nebo to same treba u Oblivionu (Arena 4). Nebo me napada treba ten Dark Messiah of Might and Magic, znas? Taky super a zadny nudny uvod. Jen pro doplneni na tom youtube pri sledovani Kingdome Come jsem preskocil trochu dal a tam rozhovor o deseti moznostech, pricemz rozhovor vlastne jakoby o nicem. Zkratka neni to neco jako Zaklinac? RPG adventura?
-
Ja bych osobne 10/10 Skyrimu nedaval. Lepsi RPG bylo Gothic.
-
jo stalo, pak jsem jsem to loadnul a ok
-
Což mě teoreticky bude stát více než krádež.. tedy se to nevyplatí za rytíře
-
Tak co a tim ma doba na trhu spolecneho? PS4 utahne v pohode vrafiku Horizonu. KC na upklje stejnem zeleze vypada nekdy podprumerne nekdy fakt tragicky. Clovek dokud to chvili nehraje tak neuveri ze tam nektere textury fakt jsou :-)
-
nechapu lidi, kteri tady breci kvuli tomu, ze to dostalo mensi hodnoceni nez Skyrim
1). dva ruzni recenzanti
2). hry deli 7 let vydani a za tu dobu se zmenilo hodnoceni her -
No teoreticky kdyz si to koupis, tak to jde hrat bez kradeni.
-
já myslím, že na čt vávra říkal, že hra už se jim prakticky zaplatila. a to bylo v době, kdy bylo prodáno 300t kusů
-
Rád bych vůbec nekradl. Ale zase dle většiny her bych se ochudil o supr loot.
-
Je možné hrát bez kradení? Za bojovníka? Neochudim se o loot?
A k čemu mi je vzdávání se? Není Lepší je vždy zabít? A sám když se vzdám tak mě to neco stojí...
Jinak jak se vám bojuje na myši?
Hra mě zatím velice překvapuje. Takové drobnosti, logika atd. -
Je to sakra narocny na HW, ani na tom nejlepsim co je na trhu to nejede uplne ok.
Ale kdyz si vzpomenu na doby kdy vysla Mafia 1.... Tu nemohl hrat skoro nikdo *4* A prave diky tomu se to da hrat az do dneska. Ja ji hral minulej rok asi 15x. Neskutecne me to porad bavi. A grafika je do dneska nadherna. Hraju samozrejme dabing s Vasutem komplet z CDs. -
Občas to dělá, ale frekvence není taková aby to obtěžovalo.
-
Co se tyce savu v KC:
https://www.youtube.com/watch?v=H1syNtYVgAo&feature=youtu.be&t=54m41s -
A jak dlouho je tu poslední generace konzolí? Sledoval jsem pár úryvků z hraní KCD na PS4 a za mě po technické stránce naprosto v pohodě.
-
Na pořádnym železe vypadá omodovaný Skyrim reálněji než realita :) Ale kvůli tomu se přeci hry nehrají.
-
Bál jsem se ale zbytečně je to super.A po opravách bude ještě lepší.