-
Jsem se koukal na ruskej ywtb a tam to jel na high/ very high na mé 770GTX 40+60 fps takže pokud nemáš jako já brzdu v podobě cpu tak budeš ok.
-
Nic bylo to asi jinak...
-
To Misantrop - mimika na anglicky dabing? Co to tu meles sak na stranke hry je napisane ze "Hra bude dostupná s anglickým, francouzským a německým dabingem" to mi chces povedat ze vsade je ina mimika? Treba to brat aj z pohladu ze kazdy slovak a cech ktory si hru zakupil tak zaplatil vznik tychto troch dabingov. Preco by teda zvysok sveta kupou hry nemohol zaplatit ten cesky?
-
to je právě ta variabilita. někoho dráb honí, někoho ne.
a černé obrazovky jsou featura, to tam být musí kvůli nahrávání dialogu. -
Podla info zo steamu by mala byt hra uz v slusnom zisku. Byt Warhorse tak kaslem na tvorbu dlc ci datadisku, nedajboze pokracovania a sustredim sa na optimalizaciu. Vychytat bugy, zlepsit ci pridat rozne efekty alebo fotomod by mala byt teraz ich cielovka. Dufam ze od nej neutecu na iny projekt ale podobne ako cdproject s witcherom vyladia co sa da. Tato hra si to zasluzi a verim ze aj za pomoci moderov bude mat dlhu zivotnost :)
-
Tak jsem to konečně zkusil, hra vypadá opravdu slušně a na té GTX970 na velmi vysoké nastavení 45+ FPS, což není tak špatné. Controller od steamu má možnost stáhnout si bindy přímo udělané od warhorse, takže ani tady nebyl problém.
Ale za tu chvilku jsem narazil na takových problému, třeba nemůžu změnit nastavení grafiky a pokračovat ve hře, jelikož pak už jen problikává, možná si to nerozumí s big picture módem, jelikož hraji přes steam link na televizi. Další problém je, že každou chvilku když s někým chci pokecat, tak mi tam problikne černá obrazovka a já si vždy myslím, že mi hra spadla, ale už jsem si na to trochu zvykl. SPOILER Také se mi stalo, že jsem měl s partou kluků utíkat před drábem, kluci se vypařili tak, že prostě zmizeli a žádný dráb se ani neukázal, tak jsem jen stál na místě a za chvilku se mi ukázalo splněno. Opravdu netuším co to mělo být.
Jinak to na mě zanechalo docela pozitivní dojem a ještě tomu dnes tak tři hodinky dám. Uvidíme kam se posuneme.
Ale opravdu rád bych ocenil, kdyby to problikávání černé obrazovky nebylo. Opravdu rušivý element. -
Já myslím, že s fantazií a kreativitou nemají nejmenší problém, ale kolik peněz navíc by to stálo...
-
Bylo by fajn rozjet extra kickstarter pro češtinu. Já bych poslal. Ale jako že na pořádnou, buď fakt epesní češtinu, nebo radši nic. Otázka je, jestli to v ČR vůbec jde, protože moderní filmy mají občas dabing na blití i když jde o nějaký blockbuster.
-
ja taky ne, na druhu stranu na Gothic a Skyrim vzpominame i dnes. A jakmile se nekde srovnavaji RPG, tak se hned vytahuje Skyrim, Zaklinac 3 a Gothic, takze...
-
dalsi zbrane asi prdaj do DLC :D
-
Ja si radsi koupil Monster Hunter World. I na games to dostalo vic v recenzi.
-
Ppriklad: pri Witcher 1 ked zarobili dost tak vydali EE kde opravili gestikulaciu postav a pod. Vsetko sa da, ja im teda prajem aby to Warhorse vyslo aj po financnej stranke. Ako Vravia v CD project, najlepsi marketing je spokojny hrac *3*
-
Nejvíc si stěžujou lidi, kterým vadí, že hra vyšla rozbitá.
-
Na GTX 970 by to chodilo úplně v pohodě, kdyby se nevys--- neopomenuli to lépe optimalizovat. Ale myslím, že na tomhle ještě budou pracovat.
Na Steam controlleru jsem to nehrál, ale prý na controlleru se to obecně hraje o něco lépe (když fungují všechna tlačítka...).
Pacholíka upravit nejde, prostě hraješ za ňoumu. -
Dnes bych se měl konečně do hry pustit. Koupil jsem to jen kvůli tomu humbuku kolem, jelikož si raději potrpím na fantasy. Tak snad to s GTX 970 zapnu, jelikož v dnešní době lepší grafiku kvůli těžební mánii nekoupím.
Chtěl bych se vás zeptat, má to někdo z vás nahrané na Steam controlleru? Je to reálné? A další otázka, jestli je možná úprava postavy, vlasy, obličej apod., jelikož co jsem viděl pár fotek, tak je všude takový pacholík a z toho moc nadšený nejsem. -
Preto to ani nie je RPG, ale skôr adventúra *3* Aspoň podľa mňa, nikomu ten názor nevnucujem.
-
Nevím jestli jsem sám, ale mě to strašně nebaví. Resp. baví, ale pak se to nějak pose*e. Bud to spadne, nebo to bugne něco, díky čemuž nemůžu postoupit dál. Nebo se hodinu někam táhnu, něco dělám a pak mě sejme nějakej debi*ní lapka, protože mám zabugovaný vyndavání meče. A hodinu znovu. Luk úplně na nic (v jeden moment jsem asi z metru s maximálně nataženým lukem střelil lapku do ksichtu, načež mě seřezal mečem, load asi hodinu zpátky. Jsem nas*anej. Prodám to a moooožná koupím za 2 roky jestli to nějak vychytaj, protože na tohle nemám nervy.
-
Jaka mimika? Vzdyt tam skoro zadna neni. Jsou jak voskovy panaci :)
-
Nebude i kdyby se jim vrátili x krát finance vynaložené na vývoj hry. Jsme malý stát a ten v dnešní době kašle kde kdo i studio Warhorse. Jen si vezměte , že mimika postav je dělaná na Anglický dabing a když by se náhodou dělal český dabing , tak ho nasadí na mimiku postav přizpůsobených právě na angličtinu.A to nebude vypadat moc pěkně. Ostatně pan Dan Vávra už o tomhle mluvil jinde.
-
Počkej, tam jsou takovéhle slepé uličky, že jdeš dělat quest a ten po pár hodinách vede ke game over? A když by jsi neměl manuální save před tím, tak jsi v háji? (protože autosavy se tuším přepisují docela často)