Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono to tak později je, jakmile máš větší sílu nebo obratnost a protivník bez helmy.

I na začátku jo to možná nezabije ale vážně zrani
  • Jak "řešit"? Inventář ve Skyrimu normálně fungoval, dohrál jsem s ním celou hru. Je rozdíl, jestli se ti něco nelíbí nebo to nefunguje.
  • Mně to taky nespadlo (PC). Zatím dva nejvěší neduhy, co potkaly mě: zamrzání ve městech (třeba na pět sekund i déle) a mouse lag (VSync off, fullscreen, max pre-rendered frames 1 atd., prostě co šlo a běžně se dělá, to jsem ponastavil, a pořád myš "plave". Dá se to s tím hrát, ale předtím jsem hrál Dooma a tam jsem až brečel, jak krásně plynule jsem mířil).

No a pak to, že jsem si to kupoval jako simulátor chození po lese a takový downgrade oproti betě jsem nečekal. Ten les byl naprosto super a teď je "pěknej". Dobře, v některých lokacích a při správném osvětlení "fakt pěknej". Ale už se netají dech. Škoda.
  • Jack1947
    SSd mu u téhle hry asi moc nepomůže.
  • Staré CPU a nemáš zřejmě SSD
  • Až zajistí že hra nikdy nespadne. Což padá. Nikdy se PC nevypne atd. Pak at to ma jen save and exit.
    Zde tyhle modely padají. Vždy hra někomu padá, vždy se PC někomu vypne a pak přijde a velký kus bez uložení a to pouze naštve
  • nightborne
    Řekl bych, že existují dva druhy přetlačování. Takový to dynamický, plynulý, to nejspíš ovlivňujou skilly, síla a bojová zdatnost.

Pak se ale občas zaklesneš do klinče a boj na vteřinku jakoby "zamrzne". V tu chvíli se nepřítel dá odkopnout (standardně klávesa F).
  • jamar28
    U šípů to funguje tak napůl, pokud mečem bodneš někoho do nechráněného obličeje, je po něm (když nemá helmu, většinou stačí i seknutí).
  • Škrabnutie nie, ale šíp do hlavy by asi mohol, ak nemáš helmu.
  • "četl jsem, že hra není zas tak náročná... "

To jste nečetl moc dobře. Ten váš procesor je považován za minimum při kterém se ta hra dá "spustit na minimální detaily".
  • Zas až příliš velkou míru realismu lidi nechtějí.
    Když vás (reálně) složí jedno "škrábnutí" , tak to přestává být sranda *5*
  • jamar28
    V táborech se ti taky ukládá.
  • jamar28
    Myslím, že o síle. Nemačkej nic. Taky je na to perk.
  • Možno sa to tu už riešilo ale je škoda že v realistickej hre s realistickým súbojovým sytémom šíp alebo meč do hlavy nezabije. A pritom je vidieť že má prestrelenú hlavu a šíp mu z nej trčí.
  • Škoda že tam Vávra nedal možnosť (nutnosť) neukladať hru vôbec. Vadí mi keď streamer save/loaduje hru, keď sa mu nejaká akcia nevydarí..
  • Ako mohol tento koment získať toľko plusov?
  • Save mód to řeší
  • Na čem záleží zda protivníka přetlačim? Musím neco mačkat? Nebo to je o síle? A proč když má meč sílu 40 a brnění Armor 5 tak proč mečem rovnou nezraňuji?
  • Já nic nemelu , jen si o tom něco zjisti. A jen tlumočím co bylo řečeno jinde.
  • risa2000
    No, já jsem utekl do nějaké stodoly poblíž a když se žádný dráb neukázal, šel jsem se podívat zpět, kde jsou ostatní a do toho najednou cut scéna s drábem. Moc intuitivní to nebylo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit