Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To první jsem musel jednou loadnout, protože jsem to neměl v ruce (asi ne náhodou se předtím hra sama uloží). Tu druhou část jsem vyhrál napoprvé. Podle mě je to schválně dělané tak, aby to bylo hodně snadné.
  • Jack1947
    Tak si "vypni" stopu nebo co tio vadí mě třeba vadí? že někdy se trefím i 2x a jindy postava před tím šípem těsně uskočí... fakt to nechápu jak někoho napadlo že to budde reálné...
  • Tak jsem si dal luk a ty šípy létají jak ve slowmotion. To je ta realita? Tomu se vyhne i chodící stráž na 10 metrů.

Zlepšuje se to časem nebo tahle kravina tam je stále?
  • Jsem pohlcen, díky WH, konečně něco, u čeho se dá strávit desítky hodin, atmosféra neskutečná, herní mechaniky vymakaný. Drobné nedoleštěnosti se doladí. Klenot. 10/10, každej den se těším, až k tomu sednu.
  • Jack1947
    Aha sry já jen že víš... podobnej styl vyjadřování...
  • Čo to zase melieš ty hlupák? Kto je Bob?
  • Jack1947
    bobe ???
  • Ved o tom hovorím, zásah mečom do brnenia ti v realite nič neuberie, ani ked si zadýchaný. Zásahovými zónami myslím to, ked mečom bodneš do medzery medzi helmou a hrudným plátom (ak tam je slabé miesto, nevyznám sa v tom). Warhorse točili video o tom že sekanie do brnenia nič nerobí, musíš trafiť slabé miesto alebo zobrať tupú zbraň.
  • Z Twichu.
  • Bylo to lehký.
  • Kopem ho na mmt rozhodíš, když se to povede. Nebo potrénuj a pak to pujde lépe.
  • jamar28
    Brnění má samozřejmě vliv naprosto zásadní. Zásahové zóny - nevím, co tím přesně myslíš, ale jo, bodnutí do obličeje je většinou insta kill, zatímco do ruky, nohy nebo těla to zas tak zdraví neubere. Zásah mečem do brnění ti ubere zdraví, pokud už nemáš žádnou staminu. Zranění tam máš - krvácení. Zlomeninu jsem neviděl.
  • ať si každý říká co chce, tak za mě pecka která tady dlouho nebyla (jestli vůbec), mount & blade meets gothic without magic, paráda, vávra je game changer
  • hral jsi to? nebo to mas z youtubu? je tam o hodne dost prvku navic nez v MB
  • Ale bolo to formulované ako otázka, takže by som bol vďačný keby mi to niekto vysvetlil.
  • Jack1947
    Bud rád že máš SSE4+ já třeba mám starej "křáp" a navíc AMD tak pak nevím co si počít. Možná že máš taky trochu slabší..ale mě hrát jde a zas tak hrozné to není i na střední detajly to vypadá hezky jenom tam holt doskakují častěji textury víc než je zdrávo.
  • Jack1947
    Jde to automaticky, což se mi moc nelíbí ale zase je to více reálné tedy když hodnšě bojuješ mečem hned máš + skill na meč a tak dále...jediný problém je že to jde dost pomalu a např. aniž bych to já sám chtěl jsem zdatnější v ně+čem co mě zas tak nezajímá právě proto že jsem to praktikoval často ( bylinkaření)
  • Nevím no, len to vidím na vlastné oči *3*
  • hra mi prijde lepsi a lepsi cim dele v ni jsem. u malo her ztratite takhle pojem o case. v sobotu vecer jsem to zapnul, v nedeli ve 4 rano jsem to vypinal :)
  • Mart9
    To nechápu, kde to levelujete, já ale holt neumim hrát RPGčka *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit