Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Aha bacha s antimalware já jsem měl nakaženej soubor přímo ve win a po restartu už nenajely! ještě že mají tu funkci resetu.
  • Panove hodinky KCD *15*
    https://twitter.com/DanielVavra/status/966672496274673665
  • To jsem mel jeste jako chudy jinoch, to uz je hodne let *4*
  • Hele ja mel jednou vir, to byl narez. Uz si presne nepamatuji jak to tenkrat bylo, ale vim, ze mi nesel nainstalovat AVAST anitivir, vzdycky to spadlo, tak si rikam, nejaka divna verze. Jel jsem nejaky cas bez anitivru a pak mi nejak i nefungovala flashka. Ale dalo se normalne pracovat na PC. Pak me napadlo spustit PC v nouzovem rezimu, nainstalovat antivir a cca 50% vsech .exe bylo infikovanych bez moznosti obnovy. Ted jednou za cas projedu PC temi defendery (anti spyware malware) - jsou to super programky a ty vetsinou vsechno odstrani a zatim se to dari delat zdarma v trial verzich.
  • Tak jsem dneska hral delsi dobu a z cca hodiny hrani jsou 70% film a rozhovory, zbylych 30% je jidlo, spanek, jizda na koni, a jeden souboj. Grafika hezka, propracovane a dokonce se da sledovat i pribeh, ale chtelo by to mene animaci a vice hrani.
  • Presne jak pises. Kdyz jsem zapnul procesy, tam nic a vytizenost procesoru 0%, ale ja mam takove meridlo jine, neoficialni neni od Microsoftu a to poznalo vytizenost 80%. 100% to byl vir/malware nevim jak to nazvat, ale objevili a smazali to takovy ty programky, jmenuje se to defender, nebo malware killer apod. Odstranuje to ty webovy cervy. Urcite jsem to chytl z nelegalne stazeneho software - nejaka hacker skupina si tam da svuj kod a tim pak tezej nebo sledujou pocitac, pokud jim je jedno ze prijdou o reputaci.
  • Treba tak, ze instaluje nelegalni software, ten jsi na pocitaci take nikdy nemel?
  • @pan.chytry

Jak se cloveku povede mit v pocitaci podobnou vec?
    Mam windows 7 roky a nikdy jsem v nich nic takovyho nemel.
    Jediny co pouzivam na ochranu jsou MS security essentials + mam samozrejme posledni aktualizace.
  • tak cxo piráte, pořád kradeš jako straka?
  • bez nadávek by to nešlo, brat?
  • Jo to je pravda, přišel jsem ke klisně zezadu a musel jsem ji lockpickovat...koukal jsem co to je, jestli nějaký pás cudnosti či co :-)
  • jo, je to solidni trip

a abys se dostal holkam do kalhotek, tak musis absolvovat minihru s lockpickem
  • Jack1947
    Nebo si může stáhnout mod a mít to ted hned https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/38
  • Jack1947
    Jak si to poznal tyhle "viry" se většinou v procesech moc neukazují, jinak ne vždy to je vir může se stát nějaká chyba a vytížení CPU dokud neuděláš restart ( nebo se něco někde přeplní při delším používání PC i když to se mi děje spíše u ramky pak už nemá co alokovat a pc začne mrznout teda Windows10 zamrzají).
  • Jack1947
    Musím teda zaklepat že za tím výrazný gamebreaking v misi nebyl, to co ale čtu tak to vypadá že mám štěstí.
  • Jak postupuje hra, tak ve hře můžete získat lepší luky. S pořádným lukem budete střílet mnohem rychleji a dále než s nějakým klackem na kterém je natáhnutý špagát...
  • Jack1947
    To moc nechápu v reálu šípy létali rychle ?
  • jamar28
    Pardon, je to ten platnéř o kus dál na náměstí. Ale těžko říct, jestli ti to nějak pomůže. V téhle fázi už asi ne, radši běž za tím malířem do hospody a pak zatlač na toho správcova pomocníka v klášteře.
  • https://www.gamespot.com/reviews/kingdom-come-deliverance-review-the-past-comes-at-/1900-6416861/

další zajímavá recenze...
  • Jo na tu truhlu mam taky malej skill, doufal jsem ze kdyz kovare i syna okradu o klice od truhel tak ji budu moct odemknout ale bohuzel.. docela zklamani. Zkusim to pres toho freskare.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit