-
Heheh to je dobré, takže abych si kupoval jen hry musel bych se nejdříve stát zlodějem, naštěstí to takhle nefunguje a rudíž nejsem ve středověku takže krást jídlo nemusím a dohadovat se s správcem taky ne ( tak ještě aby jo když jsem ve vlastním že) :D
-
no tak to je v prdeli...
-
No to se ale musíš najíst. Soudě podle nicku bych odhadl, že na to přijdeš. *7*
-
Nečítaš čo som napísal? Postava mu zomrela kvôli bugu, nie že by mala hlad.
-
Coffin corner: Nesouhlasim s tebou. To neni stejna situace. Kdybys byl na tancovacce a byla tam slecna, ktera by mela pritele doma a slecna vedle ktere by pritel sedel a mel dva metry a velky svaly, kterou by sis vybral? :-) To je stejne jako krast v obchode a krast na internetu.
-
Nejcastejsi hlaska ve hre: Mam hlad neco bych snedl
-
Tak to zkus Jacku opačně. Hry si kupuj a jídlo kraď, neplať nájem, je to přece stejný ne? A když to okecáš u pokladny nebo vysvětlíš majiteli bytu, podobně jako si ospravedlňuješ "nakupování" her, určitě to pochopí...
-
Ty nevíš, že se ti kazí jídlo, můžeš se jím otrávit ?, Fyzická námaha tě vyčerpává, musíš spát jinak si slabý atd. Ano postava může umřít .
-
Poškej až se dostaneš do boje s prckem...jinak baví a jede to na PS4 dobře ? propady nejsou, nevěřím !
-
To se zde cenzuruje ?
-
Videl som ako išiel na koni a proste zomrel z ničoho nič lebo postava vyletela do vzduchu a pri páde zomrela.
-
20 minut ještě je dobrý horší by bylo třeba devadsiat minut *3*
-
Tu asi vládne cenzúra a nesmie sa o KC písať v zlom, lebo som napísal, že som bol svedkom ako v priebehu hodiny dvakrát umrela postava kvôli bugu a muselo sa opakovať dvadsať minút hrania.
-
No na to, že po cca 16 dnech od vydání prodali už 1,2 milionů kopií a číslo pořád rychlé stoupá...... řekl bych docela úspěch *4*
-
Ty seš hrozně přející člověk, mé stahování s viry nemá nic společného maximálně tak to že bych mohl mít crack s nějakým Minerem ale neboj tomu se taky vyhábám, prostě viry jsou pro tebe připraveny když už se připojíš k internetu a jinej balast... jasně malé viry nic nedělaj ale jak jsou horší tak je lepší mít nějaký ten kvalitní antivir.
Já mám spíš i takovej problém kolik her si rád zahraju ale nevím proč bych je kupoval a některé hry bych si koupil takže tak 3 hry ročně minimálně jsou kvalitní. Když některé hry bych smazal po dohrání s tím abych trychle na ně zapoměl, jakej smysl by koupě měla to bych rovnou mophl házet "halíře" na humblebundle, páč pak bych se mohl cejtit jako pořádnerj drsnák *1* Nemá se smysl s tebou bavit - musel by sis odmyslet že se bavíš s největším zlodějem co si kdy na internetu potkal lol. -
Tak ty cornes kazdou hru ktera vyjde, se nediv ze mas v pc viry. Osobne skoda ze ti pc uz davno nekleklo. Aspon bys za piratstvi zaplatil nejakou dan.
-
Právě že ten soubor byl navázán na jiný soubor který byl ve win( ten byl potřeba k správnému bootování) a tím žeb jsem dal odstranit a restartoval jsem je poslal do kopru. Stalo se mi to poprvé a doufejme že naposled a já to porojíždím tímhle jen když uznám za vhodné určitě ne často. Příště si radši přečtu log a nevyhovující soubory mazat nebudu.
-
Je mi tě líto ale vlastně to jsem na tom stejně ( jen na games je třeba se tím moc nechlubit :D ) jinak si zloděj a lhář a bůhví co ještě ne :DD
Není to až tak pravda sice ano kolikrát a už se mi to nestalo dlouho jsem se nechal napálit ( klikl jsem na něco a chytl vir) nicméně virry a malwqare jak vidíš se ti do pc dostanou i s antivirem takže to že ho máš je tak polovina úspěchu. Mě tady tvrdily že normální lidi ho nepotřebují stačí neklikat já nikam neklikám a viry zde mám ;) takže zase nevěř všemu co ti nějaký zkušený " mazák zde říká. -
Tak tomu se mi trochu nechce verit. Nejsem programator, ale anti malware ma odstranovat jenom pridane soubory skodlive exace, pokud je to systemovy soubor nemel by ho smazat... Nikdy jsem takovy problem s antimalware nemel.