-
Mě taky ale u mě to je processorem ale ty požadavk prostě jsou až moc mírný, třeba takovou 660gtx už asi moc lidí nemá si myslím.
Prostě náročné na běžící procesy, i tak se mi hra několikrát seká načítá ve městech. Nebo i momo ně. -
Co třeba do doby než se naskilluješ ale chápu pokud to není dostatečně "těžké" neumíráš aspon minimálně 10-15 za souboj tak to není pro vás hc harcovníky dostatečně zajímavé *12*
-
S lehčím kombatem by taky přestala bejt zajímavá. to už se fakt může vypnout...
-
Už mám za sebou několik hodin hraní. Atmosféra a propracovanost hry je bezkonkurenční co se týče uživatelského požitků. Na hře je však nezkutečně vytáčí jednotlivé questy, které z důvodu nedokončení vývojářů nejdou projít. Questy, jako jako Nahoře je však nezkutečně vytáčí jednotlivé questy, které z důvodu nedokončení vývojářů nejdou projít. Nevím jestli to je jen na PS4, kde hru hraju. Ale mě doporučení vývojářům je to aby si hru vyzkoušeli zahrát a opravily hrubky, které hráče této hry mohou odradit.
-
Je jen mod na lehčí kombat. Kdyby se kombat vypnul tak by ta hra přestala bejt zajímavá...
-
Jo, muzes si jit hrat s Jackem ven, kdyz nezvladate trochu tezsi hru.
-
Uz existuje nakej mod co vypne kombat? Nebo instantne zabije soupere? Dik.
-
To je nejvetsi kec a lez co se kolem tehle hry rika.
-
Sedmičky 64bit.
-
tak mozny to je...
co mas za operacni system? w10 maj wddm 2.x, coz umi sdilet ram jako vram a neco takovyho by mohlo omezit nebo uplne eliminovat -
GTX 970, jinak zhruba to, co máš ty.
Podle mě ten zásek vzniká tehdy, když neočekávaně dojde VRAM a je potřeba swapovat do RAM. Ale jsem jen velmi lehce poučený laik, takže to může být úplně špatnej odhad. -
a co mas za sestavu? tohle mi teda neudelalo ani jednou
16g ram, i5 6500, 1060 6g a hra na ssd -
Já si můžu jako prostý konzument dovolit subjektivnější pohled a mně se hra ve městěch prostě zasekává. Než přejdu/přejedu Rataje od jednoho konce na druhý, tak se mi minimálně třikrát hryzne třeba na osm nebo deset vteřin. Přitom FPS stabilně kolem 50. Občas to dělá i mimo město, typicky na začátku dialogu. A mně to ten herní zážitek zkrátka docela kazí; není to krá*a levitující nad plotem, na kterou se koneckonců nemusím dívat. Myslím si nicméně, že to bude opraveno. Hra jako taková je solidní; v recenzi je řečeno vše podstatné.
-
Jestli myslíme ten stejný quest, tak se vrať do
Neuhofu říct veliteli, že víš, jakým směrem šli a on s tebou pošle borce! -
Pokud je nemusí nutně zabít tak může utéct... jenže to se nedá praktikovat stále.
-
Vyřeš to jinak, je spouta možností jak řešit a navíc souboj povinný není
-
Není, jinak bez toho se to užívat dá + není pro mě co hrát moc v dnešní době zrovna.
-
nehraj to, pro takovou hru je te skoda
-
Proto řikám prostě ta hra ustoupila dost realitě. To mě celkem vadí.Čekat ale nemusím ten mod už dávno je.
-
Tak to máš asi smůlu a fakt musíš počkat na mód. Tohle prostě holt není úplně jednoduchá hra. Co se obtížnosti týče, vývojáři říkali, že je to něco mezi Skyrimem a Dark Souls.