Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ano to jde ale jedině že bys měl vysokou výřečnost a to já samozřejmě nemám a bez zabití by mě hrát nebavilo. Jo chápu je to o učení ale je to celkem frustrace kdy obyčejnej balík z dolního potoka tě dá přestože máš brnění pěstí na 2-3 rány.

Tak asi dělám tu chybu že se zajímám hlavně o hlavní questy a jen některé né tooik důležité pro mě, vedlejší plním. Prostě jsem noob a lama co se týče RPG opravdu nemůžu říct že bych byl nějakej průměrnej hráč natož veterán ale tady mi to příjde přinejlepším blbé tlačí až moc na pilu. Budiž taková frustrace mi nemůže zkazit jinak pohodovou hratelnost. ( když pominu to že někdy se mi hra tak moc začne sekat že ji musím shodit ale to se nestalo zas tolikrát)
  • nightborne
    Hmm, pokud budeme hovořit v číslech, šestku bych býval dával, kdybych musel hodnotit na základě stavu před prvním velkým patchem. Tam už to vážně nepříjemně hraničilo s únosností, abych pravdu řekl.
  • jamar28
    Tak to je zvláštní, já teda takové ty obyčejné lapky dávám na jednu ránu. Souboje mi ze začátku dělaly problémy a třeba Prcka jsem dal až asi napočtvrté, ale o tom to právě je - abys byl z nikoho nikdo. Nemluvě o tom, že když nechceš zápasit, tak nemusíš. Hrou lze projít jen s jediným zabitím (říkal vávra).
  • Jack1947
    To je právě to zklamání všechny souboje řešit šípem do hlavy, když ale nemáš šípy tak to moc nejde.

člověk by si rád zašemroval ale nemůže pač mají až moc dokonalé vychytávání tvych švihů rukavicemi *7*
  • nightborne
    Dvě možnosti. Buďto načti starší uloženou pozici a na problémový místo se vrať, až bude Jindra trochu schopnější bijec...

... nebo vytáhni luk a střel je do řepy. Nebo alespoň jednoho, v čestným duelu bys pak toho zbývajícího mohl ubít =)).
  • Jack1947
    Ještě jsem nebyl neschopností hrdiny tak frustrován, že jako sorry ale 20 hodin nebo kolik se nebudu učit někde na cvičiští s bernardem mám meče ktteré jsem sebral lapkům lol. Buchar šviač atp sice nemám na něj skill ale ta ai mě hrozně vytáčí. Hodím si tam asi mod na jednodušší combat hlavně více staminy a přitom všude běhám a stamina furt dole..

Takže s dřevákem z cvičiště na mě tedy opravdu nechod *16* navíc chyby ai jsou hodně zákeřné kolikrát nemůže někam vylézt a jednou se telerportuje hned předemnou.

Na druhou stranu někdo HARDCORe kdo ujíždí na všem "kde ti daj jenu ránu a deš do kytek" chápu pro ně je to ještě možná lehký to já nejsem a ani nikdy nebudu. Obtížnost dobře nastavenou pochopím ale ne přehnanou. Přitom mi příjde že závisí hlavně na stamině - zapnu cheat naunlimite stamina a hle jde k zemi a ani se mě nestačí dotknout. Jsem netušil že Vávra chtěl mít rozbitou hru s systémem alá Dark souls.
  • nightborne
    ... boha krista ...
  • jamar28
    Hele, Jacku, nepoužíváš ten dřevěný meč z cvičiště, že ne?
  • Jack1947
    Prosímtě neztrácej s nima čas, zbytečné máš naprostou pravdu lidí jako ty by jsme si měli cenit. Přesně to samé bych řekl i já rád si hru zahraji/zkusím ale abych kupoval každou blbost to fakt ne. KD není blbost ale nekoupil bych není to můj denní šálek ( RPG nehraju) a má to moc bugů věcí co mě štvou mám se u hry co si koupím štvát nebo ji hrát ? dema nejsou takže jediná možnost jsou "kradení z warezu" a přitom takový lidi by nikdy nic neukradli.
  • Jack1947
    Když by si nemohl tak si stáhni mod na souboje z Nexusu ján asi ho taky stáhnu, a je jedno jestli je to mouc pohodlností nebo prostě tím že nemám potřebnej skill - kjedna věc co mě zklamala a to mi reálné zas tak bohužel nepříjde. Naopak to pak vypadá jako každé tuctové RPG Rozdíl jediný je ten že se tio skilluje automaticky a ne podle tebe.

Ignoruj všechny tyhle uctívače, nejde o náročnost jde o nesmysl dle mého - tohle prostě je chyba hry ne naše. Ze začátku to bylo zajímavé ale ted už to jen otravuje když tě vykryje každej žebrák pěstma když ti na něj deš mečem navíc toho vydržej hrozně moc - pícháš je mečem do zad a a ono nic nebo i do hlavy.
  • jamar28
    Tak to jsi holt narazil na lepšího soupeře. Jdi trénovat dál nebo dělat jiné úkoly.
  • delej jiny mise a mezitim potrenuj

rim taky nepostavili za den
  • Zdravím, nemohl byste mi někdo poradit jak na ty souboje? Mám misi, kde prozkoumávám mýtinu v lese a narazím na dva chlapy. Jako mám za sebou jeden trénink v aréně a jeden souboj v lese, ale tohle prostě nejde odehrát, mám snad 30 pokusů a stále mě vraždí... Díky za radu
  • Po cca 35 hodinach bych dal hre kolem 6,5-7/10, chybejici a nudne facial animace, vsudypritomne bugy a naprosto stupidni AI kazi potencial skvele atmosfery originalniho RPG. Skoda.
  • Tak už mám nahráno dost, abych taky mohl ohodnotit, a v tuhle chvíli dávám hře 6/10. Až hru skutečně dokončí a opraví chyby, opravím hodnocení na 8/10. Nehodnotím nesplněné sliby z Kickstarteru a především se nedívám na hru jako Vávra na Skyrim, protože to by s brekem zalezla pod kámen. Ale dá se v tom zažít pěkná zábava.
  • jamar28
    Tak se najez, abys měl nasycenost 100. To ti v pohodě vydrží na celý den.
  • Co se tyka kradeni her, a kradeni jidla / jinych veci, tak tady bych rekl toto. Kdyz jdu do kramu a koupim si rohlik - vim jak chutna z minule zkusenosti, tak dostanu presne uspokojeni jake ocekavam. Nebo kdyz jdu do restaurace na svickovou na pizzu apod. Kdyz si kupuju hru ktera stoji 1500,- a VELMI casto se mi stane, ze ji hraju deset minut a reknu to je blbost a smazu, tak uspokojeni neziskam zadne, jsem nastvany. Jasne, muzete rici, kdyz jdes do kina, taky napred zaplatis. Ano musim napred zaplatit a vzhledem k tomu, ze v kine jsou vetsinou blbosti, tak uz tam proste nechodim. A co by pro vas jako developery bylo lepsi? Aby vasi hru hrali jenom ti co za ni zaplati + ti co by si ji nekoupili, ale zadarmo si ji zahraji nebo aby ji hrali jenom co za ni zaplati?
  • To jo, ale na me je tam moc casto. Jeste jsem nepronikl do taju hry, ale ta hlaska vyskoci kazdy ctvrt hodiny a pak se opakuje kazdou minutu dokud se nenajim, je to otravne (moc casto).
  • Jack1947
    Nejsou jo ? hmm tak třeba ještě si nebyl v úseku ( ano první velká bitva)
  • Mart9
    Prosím přestaň spoilerovat. Na PS4 to jede dobře, propady žádné nejsou. Akorát grafika je slabší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší