-
Tak to pak ok, to asi delam unahlene zavery.
-
Včera som pozeral stream jedného známeho streamera a za hodinku asi dvakrát zomrel kvôli bugu a nemal uloženú hru. (Postava sa zrazu postavila na koňa a odtiaľ padla na zem a zomrela) Tak to vypol.
-
To jen v případě, ze nemáš na starosti i život mimo hry
-
Ne, 4 hodiny tutorial a 40 hodin hraní :) Po tutorialu můžeš volně procházet mapou, objevovat místa , hledat poklady, dělat vedlejší questy, nebo se soustředit na hlavní dějovou linii...je tam toho spousta.
-
Tady je to lepší než u Zaklinace, kde je hratelnost bidna, tady jak se to otevře, tak se to zlepší...
-
ne, hovor se vsema, i random saskove maj tak tri predpripraveny odpovedi, ktery ti
za a) prinejhorsim levelujou vyrecnost
za b) obcas te nasmerujou na nekoho zasvecenyho do pripadu (questu) - ovsem jen dokud nevyplejtvaj ty predpriraveny odpovedi, pak uz je to mlaceni prazdny slamy -
No von ten antivir asi neni ani moc potreba. pokud chodis na klasicke normalni stranky tam je to zabezpeceno. V emailu moc viru take neni, kdyz se neotevira co se nezna a jedine z ceho to jde chytit je nelegalni software. Ten ja bohuzel musim stahovat, protoze za vydelane penize tak nejak zaplatim za najem a jidlo :-)
-
No to ti zavidim, ja jsem bohuzel chudy dospely.
-
Jo tak :-) Takze ctyri hodiny tutorial a dve hodiny vlastni hrani? :-) To uz jsem nekde videl, jmenovalo se to Zaklinac.
-
No ted jsem zase chvili hral a je to tak. Dan Vavra si spletl zanr. Nemel delat PC hru, ale celovecerni film. Cela hra spociva v chozeni, jezeni (jeste ze tam neni kakani) a co jsem slysel asi i v rozmnozovani (hrat eroticke sceny v PC hre to je podle me zalezitost pro psychiatra :-) ) no a to jsou vsechny interaktivni prvky hry a pak se kouka na super animace. Je to opravdu takovy interaktivni film, hodilo by se to pro vyuku dejepisu.
-
1000. příspěvek *5* Mám odehráno 8 hodin a baví mě to čím dál víc, zatímco například u Maxe Payna 3 už jsem v tu dobu vyhlížel konec. Opravdu skvělá hra a quest se
záchranou Ptáčka v lese byl hodně zábavný. Dohnal nás ten kumán, chtěl jsem ho sejmout šípem, ale netrefil jsem *2* Pak už byl moc blízko, takže jsem musel vytáhnout nějaký slabý meč, a i když byl on lépe vybavený a se štítem, tak jsem ho dokázal sejmout. -
Nejspíš jsi pořád v tutoriálu, hra jako taková začíná až po úvodních titulcích, kdy se probudíš ve mlýně, to je cca po 4 hod. hraní, pak jsou tam cutscény jen výjimečně
-
Náhodná NPC nemají cenu, hovoř s postavami, co se nějak jmenují =).
-
No jo to já zas nejednou skejsnul na celý večer u kostek. *15* Btw s náhodnými NPC se moc nebavím, mají co říct, nebo jen opakují nějaké naskriptované fráze, všichni stejné?
-
ja kolikrat za vecer jenom projdu vesnici a pokecam s mistnima *15*
-
Taky dost často chodím. Sice stihnu třeba jen 1-2 questy za večer, ale prostě za tu atmosféru to stojí. *15*
-
Pravdepodobne to neni hra pro tebe. Me se na tom prave tohle libi. A to jeste zasadne ve hre chodim, zadny behani jak reetard. Potom to ma teprve atmosferu.
-
Já jsem taky jel bez antiviru asi 11let zpátky ale když se mi začli sekat hry ( prostě i na střední detajly jeli méně než 30fps) už sem to začal řešit.
-
Jo doporučuji sem chodit přs nějakou ip bránu nikdy nevíš kdo tě zrovna sleduje :D