Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslis naproti kovari kterej mi rekne ze Zach skupuje med? Ten ma popisek "mecir" a nabizi mi jenom quest na ukovani mece.
  • jamar28
    To je ten zbrojíř na náměstí.
  • Jo byl, bez toho bych asi nemohl zatlacit na Zachova syna s informaci ze skupuje med. Jeste se zminoval o tretim kovari Otovi, ale toho nemuzu najit.
  • Jo tohle je zabugovaná část pro některé. Řešení je jít do hostince v Sázava za řekou a tam najít Mistra Freskaře. Po rozhovoru s ním o rtuti (druhá větev toho questu) se ti aktualizuje denik na dalsi postavu. Varianta s mědí by pak podle redditu měla ještě být, že za Zachovo (kovář ve dvoře před klášterem) je taková bouda a když si poradíš s velmi těžkým zámkem (nehrozí u mně) tak tam najdeš měď a to by mohlo aktualizovat Zacha.
  • jamar28
    No a za tím druhým kovářem jsi byl?
  • Na syna uz jsem zkousel tlacit, ale asi mam na nej slaby skilly takze to nikdy nevyjde a skonci to bitkou a i kdyz ho preperu tak mi nic novyho nerekne.
  • Cau chlapi tak pridavam jedno filozoficke zamysleni. Zkousim hrat Kingdom Come, ale hra se neuveritelne skube. Rikam si, grafika prumer, na mym super procaku a grafice by to melo jet. Hrat to nejde a uz jsem se chystal brecet sem na games, ze to je trhany a spatne optimalizovany. Pak si vsimnu na mym merici rychlosti CPU, ze je i na desktopu na 80%. Vejdu do tasks a tam je vytizenost 0%. Rikam si vir - a taky ze jo. Tezili ze me BITCOINY. No co je pointa meho zamysleni? Slycham tady tisice breceni o zabugovanych hrach jako Fallout 4, apod. Uz nejsem schopne rozeznat co je troleni, ale ja prakticky zadnou hru co jsem hral jsem nemel zabugovanou. Takze kdo to pisete, nejspise mate nejaky viry ci jiny problemy s vasimi PC. Cau
  • HAHAHAHAHAHA tak to je ulet? Na cem ten quest vymysleli? To brali LSD? :-) No ja myslel ze ta hra je nic moc, ale ted jsem chvili zkousel a vypada to hezky - s durazem na detail. Musim vyzkouset
  • ucho
    jede na dunia enginu, coz je upravenej starej cryengine. ale predpokladam, ze uz vic upravenej (vyvijeli to s Far Cry 2), prave kvuli tem otevrenym svetum.
  • jamar28
    Zajdi za tím kovářem ve městě, ten ti řekne, že tomu kováři prodal všechnu svoji měď, takže kecá. Pak s tím zatlač na synka a on ti všechno vyklopí.
  • Stopa je sice blbost ale nevadí to. Vadí mě jak šíp letí pomalu
  • Abych ho porazil, to dá rozum, že jo...
  • Mart9
    a sakra :( To mi nedošlo, jak jsem byl rozespalý
  • Já teda měl včera zase zážitek...tři ženské z vesnice si sehnaly od ježibaby mast z halucinogenních bylin, pomazaly se jí na intimních partiích a jaly se o půlnoci v lese vyvolávat ďábla...Když jsem se k nim přiblížil, myslely si že jsem jejich pán temnot a začaly se mnou obcovat... Při tom mě samozřejmě mastí namazaly taky, takže jsem místo nich viděl klisnu, prasnici a slepici. Od obcování mě to neodradilo a když jsem se tomu začal poddávat, v nejlepším z lesa vyběhli démoni s červenýma svítícíma očima a začali nás řezat. Až jsem se v krvi vedle ženských mrtvol probral, zjistil jsem že to byli dřevorubci co šli pobít řádící "čarodějnice" :)
  • Seknul jsem se u questu kde se mam zeptat kovaru v Sazave na med. Jeden z nich je podezrelej ale nema nic u sebe ani doma a nic mi nerekne, stejne tak jeho syn. Nemam to rozbity?
  • Pro uložení se stačilo na chvilku vyspat v posteli v tom kempu :)
  • Mart9
    Jsem v noci u Kingdom Come usnul *9* Ta cesta s Ptáčkem na lov byla opravdu úmorná, to jsem ještě vydržel, ale pak jsme se objevili na místě a já odpadl. Když jsem se probudil, Ptáček u mě nebyl a měl jsem za úkol mu donést víno z brašny na koni *15* Tak jsem mu to donesl a musel jsem si před ukončením dát sejvovičku, abych tu cestu nemusel opakovat.
  • Kazdy nadava na konzole,ale jsem zvedav jak pojede farcry5,ten je taky myslim na cryengine,a ma to byt nejvetsi dil!Tak jsem zvedav.
  • Chvilku jsem s tim bojoval, ale potom jsem prisel na to, ze on s tim lukem jezdi ze strtany na stranu, takze staci jen nastavit spravnou vysku a trefuje se pomerne snadno. A kdyz si clovek aktivuje bod ve stredu obrazovky, takve strelbe do terce po kratkem treniku jdou trefovat prakcitky same stredy. Alespon ja na prvni pokus v jedne soutezi nastrilel 37 ze 39 moznych bodu se 13 sipy.
  • Mart9
    Proč loadnout? Ona tím hra skončila?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit