Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    jak pises, zjevne nic nevis, ale hlavne ze jsi to tak hezky zkritizoval :)
  • P.S.
    Ja som dufal ze ked sa hovorilo o realizme, pridu skor s niecim takym, ako zasahove zony, vplyv brnenia a pod. Napr. sa mi zdalo, ze zasah mecom do brnenia uberal hp, co by sa asi nemalo diat. Ved o tom Warhorse tocili aj video.
    Neviem ci hra pocita napr. inak zranenie, ked niekoho seknete do brnenia alebo bodnete do medzery v brneni (a ci hra rozpozna medzeru v brneni). Alebo ci su tam zlomeniny koncatin.
    P.S.S.
    Prepacte, hru nehram, len sledujem streamy obcas, tak ma to zaujima.
  • Opravte ma ak sa mylim ale v Mount & Blade su styri smery utoku a obrany a cely revolucny boj v KC spociva v tom, ze pridali ruzicu, ktora ma o jeden cip viac, cize pat smerov. To mi zas nijak svetoborne nepride. Tym tu hru nechcem nijak kritizovat.
  • Tady je videt ta krasna rozmanitost hry. Na luku jsem si ho povodil, pac uz jsem predtim strilel a mel perk...ale na sermu, si me, jako kecalistu bez sily a perku, totalne povodil.
  • no SSD disk mám, ale samoutnou hru na něm nemám nainstalovanou...

tak holt budu muset koupit novej procesor no :(

alespoň i5 nějakou...
  • Jack1947
    Nebo stačí ( to je spíše dílo špatné ai) aby druhý zabil toho který na tebe útočí šípem. Pokud někdo nemá helmu a brnění tak se dá seřezat i párátkem jenže neumře, co mě štve že i blbej uhlíř dá vojáka s brněním a helmou v pohodě pěstmí *16* ještě pár takovejch souojů a vážně si stáhnu ten mod na jednodušší combat a hlavně více staminY páč té je tam furt málo.
  • vzhledem k tomu, ze jsem tou dobou uz mel silu na 20 a spoustu perku, tak bych ho zbil i holyma rukama

ale luk jsem musel asi trikrat opakovat, lukostrelba je v kc solidni challenge, kor kdyz tu jsem pro zmenu mel asi na 1 :D
  • Tilwaen
    Já sice ano, ale dalo mi to dost zabrat - především teda za lukostřelba, než jsem se naučila, kam zhruba šípy létají.
  • Kopnutí zabírá? Většinou jsem s kopem moc úspěchu zatím nesklidil, ale asi to bude chtít trochu nacvičit...Dva lapky se mi ještě s vypětím všech sil na několikátý pokus zabít povede, ale zabít bandity v campu - to se mi podařilo jen v noci - plížit se (skoro) nahatý kolem a zabíjet je po jednom, případně utéct a ztratit se ve tmě když mě objeví a vyvolají alarm...
  • Jack1947
    Ne ne jenom v boji paradoxně lol, dostal 2-3 rány ani se nestihl napřáhnout.
  • Stačí jednoho kopnout nebo perfektně vykrýt a pak je čas na toho druhého.
  • Já tedy ano, ale zapnul jsem si přes konzoli zaměřovač, takže míření bylo o poznání snazší :-) I v šermu není težké ho porazit, zato když narazím na skupinku dvou a více lapků tak jsem v koncích...více nepřátelům najednou se neubráním a po vlastních se mi jim ani nepodařilo utéct, leda na koni...
  • Mart9
    Dost by mě zajímalo, kolik lidí po příchodu do Ratají dokázalo porazit Ptáčka v lukostřelbě a následně i v šermu jako já. Mohla by to být zajímavá statistika.
  • Stačí když po škrábnutí začneš krvácet a je po srandě. Stalo se mi to v táboře uhlířů, obvazy jsem neměl, a přestože jsem ho obrátil vzhůru nohama a všecky okradl, žádnej obvaz tam prostě nebyl a do města se včas dostat nedalo. To jsem si pak říkal, při té deklarované míře realističnosti, že kdyby mi jeden z nich třeba prodal košili nebo prostě kus látky, že jsem vykrvácet nemusel, protože krvácení nezastavuje to, že se to jmenuje obvaz, ale že to brání, aby krev tekla z rány ven. Ale tak co, no.
  • ucho
    urcite se to zlepsuje. na youtube jsem videl i nejake video, kde z luku strili mece, takze luk muze byt takova ultimatni zbran.
  • *15* *15* *15*
  • Jack1947
    Co je vtipné že třeba Souboj s rytířem Ulrichem kdy jsem ho ještě v hostinci střelil 2x do hlavy a on se vzdal( sebral jsem mu štít a meč), a přesto že jsem měl splnit část questu a šel za Fejšarem, tak hle on jev stále u rybníka čeká ale bez meče loool a štítu) a stále chce bojovat a to mě vždy zabije šmejd *16* - ta náročnost soubojů je přehnaně nerealistická jak může vykrývat rány mečem pěstmi? asi tak navíc vyhrát většinu soubojů tak že jen střelíte šípem do hlavy mi taky příjde... takové ehm divné ale budiž
  • Jack1947
    Opravdu ? hmm oni některé ty dialogy třeba u příběhovejch postav se ani nenačítají moc.
  • Pomůže to při načítání před dialogy apod.
  • Zlepšuje se časem rychlost střelby z luku? zatím to mám velice pomalé a kde najdu prodejce různých šípů kde lze opakovaně nakupovat hodně?

K čemu je, když nechám protivníka vzdát se a pustím ho? Pak na něj narázim a on bude šťastný? V boji jsem pustil kata a stejně po cestě umřel asi na zranění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit