Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Save postelí funguje tak že se vyspíš ve vlastní posteli označený na mapce jako taková žlutá/zlatá postel a v každym většim městě si můžeš pronajmout postel za 2 koruny na jednu noc a automaticky se ti zobrazí tahle žlutá postel + bedna s tvýma věcma.
  • Zkus tenhle mod který z halaperten dělá normální zbraň
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/48
  • Mě to dělalo záseky ve Win7, ale ve Win10 to jede v pohodě bez záseků....těžko říct čím to je, možná nějaké ovladače...
  • Mám už pár hodin odehráno a zatím dle mě hra super. Párkrát jsem taky narazil na nějaký ten bug, ale nic kritického.
    Zatím mě mrzí hlavně 2 věci:
    1) chybí možnost uložení hry při vypnutí hry (navíc ani po spaní se často neuloží, asi záleží kde se spí), takže se nedá ke hře sednout jen tak na chvilku
    2) absence českého dabingu...s angličtinou problém nemám, ale mrzí mě že česká hra odehrávající se v čechách, populární mezi českými hráči, byla nadabována francouzsky, německy atd, ale na češtinu se nedostalo....což je dosti anti-vlastenecké. Vyšel by snad Zaklínač bez polštiny??
  • nightborne
    Hmm, mně to nespadlo za circa 70 hodin ani jednou. Je to fakt kus od kusu. Což, pravda, taky nedává technickýmu stavu zrovna nejlichotivější vysvědčení.
  • Když to jinak nedáváš tak si stáhni mod na neomezené ukládání bez sejvovice :)
  • To bude tím historickým procesorem...Já mám i5-2500K (na 4,2 GHz), GTX 960 (pomalejší než tvoje 1050Ti), taky 8 GB RAM a hru na SSD...jede to v pohodě průměrně přes 40 fps (v praxi 30-60fps) na střední detaily... I když je pravda že ve Win7 mi to občas na pár sekund zatuhlo, ve Win10 je to OK...
  • Hra je poměrně dost zabugovaná... viz. tahle parodie: https://www.youtube.com/watch?v=js0OdcfUyvU
  • Ahoj lidi, mám dotaz..

cám Core2Quad procesor, 8 GB Ram, grafiku 1050Ti a nelze to v podstatě hrát, pohnu myší a trvá cca 5-8 sekund než se obraz pohne....

samozřejmě ovladače poslední na grafiku....

v čem je prosím problém??? četl jsem, že hra není zas tak náročná...

Díky
  • Jack1947
    Fakt že by to byla taková prasárna že by tam vnucovali DLC na ... halapartnu *7*
  • ucho
    to mas jeste dobry, podle fora jsou lidi, kteri na PS4 prisly o savy uplne, takze prisly o nekolik hodin hrani. ti lide se asi citi malinko hur.
  • Sdílím tvoji bolest. A shodou okolností jsem ty lapky taky nakonec zapíchnul ve spánku. *1*
  • Ano, to mi tedy vadí. Dal jsem za to 1.700,- a kdyz to během první hodiny hraní 3x spadne a nahratelná pozice je půl hodiny vzadu, dost mi to leze krkem. Je to sračk*. (mluvím o technickém stavu, ne o hře samotné) Až to spraví, tak možná. V jak žalostnym stavu to vydali už říkají i 2 patche. První má 23GB!! a druhý 13! Hrál jsem asi 5-6 hodin, dal jsem tomu šanci, ale je to rozbitý a na ho*no. Koupím to za rok za dva pokud to bude fungovat. (třeba vydají goty se vším a bude to v cajku.) Přitom hra je to zajímavá a je tam fůra super věcí (2 lapkové v lese), furt mě zabíjeli, tak jsem si počkal, přišel v noci a oba zabil ve spánku - super nápad a takových je tam spousta.. ale
  • Harshday
    Jj, už jsem to taky zjistil, jen po tom co jsem četl všude možně, tak lidi psali všelicos, ale pravděpodobně to jen zveličovali. Taký důvod proč jsem to koupil, kvůli tomu jak se o tom všude psalo a hlavně házela špína, jsem to prostě musel zkusit i když to zrovna není můj žánr. Ovšem to nebyla ani první mafie, která kdysi překvapila a rád jsem jí dohrál. S touto hrou to u mě bude pravděpodobně stejné a rád si to dohraji. Nicméně mě teď ještě čeká rozehraný Icewind Dale, který jsem nějak úplně minul v době vydání a ten vypadá ještě na spoustu hodin herního času. Tak snad se do té doby KCD trochu opraví i když je to normálně hratelné i teď (cca 4hodiny herní doby).
  • Zapneš a úplně v pohodě mám taky 970GTX, a I7 2600k , 12gb ram a na 2 nejvyssi nastavení FPS:40-50
  • tezko je muzu normalne pouzivat, kdyz jdou akorat sebrat a zahodit

nejdou nasadit, prodat, nic
  • Jack1947
    Tak to je zajímavej podnět..
  • Ne, nejsou. Zrovna tohle postě vede k tomu, že tě vezmou do tábora a nedopadne to dobře. Žádnej game over, jen se musíš sebrat a utýct.
  • V boji je normálně používat můžeš, jenom si je nemůžeš odnést. Nebo teda můžeš, v ruce.
  • Veľa nie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit