-
Tomu chapem, ale ak vyde GOTY edicia, ta by ho uz mohla obsahovat *4*
-
Prepacte, neslo mi zeditovat prispevok a opravit chyby. Pisal som to narychlo po ceste do prace.
-
Geralt je ale hrdina příběhu, Jindřich je schválně vybraný nýmand co měl štěstí, stejně tako ho mohla mít odvážná mlynářova dcera, nebo to mohl být útočící maďar co změní stranu nebo co já vím, prostě open PRG. Jenže to by museli popustit uzdu fantazii a zábavě a ne lpět na simulaci a slepička/kohoutek příběhu.
-
nebavy > nebavi
vypovednu lehotu > vypovednu hodnotu
Kausual > casual -
No v Zaklínači taky hraješ za určený charakter, který má morální kodex. :D
-
na dabing nebyl predevsim cas
nadabovat linearni mafii zabralo jen zlomek toho casu, co by zabralo nadabovani kc -
Este teda doplnim ze dnes je tvorba hier narocnejsia aj v tom ohlade ak sa jedna o multiplatformu. Ked sa vratim k clanku kde pan Vavra opisuje 100 chyb skyrimu tak to vyzera az usmevne ale technicke bugy su vec ktore sa casom odstrania. KCD ma unikatnu atmosferu a domovsky dizajn sveta. Jedine co mi vadi je chybajuca cestina. Tam kde sa napr v Metre 2033 hovorilo rusky, v zaklinacovy po polsky a uz v spominanych cr hrach cesky (nik nemohol dopredu odhadnut ich uspech) dokonca cestina bola aj v takom vietcongu 1. Podla mna tam mal byt cz dabing aj keby na chleba nebolo uz len z principu.
-
Najviac sa stazuju ludia ktorych tento styl hier nebavy a to pre mna nema ziadnu vypovednu lehotu. Su ludia ktorych bavyl diablo 2 ake nudili sa pri falloute ci naopak niekoho bavil baldurs gate ale nepacilo sa mu arcanum. Kazda z tych hier je ina a to je dobre. Tak ako je iny Skyrim a Witcher ci Elex alebo Gothic. A ano assassins nie je rpg ako si podaktori myslia. KCD ma svojsky styl a svoju unikatnost. Kausual hraci co potrebuju rozne zlahcovacie mody a rozbijaju tak mechaniku hry sa asi nepozastavili nad tym, ze keby to tak autor chcel tak tam ten save da, ci nosnost a pod. Ja chodim do prace a nemam moc casu na hranie ale ten system by som nemenil. Sejvovat pri kazdom porazenom protivnikovi ci pred kazdym lockpickom by bola totalna nuda. Netvrdim ze hra je dokonala ale som rad neskutocne rad ze nema ohlasenych xy dlc chujovin ale je viacmenej kompletna. Myslim ze casom sa zapise medzi take klasiky ako mafia 1, operation flashpoint 1 ci posel smrti 1. Tie dokazali ze aj hra s nemmenym pribehom moze mat dobru znovuhratelnost ak ma v sebe kus poctivej prace a srdca.
-
Najdi si na YT morrowind remaster *3*
-
pokud je to moc imba, tak by meli zrusit i kladiva, ja ho nejcasteji pouzivam jako kopi taky a je to pohodicka *1*
-
abych tu kc jenom nechvalil, jedna vec me tam docela zarazila
v hre jsou halapartny, nepratele je maj
hrac se dokonce muze v boji s nima cvicit v ratajich, dokonce se tam da platit i za trenovani skillu/dovednosti, dokonce postava se v tom evidentne leveluje (slo mi pak zaplatit i trenink urovne 6)
ale hrac nesmi ve hre mimo trenink halapartny pouzivat, v popisu postavy vubec nema viditelnej skill, a kdyz jsem sebral halapartnu v tabore banditu, tak nesla ani presouvat do truhel nebo na kone, sla jen zahodit -
za bombardaka ale vydelas mnohem rychleji, kumani nosi docela drahou vystroj, takze za jednu trestnou vypravu na jejich taboriste vydelas tisice
vcera jsem vykoupil vsechno z obchodu a jeste jsem navysil konto o 20 000, takze uz mam 50 000 a uz ani nesmlouvam o cenach
od zacatku jsem valil vsechno do sily a dost brzo jsem narazil v pokladu (myslim, ze to byl ancient IV, v takovy zricenine v lese kousek od drevorubcu) na kladivo, ktery je uplne dokonaly, vetsinou nekoho jen polechtam bodcem na brise a je po boji, prinejhorsim na nej nasadim ripostu
mlaceni kladivem je proti tomu solichani s mecem doslova brutalni zabava *1* -
Hele, ono by úplně stačilo, kdyby tam byly questy pro lapky (něco jako pomáhání raiderům ve falloutu). V jedné fázi hry je možnost se k nim přidat, ale autoři se rozhodli, že když půjdeš touto cestou, tak tě zabijí. Nechápu, proč tam teda tuto možnost dali, když to nikam nevede, akorát mě naštvali a musel jsem se zase vracet o 2h zpět
-
Na konci prologu jsem měl záseky asi tak 1:1 k vlastnímu hraní. 3 sekundy chůze/dialogu/... a tomu odpovídal 3 s zásek. Doufám, že s tím něco udělají. V dialogu to vypadá o to hůře, protože postavy zkamení, ale zvuk jede dál.
Mám i5-6400, 16 GB RAM a GTX 1060. Nastaveno vše na maximu, vypnuté rozmazání pohybu a FPS se pohybují v rozlišení 1680x1050 mezi 45 a 60. -
V prvni scene? *8*
-
No a kde je napísané, že hlavný hrdina musel pochádzať zrovna z tej vesnice a museli mu zabiť rodičov?
-
Myslis jako hrat pod Zikmundem, jehoz vojaci vyplenili vesnici jeho rodicu, ktery pri tom zabili?
-
Mě nejde o věci co si koupím. Ale jde o to zda bez zlodějiny seženu to nejlepší. Což v jiných hrách nejde
-
Naviac Vávra možno nepochopil o čom je RPG. Je to o hraní role. A tu proste musíte hrať za toho Jindřicha. Bolo by lepšie mať na výber sa pridať k rôznym frakciám, plniť rôzne dejové linky a pod. Keď to šlo vo Falloute (1 a 2), Oblivione a Morrowinde, tak by to snáď mohlo ísť aj v roku 2018.
-
Na co super loot? Chvilku behej po poli a sbirej bylinky a vsechno si koupis :D