Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OK takže mam asi 16 hodin a musim říct že dokud jsem nenarazil na quest: Křest ohněm tak sem o tý hře všude hlásil jen pozitiva, ale tenhle quest předvedl jednu větší bitvu a bylo to strašný. Resp. s vaší menší armádou ste kumány a lapky prostě rozsekaly protože stačilo jen každýho mlátit do zad, ale bylo to neskutečně zabugovaný...textury se nechtěli načítat a běhaly tam rytíři bez hlav nebo jen hlavy bez brnění *1*. Racek řve ať zabijete lučišníky ale celá "armáda" stojí a čeká až je vy pokosíte. Stojí na schodech a tam je vidět že ta mechanika soubojů prostě nefunguje z kopce a celkově propadáváte do schodů atd. Pak to pokračuje na další plácek kde se musíte nejlíp zbavit dalších střelců a do toho vám může hra hodit to, že moc vašich umřelo a celý odznova. Pak vás to hodí k bossovi a nechá vám to hp který ste měli, u mě to bylo hodně málo takže ěm třeba na 3 rány zabil. Nic moc, ještě že jde zabít 1 šípem do hlavy *1*
  • hm, retardovaný dojmy social justice warriora a ani to není recenze. nauč se anglicky, jacku
  • jedině PS4, Xbox bych nechtěl
  • je to hodne o pribehu, pro me to ma znovuhratelnost dost malou. Mozna casem s modama.
  • mam to same (jen misto i5 mam i7) a hra nespadla ani jednou. Nastevni grafiky mezi Very high a Ultra, normalne spustene prgramky jako skype a prohlizec.
  • Jack1947
    Myslím že na very high je potřeba 4+ pamětí a na ultra asi i přes 6gb ta hra je dost náchylná na pěmet - potom ram to ale splnuješ to uvolnšní ram do cache si tam měl ? mě to hodně zamrzá když to spustím, potom už tolik ne nesmí se holt nic dělat omezt alt-tab jinak hra ráda padá.
  • Jack1947
    Nevím už si ji ani nepamatuji... umřelo moc rychle...
  • Jack1947
    https://www.rockpapershotgun.com/2018/02/13/kingdom-come-deliverance-review/ taky dobrá recenze *4*
  • Jack1947
    Možná tam byl i bug v pc verzi protože jsem měl nějaké zpomalené údery pěstí( vyčerpaný jsem nebyl) to se stalo je jednou.
  • za me teda nic moc optimalizace, fps dropy a kazdou chvili hra zamrzava, obcas to taky spadne

i5 3,7GHz, 16GB ram, gtx 980ti
  • Del0 ty jsi pořád ještě naživu?
  • jack:
    "piráti to mají ujasně napsané 'Support developers, if you like buy it' "

To je sice hezké, že to tam je napsané, ale když si ty hry nikdy nekoupíš, tak jsi pořád socka. *3*
  • ten sem nehrál.... a i ostaní hry jako Division, Wildland, Assassin, FarCry... občas mají chyby, ale to bys prostě musel vyzkoušet, zřejmě s ji ještě nehrál nebo ne na konzoli :) to se musí zažít, za mě je to na vrácení peněz *1*
  • nikdy jsem nic neukradl, říkáš? hraješ hry, který mi platíme a který maj prodejcem stanovenou cenu, kterou ty si ovšem nezaplatil. používáš zadarmo něco, za co ostatní platí. a v tom nevidíš problém?
  • to ses asi zbláznl ne? komu všem to na konzoli šlape? ina XONE X a PS4 PRO to laguje a doskakuje a já nevím co všechno natož na klasickým XONE nebo PS4 - přečti si recenzi třeba a Hrej.cz nebo kdekoliv jinde kde se recenzuje konzolová verze nebo si pusť youtube... miluju tyhle zaprděnce c dávají mínuska a musí za každou cenu oponovat ikdyž neví o čem mluví... takže ještě jednou opakuji: na konzolích (zvláště klasik XONE PS4) aktuálně nehratelné... resp. vyadá to asi jako PUB na XONE, šílenost....
  • Derp: Byls v americe? Nebyls? Ve skutecnosti totiz zadna neexistuje a kazdy kdo tam nebyl a tvrdi ze existuje tak lze. Logika rocniho decka. *15*
  • ucho
    johnyhhh: no nemusis hned sirit nepravdy, kdyz o tom nic nevis. ja jsem hru hral (1.1 verzi na PS4).
    co vadi konkretne mne?
    - zmrsene LOD. ty jsou proste resene spatne a nekdy jsou textury opravdu mizerne a nemaji snad vic jak 10x10 pixelu.
    - po uvodnim rozhovoru s matkou tam byly divne prostrihy kamer. na sekundu to hodilo zaber venku, pak zase do domu. proste bug, ktery kazi dojem

vic jsem to nehral, protoze nebyl cas a cekam na patche. dalsi patch se na PS4 zpristupnil vcera, zatim mam stazeny, jeste neodzkouseno. z komentaru na foru s tim patchem maji vic problikavat textury a nekdo to hodnotil jako downgrade v grafice. vyzkousim pozdeji.

k tomu obvineni ze zlocinu. nekdo na foru reportoval bug, ze ho narkli, ze tahal mrtvolu, aniz by si toho byl dotycny vedom.

"K problémům s R2 tlačítkem: dva kamarádi hrajou na PS4 bez problémů. Slyšel jsem, že problémy jsou s lidmi, co si koupili ovladač od jiného výrobce než je Sony." a ja zase cetl od Vavry na twitteru, ze je to featura Sony zpusobena nastavenim nejake citlivosti... a fakt by me zajimalo, kdo u PS4 nepouziva Dualshock. to snad ani nejde...
  • Jack1947
    Ne závažné ale vtipné třeba zaseklej kůn v plotě hlavou vzhůru :D

To jo ta hra to neumí rozlišit ukrradnu koně ale odcizí mi předmět z inventáře a ještě navíc mě nařknou z toho že jsem někoho zmlátil *1* ale nic to není zas tak velká chyba.
  • ucho:
    Johny se ptal na to, co konkrétně vám na KC vadí. Vy jste napsal akurát, co mají za problémy jiní lidé, nic osobního. Takže de facto jenom re-post a ve skutečnosti jste hru nehrál!!

- K problémům s R2 tlačítkem: dva kamarádi hrajou na PS4 bez problémů. Slyšel jsem, že problémy jsou s lidmi, co si koupili ovladač od jiného výrobce než je Sony.
    - někteří lidé mají rozbitý quest: tohle budou hodně specifické bugy způsobené tím, že některé questy mají více způsobů řešení. Kámoši na PS4 zatím žádné problémy neměli.
    - problém s obviněním ze zločinu: často je problém prý v tom, že hra špatně určí ukradený předmět. Takže vás sice nařkne z ukradeného předmětu X, přičemž vy máte v inventáři ukradený předmět Y. Ačkoliv je to bug, tak spíš kosmetický.
  • ucho
    johnyhhh:
    - hodne lidem na PS4 nefunguje R2 tlacitko, ani po aktualnim patchi. hra je pro ne nehratelna
    - nektere questy jsou rozbite, neprojevi se to asi kazdemu, ale ano
    - nekteri lide maji problem s bojem, kdy nezpusobujou zadny damage (reseni je ukoncit hru, spustit, a znovu si naequipovat veci. nekomu tohle pomohlo)
    - system zlocinu, rada lidi hlasila problem, ze byla obvinena z neceho, co neudelali

jsou lide, kteri narazi na malo chyb. jsou lide, kteri narazi na hodne problematicke chyby, ktere jim brani v hrani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit