Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Takže konstruktivní kritika je trolling ? musel jsem se mrknout znova do kalendáře jestli je 21století a rok 2018 lol.
  • Jack1947
    Pokud tam nějaký easter egg je tak bych to pak třeba znovu hrál už jen kvůli tomu ( třeba mě stále svrbí si dát FC4 a ukonřit ho na začátku...)
  • Jack1947
    Kdybch napsal že hry kupuji, tak by to bylo stejně dvojí páč už mám tady takovou reputaci... kdyby to napsal někdo jiný tak by se nad ním pozastavilo.Kdyby třeba napsal že nejdříve testuje a potom přemýělí že koupí a nakonec stejně nekoupil.

Kdyby to dohrál pak koupil opět špatně ( sežralo to mezi tím vyvojářům zisky lol).
  • já si to dám ještě podruhé jiným herním stylem a s tou druhou romancí a potřetí tak za rok s omodovanou verzí
  • lidi jsou ze hry nadšení, protože se opravdu povedla, takže hlasují spontánně z čiré radosti, downvoting trollů co sem přišli jen prudit je taky zcela přirozená věc.
  • Jakou myslíte že to má znovuhratelnost ?
  • Co takhle kdyby kazdej, kdo se ti nehodi nazorove do kramu, by mel zakaz psat na tvoje oblibeny weby?
  • mám to obyčejně stejně, taky du vždy hlavně po příběhu a hraju max na normal obtížnost,ale KC je tak jiné že mi to tu vůbec nevadí a přizpůsobil sem se rád a užívám si to o to víc...ale jako casual se to hrát nedá,je třeba změnit přístup
  • Za zlomek ceny je hodne relativni, pac produkovat hru v CR bude levnejsi nez jinde.
  • Srovnavat to samozrejme nemuzes. Horizon je system seller sitej mnohem vetsim tymem za mnohem vic penez se Sony za zadkem tak, aby byl proste jednou z nejlepsich a nejlepe vypadajicich her na PS. Ze to jsou obe nove hry a obe stoji stejne? No a co? Na Swithci mas zase Zeldu (coz je vicemene hodne podobna hra jako Horizon s podobnejma mechanikama) a mas tam i Skyrim za stejnou cenu. Daj se tyhle dve hry srovnavat graficky? Ne. Zelda je proste system seller. Skyrim na cestach je sice taky lakadlo, ale rozhodne bych si kvuli tomu primarne konzoli nekoupil stejne tak jako bych si ji nekoupil kvuli Kingdom Come. Ale u Kingdom Come me zase lakaji ceske realie, neotrele mechaniky, atmosfera a to, ze podobnych RPG je proste nedostatek (naposledy jsem podobnej gameplay pocitoval snad u Fallout New Vegas). Navic ta grafika je rozhodne nadprumer. Ani nejvymodovanejsi Skyrim se tomu nemuze rovnat.
  • jamar28
    No tak to by mě fakt zajímalo, jak si to člověk v dnešní době obhájí...
  • Zdravím. Stalo se někomu, že v Ratajích nelze splnit quest s odpolední hlídkou u kostela? Oslovím strážného Slavíka, rozhovor započne, ale v půli se utne a následně už nejde znovu navázat.
  • Nevím, předpokládal bych, že kdo otevřeně pirátí hry by měl mít na podobných webech zákaz...?
  • ucho
    steamspy ukazuje 250 tisic. rikali tusim, ze na steamu maji 300 tisic (predevcirem?). konzole pokud vim vubec netusi, lze ale predpokladat minimalne stejne cislo. 600 tisic je tedy realny odhad, i kdyz pochybuju, ze to muzou vedet jiste.
  • ucho
    kdyz bys to vzal do dusledku, postava muze zemrit prakticky kdykoli a del se taky uzavre.
    tohle tam dali ciste pro zabavu a taky aby navodili dojem toho, ze se vse nedeje kolem hrace. no a vlastne je to reklama, protoze je to neco, na co lidi upozorni a nekdo se na to podiva.
  • Lukass
    Tenhle zebrak by tady nemel mit vubec prostor psat.
  • Musíš začínat s very easy truhlami... až později do jít na easy...
  • 500 bylo včera, možná dneska už to je 600..
  • Veskoslav
    To je dohrání hry;) Hlavní postava umře a děj se uzavře.
  • No fuj teda :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit