Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale musíš uznat, že to by bylo hodně pěkný.
  • frantisek_nejezchleba
    to je regulérní dohrání hry.
  • ucho
    tak nač chodit dál, když je to krásně vidět na té úvodní obrazovce. a že to vypadá na PC úplně stejně, dokud nezvednu dohled, mě vůbec neuklidňuješ ;)
    tohle je prostě špatně.
  • Aaa opět tvoje palisáda. Ale abych tě uklidnil, Na PC vypadá úplně stejně dokud nezvedneš dohledy. Možná jen nastavená příliš jednoduchá textura/model na palisádě při nejnižším LODu a zrovna na tak velkém objektu.
  • Švarc systém je u nás známý a proto na něj zákony pamatují, že to dělá podle tebe každý druhý na nelegálnosti tohoto počínání nic nemění. Upřímně pochybuji o tom, že ČSAD zaměstnává pakticky všechny své zaměstnance na základě Švarc systému jako v případě Warhorse a účetně tak vykazuje existenci pouze jediného kmenového zaměstnance. Nehledě na to, že si nesdělil detaily onoho inzerátu, totiž hledat někoho na živ. a zaměstnávat někoho na živ. list - nerovná se automaticky Švarc systém, doporučuji nastudovat si co to je. Analogie byla tudíž zcela mimo mísu.

Navíc se ho dopouští firma vlastněná z většiny miliardářem a s projektem jež se prý už zaplatil 2 dny po vydání, dosti komické, asi jako to, že tisíce backerů nedostalo za co zaplatili s odůvodněním, že by to bylo drahé vyrobit.
  • Tady se to naklikava úplně masakroidne, vypadá ze se sikuje nové stádo fanboy trollu
  • Konzolové patche 1.1 a +1.2 jsou totožené (jen pro jiné teriotirum). Verze 1.3 vyšla tři a vypadá to s ní stejně. Tahle hrozné textury tam nejsou kvůli LOD (jako vzdálené). Ale jsou často (jako fakt často skoro u každého domu) i když stojí s nosem přimo u nich.
  • Morraw
    To po něm nemůžeš chtít. On má svoje morální zásady, proč hry nekupuje.
  • To mi chceš říct že švarc systém je něco neznámého v čr? Dyť to tak dělá každej druhej. Dokonce sem viděl že čsad hledali řidiče na živnosťák.
    Proč by to tak nemohly teda dělat podstatně žhavější profese? A mimochodem v IT to tak snad bylo od začátku.
  • Prohráli co?
  • Co kdyby sis tu hru aspoň koupil když už :)
  • Já to mám, bohužel, přesně naopak. Vždycky mě to nutí dokončit všechno kolem co je dostupný, než se začnu věnovat hlavní dějové lince, popřípadě z ní splním pár úkolů které mne posunou do dalšího "hubu" a pak zas plním tu omáčku okolo dokud je co. V mém případě se pak hlavní zápletka tříští o to víc :(, ale prostě to neumím, nechat to kolem plavat a dělat jen hlavní linku.

Zářnej příklad roztříštění děje je u mě Horizon Zero Dawn, kde než jsem došel vůbec do Meridianu jsem měl objevenou skoro celou mapu, vyzbíranou většinu robo-kytek, sošek a vyhlídek, prolezlé všechny ty velké bunkry (kde se získává schopnost ovládnout nějaký další druhy robotů) které byly dostupné (neuzamčené příběhem) a měl jsem většinu shadow zbraní.
    Výsledek, přesto, že se mi hra i svět líbí a celkově je to jeden z těch lépe zpracovaných openworldů, vedlejší úkoly jsou dobře napsaný a toho obsahu kolem není zbytečně moc jsem hlavní děj pořád ještě nedohrál.

Hlavně proto, že jsem rozehrál Metroid Samus Returns na 3DSku a rest z minulosti Pillars of Eternity na PC, tak jsem se k Horizonu ještě nevrátil :), ale už mi asi ani z hlavního děje moc do konce nezbývá .... no musím se k tomu dokopat.
  • už je pomalu čas přejmenovat Vánoce na Vávroce
  • Ještě rok vývoje a možná by to bylo nejlepší RPG :)
  • Většinu z toho obsahuje každé RPG v nějaké obměně, něco jim chybí a něco mají naopak navíc. Komplexní hra je podle mě něco jako Dwarf Fortress a máš tam málo spoilerů, příště jich tam napiš víc :)
  • Po takových zásazích to asi není možný. A jestli by to trvalo déle to je otázka, víceméně na všechno mají vlastní systémy, které pravděpodobně běží mimo Cryengine (boj, ten jejich ne/slavný AI behaviorální strom, dynamická hudba, nejspíše i celá herní logika a objekty) atd. Takže to slouží jen pro render, kterej jsou schopný napsat 1-3 lidi. Stejně museli kvůli těm animacím a dalším věcem všechno překopat a pak to ještě dopadlo tak jak to dopadlo. Oboje řešení mají své výhody, ale v těch velkých nebo náročných hrách se používají enginy vlastní.

Cryengine nebo něco takovýho potřebovali hlavně, aby z toho udělali ukázkovou verzi se kterou obcházeli herní vydavatele.

Taky je dobrý, že Crytek nejspíše zkrachuje a utekli odtamtud všichni schopní lidé, páč jim nikdo nedával výplaty. Takže i do budoucna je jasný, že tohle byla slepá cesta.
  • Llour
    Těch 600K máš odkud? Vávra říkal něco o 500K zatím
  • Jack1947
    To chápu ale ale ono to trvá fakt dlouhooooo ... možná t je tím že se to dělá automaticky a ty s tím uř nemůžeš nic dělat. Podle Ign je to 9 mise jo párkrát jsem měl zákys nebo jsem aspon myslel ( využil jsem walkthrough)

Je pravda že RPG nehraju, na druhou stranu některé blbosti jsou tam fakt na obtíž a netuším kde se betre těch 100 hodin i když to asi vypadá pokud se to potáhne jak štrůdl že to tak bude lol.

Koně si jen tak nekoupím a krást ho nemá smysl ale třeba jak řikáš pojedu páár vedlejšáků a bude to zase něco jiného. Opravdu nechápu jak to ta hra dělá že začnu hrát, před nevím kolika hodinama a skončím až když už nevím co a jak.

Tady ještě páýr věcí co mě vytáčí a štve ale to je chyba spíše designérů - že skoro každá nevyýrazná postava je defakto copy &paste a to i se stejnejma animacema(!!) té předešlé co už jsem viděl - každá vesnice má minimálně 1-2 buldoky co furt štěkají na mě. I když ho praštím mečem tak si nedá pokoj jak robot. Koně se zasekávají o hrany potoka a chroští... někdy odmítají skočit a na koni se cvalem na maximální rychlost člověk vyčerpá :D
  • Nevím, čemu teda v openworld hře říkáš "devátá mise", ale jinak v pohodě *1*

Perk Ti zvedne na první úrovni nosnost o nějakých 15 kilo a na druhý to bude podobně. To nic moc neřeší. Radši si kup v rámci vedlejšího questu, kdy sháníš pro tu nadrženou urozenou paní z Talmberka věci na svatbu, v jízdárně nejlevnějšího koně za 170g, případně na něj sedlo s brašnou a máš vystaráno *4*

Však to je rpg systém celé hry, že se Ti dovednosti vylepšují automaticky tím, jak je používáš. Trvat to musí, jinak bys těch 100 hodin neměl co vylepšovat *4*

Se soubojem souhlasím, když zdebilní, je to dost... debilní. Na druhou stranu, když funguje, jak má, souboje jsou super.
  • v pohode, dva roky uz nejako vydrzis

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit