Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    To je fakt fail nemoci skipnout cutscénu kterou jsem už viděl...
  • Jack1947
    Neomezená nosnost? proč proboha to by mi zkazilo hru já jen potřebuji něco málo. Ne unlimited savy chápu to jo ty potřeba byli ta hra totiž sejvuje kdy se ji zachce ( ano vylezl jsem párkrát z postele a bez auto savu a neskipl jjsem spánek ) ale hlavně padá jak čerstvě shnilá hruška.
  • Jack1947
    Ok díky za odpověd a ten perk jsem si myslel jenom je děsná doba než ho vůbec kdy dostanu - a to už jsem v půlce deváté mise lol.

Nojo ono se mi všechno tak nějak vylepšuje za běhu, třeba hodně sbírám byliny a hle bylinkář rank up :)
    Nebo se mlátím a uhýbám a hle obratnost, běhám výdrž atp... jen to trvá sakra dlouho...

To se mi právě moc nelíbí, pak to není o obratnosti manévrech a skillu ale jen o tom jak se ai blbě zachová ( zdebilní). Dokážu s tím žít ale je to těžke.
  • Jack1947
    Já chci něco co si vezmu sebou a nebudu se muset spoléhat na koně a pak odhazovat pro mě potřebné věci, truhla je dobrá ale já se nerad někam zase vracím.
  • To neni dohrani hry, ale zhebnuti ve hre.
  • Až přeskočí milionek, tak hejtrům puknou hlavy. A Vávra konečně získá vlastní značku - A DAN VAVRA GAME
  • Veskoslav
    A je k tomu i hezký achivment *1*
  • Asi by to chtelo cist co ti ve hre pisou poradne. Protoze ty kdyz drzis tlacitko pro beh na ceste tak se automaticky drzi cesty na autopilota podobne jako ve witcherovi, jestli jsi to ovsem pochopil tak ze to muzes namirit ze skaly a kun ti rekne “stuj de*ile” nebo pobezi rychlosti svetla hlavou proti hradu a kun ho sam obehne tak mas asi tak stejnou inteligenci jako tebou popisovany kun ve hre :)
  • A doprčic... no jo, ti musí mít hodně zpocený prdele, když s novým patchem ještě víc downgradují grafiku *1*

Za 14 dní má být další patch, tak snad to opraví. Teď je toho na ně prostě moc.

S aktualizováním Cryenginu někde Vávra říkal, že dřív vždycky vzali co se jim hodilo, ale museli tomu zase přizpůsobit svoji práci, kterou mezitím udělali, takže to je dvousečná zbraň a zdržovalo je to. Aktualizace ale k dispozici mají a do budoucna co se jim bude hodit, tak předpokládám zapracují do svýho buildu *4*
  • A ja muzu napsat witcher10000x>skyrim a ted svete div se kingdom come>witcher. Myslete si co chcete, me ta realicnost a detaily uchvatily natolik ze me to bavi vic jak witcher kterej byl pro me top. A taky mi do karet hraje to ze mam asi fakt stesti protoze mam zatim nahrano 25hodin cca a nenarazil jsem na jediny bug. Ostatne, to same stesti jsem mel i ve witcherovi kde si vsichni stezovali na bugy a ja od dayone nezazil jediny za 3 dohrani hry. A vlastne kdyz nebudu pocitat nejaky dribnosti tak vaznejsi bug jsem nezazil ani ve skyrimu a to jsem ho hral na ps3
  • Hejtři, je čas si přiznat. Prohráli jste... https://youtu.be/J6tveTP4nDE
  • ucho
    geniální
  • Jack1947
    Až to dohraji tak se na to milerád podívám...
  • Na nošení většího množství vybavení je jednak perk na větší nosnost a jednak si můžeš koupit vybavení na koně se 2/3/4 brašnama, pak už to není takovej problém.
    Ale základ je uschovávat věci do svojí truhly doma (ze začátku v Ratajích). To vybavení se Ti pak přenáší i do truhel v jiných obydlích, takže je nemusíš nosit s sebou :-)

Co se týká luku, chce to cvičit a pak si vylepšuješ schopnost střílení natolik, že už se Ti nebude tak rychle spotřebovávat stamina, nebude se Ti tolik třepat ruka, dostřelíš dál a přesněji. Žádný učený z nebe nespadl ;-)

A souboje jsou dost náhodný. To je záměr. Pokaždý by se měly vyvíjet trochu jinak. Nejsou tam skripty, jen umělá inteligence, která dynamicky reaguje, i když ne vždy dokonale :-)
  • jamar28
    Však máš koně, ten můj unese 150 liber. A u každé své postele máš sdílenou truhlu.
  • KC se dá dohrát za 3 minuty. :) https://youtu.be/-eY5ywArWMw
  • Jack1947
    No jistě a ted se dozvíme že hra s dá dokončit" už na začátku stačí přežít souboj nebo utéct :D plot twister ( ne nepodobné Far cry 4).
  • zatial predanych nieco cez 600 000 kopii :), takze hnidopichovia setrite si depku, bude aj horsie
  • Vaše hlavičky to nejsou schopné pobrat. Zkuste Candy Crush.
  • jamar28
    Kde že je komplexnost? No snad úplně ve všem. Najdete tu luky, nespočet typů šípů, několik druhů mečů, palcátů, seker, halaparten, dýk, štítů i kopí. Zbroje se skládají z asi 14 nebo kolika slotů (helma, kapuce, krk, lokty, ramena, ruce, košile, vesta, nohavice atd. atd. kromě ochrany to ovlivňuje i charisma, viditelnost či hlučnost). Kromě obchodníků se smíšeným zbožím tu máme ševce, krejčí, mečíře, platnéře, kováře, lovce, koželuhy, zelináře, pekaře, mlynáře,obchodníky s koňmi, řezníky, bylinkáře, písaře atd. Spoustu unikátních měst, vesnic a osad jako např. velká města s hradbami, drobné hrady, opevněný klášter, větší hrady, města bez hradeb, vesnice, samoty, uhlířské tábory, lovecké tábory, kamenické tábory, dřevorubecké tábory (ve většině NPC normálně fachčí). V rozhovorech se můžete ohánět prachama, silou, výřečností nebo společenským statusem, ale postoj NPC ovlivní třeba i stav vašeho oblečení, které může být v boji poškozeno a je to na něm reálně vidět, případně se může zašpinit, což je opět reálně viět v podobě skvrn od krve či bahna. Jsou tu základní vylepšovatelné vlastnosti jako síla, výřečnost, obratnost, vitalita a hlavní úroveň, to vše má dohromady skoro 60 perků. Dále dovednosti jako čtení, pijáctví, bylinkářství, lov, jezdectví atd. (dohromady 10 dovedností a k nim přes 80 perků) dále bojové schopnosti jako lukostřelba,obrana, boj beze zbraně atd. (dohromady 5 vylepšovatelných a k nim skoro 30 perků/komb). Je ale potřeba i jíst a spát, případně si dávat pozor na různé typy zranění či nemoci, je tu i opilost, která dává zprvu bonusy, ale později mínusy a může přerůst v kocovinu. Kromě hlavních tu jsou pochopitelně i questy vedlejší, v obou případech většinou nabízející více možností řešení a i vcelku bezvýznamné questy jsou dost rozvětvené, třeba zajistit na svatbu koně, víno a šperky, ovšem kůň se zaběhl > musíte ho vystopovat k tulákovi, který vám řekne, kudy šel, danou oblast je třeba prohledat, až zjistíte, že zaběhnutého koně si už někdo přivlastnil, takže ho můžete umluvit, vykoupit, ukrást, sejmout atd. Vyžádané víno mezitím kupec prodal místnímu lukostřelci, pořádajícímu soutěž v lukostřelbě, kde víno můžete vyhrát jako hlavní cenu a nebo ne, prostě vítěze umluvit, koupit ho od něj a vsadím se, že by šlo ho i sledovat domů a víno mu šlohnout a tak podobně.

Už se mi nechce pokračovat a na řadu věcí jsem stejně beztak zapomněl, spoustu dalších jsem během 10 hodin hraní ani nevyzkoušel a nezaznamenal, ale snad vám to bude stačit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit