Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To by mě taky zajímalo, podle mě ne. Protože Ti má vzít otcův meč a máš být domlácenej, Tereza Tě zachrání. Pochybuju, že by kvůli vyhranýmu souboji dělali dvoje ůvodní titulky :-)
  • ucho
    https://forum.kingdomcomerpg.com/t/patch-1-03-problems-on-ps4-pro/40318
    no vypadá to, že grafika je s patchem 1.03 horší :)
    ať žije látání chyb ve spěchu.
    jinak ten patch prý ani neopraví problém s R2 tlačítkem...
  • Jack1947
    Co bys chtěl už vyhrát celou hru na začátku lol...
  • Jack1947
    Další den a dalších několik hodin tohohle - jinak doporučuji tuhle stránku trochu mi to pomohlo zlepšit framerate ale úplně perfektní to není město 19-30 a zbytek 29-35 možná více na střední detaily. https://segmentnext.com/2018/02/14/kingdom-come-deliverance-fps-boost-optimizations-tweaks/

Co říct že třeba dost času člověk stráví i chozením, tlacháním a chozením nebo cvalem na koni kterej není tak špatně ovladatelnej je to o zvyku. Ted si řikám je už za mnou kolik asi 20 hodin ? a zatím žádnej extra průlom ale na druhou stranu už jsem si konečně zamlátil ( jaká úleva po xxx hodinách) i když mi tak nějak přišlo že ty dva madaři se zabily že zakopli o vlastni zbroj. Jo jo taky sem sin něco odseděl ale co mě štve je malej inventář rád bych nesl více zbraní a zbroje ale ne ! nemám jak takže budu zatěžkán *7* ale možná jsem noob a nevím kde sehnat nějakou nůši...

Jo musím říct až na ty random záseky fps dropy ( v boji hlavně ) bolestivé míření s lukem to sem vyloženě protrpěl. To není hrozné... musel jsem si právě kvůli pádům hodit ten unlimited save mod ale světě div se i tam jsou savy omezené na 50 slotů nebo kolik ( naštěstí se dají přepsat).

Co je ale vyloženej humus a vypadá to hůř jak z mafie doskakování textur a naásledné procházní zavřenejema dveřma, ale nevadí stačí chvíly počkat hra se pokousne a jede se dál.

TRa Ai je stejně vtipná když v tom táboře jsem to mohl dát ( protože jeden madar zastřelil šípem druhého madara :D) jenže on mě asi zabil střelou do hlavy. Opravdu mi příjde že boj spíše náhodný jak hra uzná za vhodné a většinu ran se vykrýt nedá navíc pak člověk dostane vybavení co ani neumí dostatečně dobře používat...))
  • ucho
    tak kdyby museli dělat vlastní engine, dělají na tom ještě teď. já spíš čekal, že budou postupně aktualizovat i cryengine (myslel jsem, že je to automatická výhoda licencování enginu), ne že vše budou stavět na té verzi, co si licencují.
  • ucho
    no ty loadingy u dialogů bych neomlouval. to považuju taky za fail. jo, věřím, že je to pro ně oříšek, ale nevěřím, že to nejde vyřešit tak, aby to nerušilo a abys to prakticky nepostřehl. tohle prostě zoptimalizovat jde.
    1.03 už se mi na PS4 stahuje, 13GB. ale moc nevěřím, že to opraví zrovna tohle. jsou tam dá se říct závažnější problémy než tyhle vizuální. mně by v podstatě stačilo vědět, že to budou řešit. trochu se bojím, že zrovna tyhle rozmazaný a hnusný textury v dálce řešit nebudou.
  • Tohle asi opraví. Ale jinak s Cryenginem zrovna díru do světa neudělali, všechny tyhle velký open world hry mají enginy vlastní.
  • ne, mnohem pozdeji kdyz se vracis na misto cinu, po tom co jsi sehnal lopatu
  • Veskoslav
    Ten, co ti dluží peníze za nástroje?
  • Ano, to je zase rozmáznutej LOD s velmi nízkým rozlišením. Tohle je obrázek z konzole - verze 1.1, což pro mě není aktuální, protože konzole čekají na schválení verze 1.2, která už jede na PC. Takže snad to tato verze, případně ta další za 14 dní, zlepší. Neříkám, že je to kdo ví jaký, ale máš tu otevřenej svět bez loadingů (dialogy jsou něco jinýho), kde každá postava nemá předem stanovený skripty, ale "nasává" chování podle potřeb a svýho okolí nebo počasí. Prostě je to daň za živoucí svět.

Ty vzdálený objekty půjdou určitě vylepšit, to není nic těžkýho. Vezmou texturu a dají jí lepší bitmapy, zkrátka o jeden stupeň vyšší "level". Ale budou to nejspíš muset ubrat, případně optimalizovat zase jinde. Já jim držím palce :-)
  • jde vyhrat ten souboj na zacatku, kdyz se vratite zpatky proti tomu typkovi s kyjem ?
  • ucho
    jako jo, srovnání těch dvou her není fér, ale KCD by rozhodně mohlo vypadat lépe, prostor ke zlepšení tam prostě je.
    vezmi si tuhle palisádu na úvodní obrazovce (PS4 Pro): https://image.ibb.co/btFuQn/Kingdom_Come_Deliverance_20180213210419.jpg
    jaké má rozlišení? 2x2 pixely? 3x3? je to prakticky jedna barva. myslíš, že by se něco změnilo, kdyby ta textura měla rozlišení trochu větší?
    ano, hra musí počítat na pozadí dost věcí, ale PS4 má i tak dost výkonu na to, aby tuhle scénu zvládla vyrenderovat mnohem lépe, s lepšími texturami.
    je zjevné, že se spěchalo i s optimalizacemi, Warhorse se vydali jednodušší cestou. ty textury jsou prostě tragický.
  • To by mě taky zajímala ta komplexnost.
  • Kopec zábavy :-) https://www.youtube.com/user/AFGuidesHD/videos
  • To Rapture je hnusný jak řiť. A jinak teda co se týče konzolí tak tohle tam je standard :)
  • Jenom ukládání :) a funguje jak má, ostatní věci jsou v pohodě :)
  • Tak jen nedekuj, ale si ji hlavne kup!!!
  • Ty srovnáváš grafiku zblízka se vzdáleným nevykresleným objektem (LOD). Navíc ten "rozmazanej" obrázek hradu je uměle "přiblížen". Kdybys takhle zazoomoval na jakoukoliv texturu ve většině her, tak se Ti rozmaže vždy úplně stejně. A ten hrad v KCD je o hodně, hodně dál než ty domečky v Everybodys Gone to the Rapture. Tohle nemá žádnou výpovědní hodnotu.

Když už chceš srovnávat, dej vedle sebe dva stejně vzdálený objekty v LODu a potom je oba zazoomuj... vlastně to dělat ani nemusíš, bude to obojí rozmazaný. Teda pokud nejedeš těžce zmodovanej Skyrim s 8K texturama. Gratuluju, právě jsi objevil Ameriku.
  • Jako já s jeho kritikou souhlasím, nevím co jsou všichni furt ze skyrimu tak vystříkaný, mně už ten feeling z oblivionu ve skyrimu chyběl a jako co si budem nalhávat tu hru drží jen modeři, bez modů to je naprostej odpad a to ani nebudu začít o tom jak zprznili Fallouty. Takže nějak nechápu tu neustálou kritiku Vávry, neviděl jsem, že by se někde, kdekoliv zachoval nějak zle...
  • Představ si, že ve Středověku nebylo tak lehké prodávat zvěřinu, která byla jen pro Pány a ne kmány.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit