-
Pozor, to se místním vávrovo kuřbuřtům líbit nebude.
-
Žiješ v šílené bublině. *1* Vylez z ní. To vás na právnické fakultě neučili, že všechno není jenom černobílé?
-
to neměni nic na tom, že by ty textury na konzolích opravdu nemusely být tak hnusné. snad to zlepší.
-
jako i když kritizuju technickou stránku věci, hra naplnila má očekávání.Vávra udělal, co chtěl. s poměrně malým týmem, kde bylo i dost nezkušených lidí. a udělali hru poměrně velkou, unikátní. za zlomek ceny, kolik stojí Skyrim, kde už navíc Bethesda stavěla na něčem, co měla z předchozího dílu.
takže jo, termín vydání nestíhaly a museli kvůli tomu udělat dost ústupků (stejně jako se to stalo Bethesdě u Skyrimu), budou mít co dělat, aby to opatchovali. bůh ví, jestli to vůbec dokážou rozumně zoptimalizovat, aby z konzolí vyždímali lepší vizuální zážitek, ale je to venku, je to zajímavý a časem se to bude zlepšovat. a Vávra dokázal, že lidem nevadí tento jiný přístup u RPG.
Vávra Skyrimu vytýkal řadu chyb, které odporují logice. ano, mohl se krotit, protože to jsou prostě záměrné ústupky. to nemění nic na tom, že udělal úspěšnou hru. -
Ty znáš osobně Dana Vávru? *15* A tykáte si? *2*
-
190 hodin s jednou postavou? Vanilla Skyrim? *8* Já cca tolik dal s těžce omodovanou hrou se všemi DLC, s hardcore obtížností, za tu dobu jsem udělal většinu questů ve hře, získal všechny achievmenty a přestal mít chuť tu hru hrát v následujících 10 letech.
-
Na pro hele podle mě bez problémů akorát se mu to včas seká při videích a uvodu ale hra je plynula
-
Jinak jsem rád, že hra má tak velké prodeje, protože to znamená, že Vávra jistě aspoň dodatečně splní své sliby z Kickstarteru a dodá backerům chybějící odměny. Steelbooks atd. Peníze evidentně nebudou problém, takže Vávra jistě nebude chtít vypadat jako hamižná sv*ně, která neplní své sliby. *4*
-
Až na malý detail. Hry upečené na míru XB1X a PS4Pro nejsou, protože to musí běžet i na starých verzích... tzn. jen vyšší rozlišení... jako na PC.
-
A že to bolo pred 7 rokmi Ti je jedno, že ?
-
Má dalších 12.3 gb jinak mě to běží celkem bez problémů. Jediný Bugy který sem viděl byly že zkrz mě přišlo pár postav do kterých sem chtěl strkat. Jo hraju na PS4 pro a zatím mám odehráno jen 8 hodin
-
Ale četl jsem jeden názor, kterej je podle mě pravda. Člověk, zejména v zahraničí, kterej nezná Daniela Vávru, bude mít tendenci hodnotit KCD o něco příznivěji, než člověk, kterej Daniela Vávru zná. A na tom podle mě něco je. Ono záleží i na tom, jakej "příběh" ta hra má. V zahraničí viděj hru, kterou ze země vydupalo relativně malé studio, která se nebojí zkoušet nové věci a je unikátní svým důrazem na historickou přesnost a absencí fantasy prvků. Pak mají tendenci hře ledacos odpustit. U nás vidíme obrovské, toxické ego Daniela Vávry, kterej všemu rozumí, všude byl dvakrát a podle kterýho všichni dělají všechno špatně... pak dlouho nic... a potom KCD coby Vávrou předložená reálná ukázka toho, jak on sám to udělá líp než ti, jejichž práci tolik kritizoval. A v tomhle srovnání z toho KCD logicky vychází mnohem hůř, než v tom prvním případě, protože ta hra prostě nevychází líp, než ty kritizované. Zvlášť v tom stavu, ve kterým vyšla. Vávrovou optikou použitou na Skyrim stojí za vyli*pdel a dokázal bych z fleku sepsat 200 věcí, který by Vávrovi vadily, kdyby ji hodnotil naslepo. Svoje objektivní klady přitom má a myslím, že až ji konečně dodělají, teda pardon opatchují, tak bude zábava ji hrát.
-
Za mě musím říct, že po instalaci a pár hodinách hraní sem byl opravdu nadšenej. Teď už trochu střízlivím a spousta věcí mi tu i leze krkem. Je to bohužel i ten bojovej systém, lukostřelba, zlodějský dovednosti. nahrávání rozhovorů mě přivedlo k tomu, že rozhodně nemluvím se všema (a to bych chtěl), ale nebaví mě to. A co pro mě bylo nejhorší byla ta blbá sejvovice, kterou jsem naštěstí vyřešil a už nejsem tímto limitovanej. Sem zvědavej jak na mě bude hra působit dál. Te´d si ale myslím, že ji nedohraju. Škoda
-
Teď sem stáhnul 1.03 patch na PS 4
-
Horizon skutečně není top grafika...
-
190 v nemódovaném Skyrimu? Co jsi tam proboha dělal? *8*
-
Jo jo. Inac prave som pozeral na twitch a je na 19tom mieste v sledovanosti. Hned za For Honor a napr. pred World of Tanks, Witcher 3 alebo Heroes of the Storm. Slusne na takuto starsiu hru...
-
Úplně obyčejný člověk, který trochu vaří pozná zvěřinu od řekněme vepřového nebo hovězího. Na tom není potřeba být řezník. A protože zvířata se porážela v určitém ročním období nebo k nějaké příležitosti, tak z toho pytlačení dost logicky vyplývá. I pro obyčejné venkovany té doby.
Takže pro výše i níže napsané, tahle herní mechanika vychází čistě z logiky a z přirozeně z života. Přesně jak to popisuje Klíma ve fight clubu. Takže nevím, proč lidi na to koukají jako na zjevení *15* -
Ne, množství bugů ve Skyrim to určitě nepřekonalo.
Jestli něco takového tvrdíte, tak to jste opravdu Skyrim během prvních pár dnů vůbec nehrál. To nemůžete srovnávat spravený Skyrim po několika týdnech/měsícech s 2 dny starou hrou. -
Taky jsem Skyrim koupil hned a parádně jsem si ho užil. Takové problémy s technickou stránkou hry jako u KCD jsem tam neměl.