-
Díky za typ, tenhle poslouží dobře.
-
Skyrim mel bugy, ale zdaleka ne v takovym rozsahu a tak zavazny jako tohle.
-
Další dobrá rada, když je hodně nepřátel tak bouchněte jednoho z nich, občas se pak povraždí navzájem a pak o dělají, že se nic nestalo a už na vás neútočí :)
-
zkus vašemu místnímu řezníkovi donést upytlačenou srnku, byť rozřezanou na kusy, uvidíš jestli pozná co to je *3*
-
2es4: Fakt jo? Koupil sem si Subnautiku, dlouho pred vydanim ... a nenarazil sem na ani jedinej bug kterej by stal za hovor. Za 1/5 toho, co chce za svuj zabugovanej a koncepcne totalne dojbanej vytvor Vavra.
-
Čuchometr asi ne, ale zvěřinu poznaj. A jelikož asi všichni vědí, že Jindra neni panský lovčí, tak mi to smysl dává
-
Proc by to nemoh srovnavat, ono snad KC nevyslo tenhle tejden? Ono to snad vyslo pred 10 lety? Nebo snat KC stoji 3 kila aby se dalo rict OK, za ty prachy ... ?
-
To dělají všechny enginy, záleží jak se to nastaví. U KCD to je divný, protože tam žádný high res textury zrovna nejsou a na Cryengine se těžko vykašlou, když tam nechali 5 let práce :)
-
Tohle by slo dohrat za hodinu, kdybys nestravil dalsich 20 loadingem a k tomu 20 bonusem po tom, co se hra neulozi a crashne.
-
Pravda to je, ale neni to tam vysvětlený úplně šťastně. Rozběhni se po cestě a drž JENOM shift. Žádnou šipku dopředu, jen a pouze shift - a kůň se bude držet cesty.
Neplatí to nicméně pro trysk, v trysku musíš řídit sám ;). -
a není lepší vydat hru v použitelném stavu, aby hráči týdny nemuseli čekat na opravdu, když už to podpořili na KS či zaplatili? *7*
-
1060GTX úroveň, jsou na to testy, hledej šmudlo...
-
Nevsim sem si, ze by B nebo P verejne prohlasovali, jak to vsichni ostatni delaj nahouno a ze jen prave oni udelaj tu nejgenialnise hru na planete.
-
wtf? To snad ne, kdo takový nesmysly vymýšlel?
-
2sukovf: To je ta AI co ji 5 let vyvijeli a pak hodili do kanalu.
-
Tak já si radši počkám rok, možná i dva *3*
-
To jako ze soudruh Vavra v ramci naprosto realnycho stredoveku implementoval osadnikum cuchometr, a oni podle smradecku rozpoznaj, co je kradeny? lol ...
Pisu si, dalsi bod do 100+ -
Obávám se ovšem, že čtenářů mayovek bude mezi hráči spíše menší procento =)).
-
... pokud to do té postele nemáš s nadsázkou přes půlku mapy, protože ji buďto musíš vlastnit, nebo si ji pronajmout, aby se ti hra uložila.
Pro mě je celkem s podivem, že tam není save & exit, stejně jako možnost pozastavení cutscén. Člověk by čekal, že zrovna tohle by vývojářům (jakožto rodičům) u jiných her také chybělo. -
Sprintuje, to ano, ale k čemu to, když se ten moula zasekává o každou terénní nerovnost? Někdy začátkem hry na mě vyskočila hláška o tom, že kůň není hlupák a umí se sám držet cesty, že není třeba zatáčet. To, bohužel, není pravda - když mu jasně neříkám, kudy a kam, klidně skočí ze skály nebo v plné rychlosti narazí do zdi, pud sebezáchovy u něj tedy ani v nejmenším nefunguje.