-
ty vzdálené textury jsou fakt k smíchu, tohle je diletantství, Xbox One X a PS4 pro jsou výkonné mašinky, které zvládnou TOP grafiku ala Horizon a je poměrně k smíchu, že Vávra nedokáže přes svůj "um" odladit hru.
-
A ja muzu napsat ze s tim nesouhlasim :D
-
tak v momente, kdyz prijedu na ps4 do vesnice a mam pred sebou posledni lody, nad tim mavnout rukou nejde...
-
500
-
No jo. A překvapivě v Gothicu fungovali základní věci ukládání, nebo procházení dveřmi :-D Ale ono po 17ti letech technologkcého vývoje je dnes asi o hodně těžší to udělat :-D
-
A komu tím pomůžete? Druhé straně? :-D
-
Takze Vavra byl nesvepravnej, kdyz musel koupit zabugovany Skyrim? Trochu se do toho zamotavas, napsal jsem jenom ze se smeju Vavrovi, ze udelal to samy co kritizoval.
-
pomohlo? *4*
-
tak jsi to nehral, ale už je revoluční *15*
Dobrý stádo předvádíš. -
Luxusní hra!
-
Tak me treba Skyrim taky bavil, ikdyz jsem si k nemu musel najit vlastni cestu. Na druhou stranu chapu i ty, kterym se nelibil.
-
Já jsem zatím nadmíru spokojen. Tak nějak mi to připomnělo gothic 1, když jsem s nim začal jako s neznámou hrou v té době ještě neznámou. Měla si kostrbaté ovládání a nestandardní věci na které si člověk musel zvyknout, ale díky tomu světu jak tam fungoval byl člověk bohatě odměněn.
Zde v tom cejtím podobnou radost se v tom světě fungovat. Je to svěží vítr v těch všech podobných openRPG poslední doby, což mě na tom zatím baví nejvíce.
Na bugy jsem celkově narazil snad na 2 nepodstatné. A co mě zatím štve nejvíce jsou "loadingy" rozhovoru. Sice nejsou nijak dlouhé, ale pokud přijdete do nového města a chcete tam všechny prokecat, je to otravně zdržující.
Ukladáni jsem si na začátku říkal co to je zač, ale má to své jednoznačné plusy a nakonec to zážitku také přádává. Jediný problém, je v tom, že to nemůžu tedy vypnout když potřebuju, takže save and exit bych považoval za volbu velice vhodnou. -
Nevím proč, ale vždycky všude se objeví nějaký fanboy s logickým faulem, že člověk to musí být sám v nečem expert aby mohl něco kritizovat. Takže musím sám byt hollowoodský režisér abych mohl kritizovat nějakej film. musím sám bejt diktátor abych mohl zkritizovat diktaturu, a musím sám bejt kuchař abych mohl kritizovat jídlo v restauraci.
-
Už nevlastní. WH už se Bakal zbavil. Nyní spadají společně s vydavatelem pod THQ Nordic.
-
tak konečně můžu napsat Skyrim>Kingdom Come...
-
tak konečně můžu napsat Skyrim>Kingdom Come
-
Prý na to stačil jen jeden borec
http://www.gamebro.cz/kingdom-come-deliverance-delal-oficialne-jeden-zamestnanec-chtel-zdenek-bakala-usetrit/ -
Pises ze Vavra je znamej tim, ze prudi ostatni hry. Ja rikam ze neni. Vi to o nem jenom par Geeku tady v CR, to je cely. Kdyz prestanes travit svuj cas tady a budes diskutovat na steamu kde ani nevis jestli je dotycnej z US, nebo z Australie pochopis ze to co se deje na tyhle diskuzi je totalne irelevantni. Vlastne se divim, ze jsou v ty hre cesky titulky.
-
Jak jsem řekl, souboj jednoho na jednoho se mi zdá perfektní, pokud je ale kolem spousta nepřátel i přátel a všichni se o sebe vzájemně zasekávají, je to v tu ránu nehratelné.
-
prominout? proc vlastne? myslel sem ze sou to profesionalove (nebo si na ne aspon hrajou)