-
pravil dospělák *1*
-
a proč chceš pirátit a hrát nekvalitní věc?
-
Protože kritické myšlení = plivání a znamená to že by to člověk udělal líp. Už jsem se nemohl dočkat tohoto světoborného názoru totálního omezence. Tak si jdi k mamince pro 500 a užij si asi podle tebe bezchybný zážitek. Což zatím ani z daleka není. :)
Hodnocení je z velké části subjektivní, což možná až vyrosteš pochopíš. -
To není moc vysoké číslo *1*
-
na Pro a pohoda. Textury by mohly bejt ostrejsi, treba nejaky maluvky na zdi v kostele nebo motlitebne na jednom prvnim hradu jsou zblizka hodne pixelovaty jak ve hre z roku 2000. Trosku to kazi zazitek.
-
Horizon Zero Dawn je jedna z nejlepe vypadajicich her soucasnosti, to nemuzes srovnavat. Hraju to v HDR a samozrejme screenshotuju kazdej druhej krok. Na druhou stranu kdyz se poradne zameris treba na textury a lokace, jsou hodne repetitivni a copy pastnuty. V tomhle ohledu mi prijde treba KCD lepsi. Cestiny, rybniky atd. jsou tam proste unikatnejsi a hand crafted a je to videt. Napriklad ty lazne, rybnik a les za nima u jednoho podhradi na zacatku hry je v KCD lahudka. Jedu to na PS4 Pro, takze nevim, jak vypada PS4 verze a jestli to je horsi. Ja si na grafiku nemuzu stezovat a ze to nejede v 4K je pochopitelne, to by to stroj neutahnul. Jinak kdyz si vezmes hry od bethesdy, tak treba Doom nebo novej Wolf taky nejedou ve 4K. Vlastne ani Dishonored 2 mam dojem.
-
Sem videl rozhovor s Vavrou na ČT a bylo to moc sympaticky. Rekl jak to je, ja ho chapu, nehral si na zadnou hvezdu i kdyz se mu podaril v mezich moznosti majstrstyk. Jak jsem ho slysel, normalne jsem mu prominul ty velkohuby prohlaseni na adresy jinych vyvojaru. Byl proste tenkrat naivni, urcite ho tato hra posadila na zem. Ten uspech mu preji a doufam ze vyplodi jeste nejaka pokracovani, byla by to skoda kdyby ne. A snad se jim pak povedou i lepsi animace. Budu jim drzet palce. *3*
-
Hraješ na klasicke nebo pročku? A jak to běží?
-
BTW s tou podporou pomalu, 70% Warhorse vlastni Bakala.
-
Já té hře fandím, ale nikdo je nenutil vydávat zabugovanou a špatně optimalizovanou hru. Konkrétně na PS4 Pro to běží v 1080p a na klasické PS4 snad v 900p. To je výsměch... Samozřejmě konzole mají slabší HW, ale když Pro zvládá mnohem hezčí hry ve 4k a ani ta klasická PS4 se na svoje poměry nenechává zahanbit, je potřeba hledat chybu v optimalizaci. Vezmi si třeba Horizon Zero Dawn, která i na obyč PS4 vypadá nádherně a na PS4 Pro je to vyloženě slast. Ono to jde, když se chce... Samozřejmě není všem dnům konec a já si KC rád zkusím, jen mě prostě nic nemotivuje kupovat to hned :-)
-
Tes se hlavne na postavy a pribeh, nemalokdy se ti stane ze se te situace ve hre emocionalne dotkne jakobys koukal na film, maji to opravdu uzasne napsany..
-
Zatím mohu soudit jen z videí a článků, ale osobně se těším na reálné ztvárnění středověku, co se kostýmů, architektury a celkově kulis týče. Inspirace dobovými reáliemi a historickými osobnostmi - to v této podobě nikdo předtím takhle detailně neztvárnil, proto je to v tomto ohledu revoluční, v případě 1st person RPG bez pochyb.
Příběhovou stránku hodnotit nemůžu, dokud si to nezahraju, ale dle reakcí na internetu se moc neděsím. Další faktor, který je ovšem subjektivní, je to od českých vývojářů a ty chci podpořit. Kingdom Come si to zaslouží a mě se se svym projektem trefili do noty, tenhle žánr já rád *5* -
jestli si to dobre pamatuju, tak mel, ale taky byl na ceste patch (tusim uz prvni tyden po vydani), ktery to podstatne opravil.
tady byl patch v den vydani, ok, ale za chvili tu ma byt dalsi patch, ktery ma opravit dalsi podstatne chyby. a tady veri nekdo tomu, ze vsechny zavazne chyby, co lidi hlasi, budou opraveny? uz nekolik lidi hlasilo, ze byli obvineni ze zlocinu, ktery nespachali. napriklad. mne to prijde jako celkem velky problem (a hlavne naprosto zbytecny, z hlediska podstaty chyby nedava smysl, aby hra tuto chybu mela po vydani).
mrkni na forum, co lidi hlasi za chyby. lidem to na konzolich pada, lidem se podari rozbit nektere questy. mne ty reportovane chyby tedy prijdou horsi nez to, co se delo u Skyrimu. -
ta hra je nedokončena, to je ten problém
-
https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/1
-
Zatimco tady na to plive asi tak 10 borcu co by to udelali asi tak 10x lip (za coz by dostavali asi tak 5 let plat od 50 do 150 tisic mesicne), dostavajicich 2 tisice od maminky, na steamu ted v tuhle chvili hraje KC 50 tisic lidi *1*
-
Tak nevím. Hra je výborná, chytlavá, ale ten, kdo tady vymýšlel systém ukládání, příliš nepřemýšlel. Krom toho, že se hra často ani neuloží když má, tedy po spánku (bug?), tak po hodině průzkumničení vás přepadnou tři po zuby ozbrojení bandité, utéct se nepodaří a v boji padnete. Hodina hraní úplně v hajzlu. Naprostý nesmysl pro tento typ hry.
-
Jednak to jsou dosti rozdílné hry pro rozdílné publikum, ale hlavne plácáš nesmysly.
KDC měl peek 211,281 sledujících, průměr má 48,006.
MH má po 14 dnech peek cca 30k-40k. Za celou dobu měl peek 169,921 sledujících. Průměr ma nějakých 10k, ale ten nemá smysl srovnávat protože MH už je venku delší dobu a zájme už je podstatně menší.
Pořád ale má KDC v maximu více sledujících a tvoje číslo 340k jsi si asi vycucal z prstu protože k tomu se za celou dobu MH ani nepřiblížil. -
Skyrim neni vetsi, dohrat hlavni linku se dalo za par hodin. Stejne tak byl daleko vic zabugovanejsi a moc dobre si pamatuju ze na konzolich byl skoro nehratelny, jak to bylo pomale.
Kratka pamet? -
To jsi spatne pochopil. ja jsem se jenom ptal.
Ptal jsem se protoze pokud nejsi nesvepravnej, tak nepotrebujes Vavru na to abys vedel jestli si to koupit.