Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    tak po strance herniho designu si to klidne myslet muze, proc ne, ta hra je v nekolika smerech svezi vitr do herniho prumyslu. ja jen doufam, ze si uvedomil, ze u nekterych veci tuhle s Bethesdou prestrelil, kdyz co se tyce tech technickych problemu, je podle me Warhorse ve vetsim prusvihu. ty bugy jsou zde proste zavaznejsi a dokazou zkazit hru.
  • Coz je pravda a vy tady s tim nenadelate nic. Na steamu se prudi akorat technicky bugy, ktery ma kazda nova hra. Ze vseho co by v ty hre stejne muselo zustat jako je pribeh, scenar, herectvi jsou tam lidi u vytrzeni. To jenom tady par cechacku tvrdi, ze je to odpad.
  • ? Ja to teda hral jenom cca 5h, ale jedinej bug co me stval byl nefungujici kurzor, nepocitam neviditelnej dzban a preklep v prekladu.
    Nicmene jsem to vubec necekal, tady jsem psal ze to budu hrat az nekdy na podzim protoze to bude zabuggovany jak prase. Nevydrzel jsem to a musel jsem to zkusit.
  • říkal to někdo z WH
  • Tak on asi bohužel stále upřímně věří tomu, že vydal hru, která je lepší než veškerá konkurene kterou tolik s oblibou haní.
  • Hele Jelimane, když kradeš, tak se nediv :-)
  • tak hele jenom proto, že jsi zloděj a d*bil hned každej nepozná že jsi Slov.. oh wait! *1*
  • Jelimane, když nevíš nic o testování her´- kdo se kam najímá a na jakou práci - tak radši pomlč. Když si stahuješ z torrentu, nediv se, že si taháš rozbitou hru. Zalez a styď se...
  • ucho
    ale PR zvladnute skvele. nedela se z toho zadny problem. proste jsou nejake chyby, ktere se budou opravovat. ze textury na PS4 vypadaji misty hur jak u her na PS3 nikoho netrapi. stejne jako rada bugu, ktera zamezi hraci pokracovat dal a musi dat posledni save. ale ze se muze hra i spatne ulozit, to taky nikoho zatim netrapi.
  • No Vavra plnou hubu kecu a vydá takovýho zmetka
  • Doktor: tak sorry, som slovak, pokial ti to nedoslo *3*
  • ty jseš jeliman :-D
  • XorxoxTalarius
    Podivej se na datum toho videa ;) Je to den pred tim nez vysel ten obri patch.
  • To se nijak nevylučuje.
  • Amatérskí?? Na základku dobrý *1* *1*
  • ja si to pujcim a pak kupim dokončenej produkt *4*
  • ucho
    jenze to, ze se tohle deje na PS4, tedy konzoli s ujednocenym hardwarem, je celkem zavazny problem. znamena to, ze na tyto chyby narazi hodne lidi. samozrejme se to warhorse nesnazi moc rozmazavat a proste se jen resi, ze tam nejake drobne chyby jsou, ale netreba mit ruzove bryle. tech chyb je dost a jsou i dost zasadni.
    proto ted budou nahonem vydavat jeste dalsi patch. a s velkou pravdepodobnosti chvili na to dalsi a dalsi. je to skoda, ale zda se, ze to ustoji. vyhoda toho byt male studio, kteremu lide dost veci odpusti. byt to hra od EA nebo Ubisoftu, tak to lidi na internetu rozcupujou.
  • predstav si, mám vlastní peníze a nemám problém je utratit za kvalitní a dokončené produkty, co KC zjavne není *7* ja si taky delám amaterskí hry na PC a pokud to není tip top, tak se to stydim ukázat i kamarádovi, ne to jeste za to ptat peníze
  • Jsem tady dobre v diskusi o KC nebo jsem omylem kliknul na forum anonymnich frustratu ?
  • To nepopírám. Ale když si vygooglíš nějaké normální video, tak uvidíš že takhle normální gameplay nevypadá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit