Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono je na nich hlavně nezvyk, že zdraví ubíráš až poté co vyčerpáš staminu. Takže při opatrném oťukávání jsou spíš hodně na dlouho, než že by byly těžké. Třeba při pěstních soubojích se může stát, že mu dáš stokrát ránu do obličeje a ani ho tím neškrábneš :-/
  • pokud si chces uzit jen pribeh a nebat se souboju( ktere se nechces ucit), tak je tu porad moznost pouzit trainer. (doporucuji POUZE tem, co nechteji zadnou vyzvu, ale jen se kochat hrou.)*5*
    pak si muzes pripadat jak ve filmu, a nemusis se bat souboju. a zaroven pritom mit hezky zazitek ze hry bez vyhybani se boji.
    je dobre, ze souboje jsou jake jsou, protoze hodne hracu je narocnych a maji radi vyzvy.
    bez souboju by to byla jen pulka hry.
    osobne se mi hra graficky libi, jeste kdyby vypilovali animace postav stejne jako prostredi, pak bych rekl "lecjaky historicky film je proti teto hre, je slabota"
    absence dabingu mi nevadi, pokud mam titulky... cist umim *3*
    navic do dabingu jsou zabavne vlozene i ceske slova.
    aspon timto zpusobem clovek pochyti nejake to anglicke slovo, spojeni a vyslovnost.
    zaverem... je fakt, ze na nejake ty bugy je mozno narazit, ale uvazime-li rozsah hry a datum vydani, pak hra je na tom VELMI dobre.
  • Jen bych doplnil pro srovnani, ze Zaklinac 1 prodal udajne milion kopii za rok od vydani a Zaklinac 2 asi za ctvrt roku. Sice byl "tehdy" trh jeste trochu jinde, ale myslim si, ze ma KCD potencial na prodani nekolika milionu kopii.
  • spoock
    jn, každou chvíli jsem jak prase, chtělo by to minihru s čištěním oblečení
  • Milion dají určitě o tom žádná ale ten druhý už nejspíš nebude
  • spoock
    jj, taky mi příjde, že v některých momentech ta hra zavání archaismy z doby Mafie :D
    Osobně nejvíc to jde vidět na renederovaných sekvencích v některých částech. Mám dojem, že mnohdy jsou svázaní díky nedotaženosti herních mechanik na které nejsou čas, lidi, peníze.
    Podle mě je taková Sejvovice sice dobrý nápad, ale vzhledem k tomu jak řídké jsou tam autosavy to dost komplikuje život. Jsem vypínal hru, pak ji zapl a zjistil, že moje hodina hraní z dřívějška je fuč.
  • ..a dá se to pod mostem uložit?
  • spoock
    tu černou obrazovku jsem zaznamenal jen občas, jen jednou to byl tuším bug, ale jinak na SSDčku to načítá ty dialogy celkem rychle a jen občas.
  • TheGGG
    v japonsku se to děje pořád
  • Podle me by bylo nejjednodussi reseni dat do prologu jen velmi lehky truhly a zvlast ke Kunesovi. Lidi budou spokojeny, ze jim to po trose cviku jde otvirat a nebudou furt brecet (krasnej priklad jsou steam fora ke hre, kde lidi breci kvuli kazde hovadine, co se jim nelibi a vyhrozujou refundem - paradoxne vetsina z nich tu hru nema ani na svym profilu... cim to asi je :P )
  • nesmis to hrat na kalkulacce
  • No pokud jsi příběhový hráč, soubojům se dá vyhýbat. Dle všeho to snad jde dohrát i bez zabíjení.
  • Docela mi v recenzi chybí jak utahaná hra to je. Každá snaha s někým komunikovat přináší černou obrazovku s načítáním (dost dlouhým na to že se jedná jen o aktivaci jiné kamery a systému komunikace). Při hraní pak velká část hry probíhá právě na černé obrazovce.
    Bohužel hra je to kvalitní a pěkně grafický zpracovaná, ale ta ,,utahanost,, je deprimující natolik že jsem to přestal po dvou hodinách hrát a original hru nabídl online. :( škoda
  • milion prodaných kopií za první týden by dát mohli, když jen u PC verze říkali 500k, už to by byl na poměry české hry fenomenální úspěch *4*
  • Jen blázen si muže dobrovolně instalovat mod, který rozbíjí hru....škod, že něco takového vůbec vzniklo :(
  • Předpokládám že jsi ekonom, jedná se o KS hru ty nikdy neměli miliónové prodeje a pochybuji že zrovna recenze na českých webech něco změní
  • Předpokládám že jsi ekonom, jedná se o KS hru ty nikdy neměli miliónové prodeje a pochybuji že zrovna recenze na českých webech něco změní
  • ja vim...ale asi protoze na to prska mega lidi...asi jako ja zezacatku :D
  • Proč je u recenze napsáno hodnocení Metacritic z PS4 verze, když recenzovaná verze tady na Games je evidentně na PC? U PS4 má KCD hodnocení 65 u PC aktuálně 77 a stále roste.

Prosím, opravit, v zájmu vyšších prodejů.
  • ahoj, mě ty souboje na té hře teda strašně baví, a nepřijdou mi vůbec hardcore. Oproti Dark Souls nebo třeba prvním dvěma Gothicům mi to přijde velmi snadno hratelné. Jinak za mě KC je klenot a je mi ctí, že můžu něco takovýho hrát. Kromě úkolu se slavíkama a mizící klecí - to mě neskutečně sere *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit