-
Za sebe jsem velice rád, že zde žádná volba obtížnosti není. Kdybych hrál za lehkou obtížnost, po dohrání bych si nadával, že jsem si zkazil hru... při těžké bych taky prskal, že jsem neschopný...
-
@jan: Ty sis tu hru v prvni rade nemel vubec kupovat, evidentne neni pro takovy hrace jako jsi ty
-
vcerejsi rozhovor s D. Vavrou https://youtu.be/wyS0EwSzZ-s
-
Save and exit by měl být (vyplynulo to z rozhovoru s M. Klímou ve Fight Clubu- doporučuji k poslechu, velice zajímavé povídání).
Jinak neomezený save/load systém tam nedali schválně, narušuje mechaniku a styl hry- třeba lockpicking při neomezeném sejvování nemá žádný význam... -
to je ovšem otázka, jestli je to divadelní dramatické pojetí zápor, pokud to byl jejich záměr od začátku, já myslím že neni
-
zavod na okruhu byl lehky. dobre, ne lehky, ze ho clovek dal napoprve, ale stacilo proste jet dobre a nedelat chyby. rozhodit cloveka mohl jen prujezd tou blbou zatackou u konce. v prumeru mi stacilo tak 5 opakovani zavodu. ale ano, pro pribehovou hru je to mozna zbytecna vyzva.
-
nepřátele maj i dost vytrvalý aggro, takže to jde ve spoustě situací řešit Gothic stylem, zdrhat tak dlouho, dokud nedoběhneš ke strážím, který je umlátěj za tebe *1*
-
vzhledem k tomu, ze oznamili, ze pripravuji fix na konzole, nebude to asi ve stavu, v jakem zamysleli...
-
Ta variabilita je konec konců jeden z dalších důvodů ke koupi. Jako zajímavost super, ale vyhýbat bych se tomu boji kvůli svojí netrpělivosti zase úplně nechtěl :) Ono mi jde i o to, že klasická RPG mě nikdy moc nebavila, ale prostě tahle hra působí jinak, navíc je naše no.
-
tak to je dobrej fail a co deti ty dabujou zensky jak v 90tych letech? *1*
-
Vcera ve FC Martin Klima rikal, ze povinny souboj je ve hre pouze jeden. Vsechno ostatni jde okecat pripadne vyresit jinym zpusobem.
Tak ve finale si na ten souboj ani nemusis moc zvykat. A jeste u toho povinne ho souboje rikal, ze je dobre mit nasbiranych hodne sipu. Tak asi jde ten clovek zabit lukem z dalky :) -
kdyby byly hardcore, tak tě někdo jednou sekne/bodne načež padneš a vykrvácíš, tohle neni tak hrozný, Henry vydrží docela dost zásahů a odpustí ti to když během souboje uděláš chyby a jako hráč se v tom po čase zlepšíš + Henry dostane perky
-
No, cele to působí jako divadlo, ne jako svět, ta hra je v mnoha směrech unikátní, v některých se vrací 10 let zpátky.
-
Na umirani si zvyknes velice rychle, neboj.
-
Ahoj, může mi prosím někdo odpovědět, zda si zvyknu na hardcore souboje? Jsem ultra casual hráč, vždy vyhledávám příběhový zážitek, hrávám max na normal obtížnost a nemám rád frustraci. České prostředí a česká hra mě ale fascinují a mám radost, že Kingdom Come dostává taková hodnocení, to jsem vůbec nečekal. Chci tomu dát šanci.
-
Výběr hlasu pro Diviše mě taky dost zaskočil, fakt jeho dabér zní mnohem mladší, než by měl. Nadruhou stranu, zbytek dabingu mi přijde velmi nadprůměrný, rozhodně by to bylo to poslední, co bych hře vyčítala.
-
No jo. Mě zase zajímají závody aut a hrozně mě štve, že je jich tam málo :-D (asi stejný argumetn jako ten tvůj)
Tak si pusť Life is Strange, něco od Telltale, Heavy Rain, Beyond, Until Dawn, nebo i ten Witcher 3 hratelnosti moc nepobral a je víc zaměřen na storytelling (nemyšleno nějak zle). Nebo si pusť nějaký hezký film. Úplně v nejhorším si počkej na sestřih cutscén na youtube. -
Bez ohledu na to, že by se mohlo jednat z pohledu obchodního o dobré rozhodnutí, tak z pohledu game designu se může jednat o rozhodnutí špatné, které z dlouhobějšího hlediska hře pouze uškodí.
-
Koukám že peníze až na prvním místě co?
-
V mnoha směrech je to proste amatérské, což mě od Vávry překvapuje, třeba starého lorda dabuje tak tricatnik