-
Ještě se mi nestalo, že bych netušil, jak si mám obtížnost nastavit. Maximálně jsem šel v průběhu hraní o jedna nahoru / dolů, a to hraju všechno od simulátorů přes střílečky po strategie. Nemožnost volit obtížnost by mě jak v RTS, tak v střílečkách dost frustrovala (hry by byly příliš jednoduché), v RPG si často zvyšuji obtížnost přes mody.
-
18?
-
To jo, ale kolik je Henrymu ve hře? Jelikož herci je skoro 40 let.
-
A jak si myslis, ze ve stredoveku zamykali dvere chudsi lide ? Jednoduse odmontovavaly kliky a nosili je u sebe misto klicu.
-
A nebylo by lepší hrát tedy interaktivní adventuru než RPG ?
-
neni to vubec tak tezky jak se s toho dela...naopak je skvely pocit,kdyz se lepsis ty sam i jindrich ;)
-
kazdopadne kdyby nekoho trapilo paceni zamku jako me:
v ratajich u mlynare zacit zkouset pacit jeho truhlu ve vyuce a nahodit si level 3 a perk,kdy paklice vydrzi dele...
k mechanice na gamepadu: levou packou zacinat vzdy nahore a vzdy s ni tocit plynule...
pravou packou najit idealni zluty bod
levou packou tocit plynule a pravou jen korigovat umisteni zluteho bodu....
dulezite je koukat jen na zluty a ne se snazit korigovat celek...
pak je to pohoda u snadnych zamku...
na levelu 6 pak perk,kdy nemusi byt celych 360 stupnu a pak uz si jen uzivat paceni zamku :) -
Prodal se Deep Silver (distributor), nikoliv Warhorse a Bakala v tom obchodu vůbec nefiguruje.
-
Pokud vím, tak Henryho daboval sám herec, který jej ztvárnil - Tom McKay.
Aktuální foto na pařbe WH: https://twitter.com/T0_8I/status/963396675984379904
Profil: https://www.csfd.cz/tvurce/150884-tom-mckay/ -
Duši hry? *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Tvému mozku chybí 10 let vývoje a taky si nikdo nestěžuje.
-
Jo no. OCD je v otevřených RPG, kde nemůžeš udělat všechno (hlavně na začátku) fakt peklo :-D
-
presne...taky jsem byl takovy... :D
-
Very easy jsem snad ještě neviděl, ale díky za tip, zkusím se na to zaměřit. Mám tendenci hrát za lapku a bez páčení zámků je to poloviční zážitek:)
-
A můžeš si koupit koníka Hatatitla *3*
-
Asi tak, kdyz na to clovek prijde, tak je to paradicka.
Prijde mi, ze lidi nejvic kvici, protoze chcou vybrat vsechny truhly uz v prologu, ale na to fakt skill nemaj. :) -
Hru jsem nehrál. Ale co jsem vypozoroval z nějakých streamů:
1.) Když postavy mluví jsou jako mrtvé, absolutně žádná mimika.
2.) Dabing mi přijde taky divný, hlas se k hlavnímu hrdinovi vůbec nehodí, je jak o 20 starší. A je takový dost plochý bez emocí. -
a predpokladam,ze stejne to bude i s lukostrelbou...zezacatku peklo,pozdeji pohoda
tohle me bavi :) -
Funguje skvěle. Ušetřilo mi to kupu nervů.
-
Je nikdo. Ale THQ koupili Deep Silver, který je distributorem. Někteří to holt vzali tak, že kupují i hru se studiem, ale koupili pouze distributora.