Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně!
  • A průměrné user score je 8.2 a taky stále roste. Prodeje PC + konzole v tuto chvíli přes 500 000.
  • No a já jsem zato právě moc rád, ze jdou takto proti zdi a doufam že pod tlakem nepolevi a budou si stát za svým. Protože ve výsledku, jak píše Gohan, dostanou hráče k tomu, ze hru skutecne hraje a tedy si hru i vice uzije a bude to pro nej větší zábava než kdyby si například mohl nastavit nižší obtížnost, ukládat bez sejvovice apod.
  • Snížit obtížnost? Je mi na blití z těch komentářů. Jedna obtížnost je mnohem lepší než 6. KC má být těžký, za prvé proto, že Vávra dělá těžký hry (mafia) a proto, že fanoušci toto čekali a chtěli. Proto je ta hra tak dobrá. I přesto, že je rok 2018 neznamená, že nemůže vyjit hra s obtižností Gothic, Mafie (trojka je totální crap), starší NFS (dnes AI spomaluje aby jsi je dohnal) apod. Je mi zle, že po těžké hře, se chce aby byla lehčí. Přitom ta hra není těžká.
  • taky je tam Hospoda Na Mýtince *4*
  • Ten odkaz na Metascore je na PS4 verzi hry, PC má v tenhle moment 77.
  • První mód na okamžité uložení pozice už je taky venku:

https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/1
  • Tak save mod uz je. Neviem ci to tu uz niekto postoval. Odskusane to nemam.
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/1
  • Dlaha
    Volba úrovně obtížnosti na začátku hry je většinou selháním designera. Hráč nemůže prakticky vědět, co se za jakou úrovní skrývá. Obtížnost se správně řeší různě složitými způsoby řešení úkolů ve hře a hráč si intuitivně zvolí pro sebe vyhovující cestu.
    Globálně každé nastavení chování hry je selhání tvůrce (pominu nastavení grafiky a zvuku samozřejmě).
  • Ledy povolily, ukládání hry i páčení zámků bude zjednodušeno:

Daniel Vávra @ Twitter 15/2/2018

So we heard you. Lockpicking is too easy.. I mean hard and we should do something with save and quit. And "couple" other things. We will do something with it.
  • TheGGG
    ZATÍM jsem to nekoupil jacku, ale viděl jsem dost, abych poznal kvalitní hru a velký haterský bs zde v diskuzi...
  • No ono to ale funguje jen někdy. Nic proti hře, která tě nutí, aby jsi se ji naučil hrát. Ale KC jde někdy za realismem tvrdohlavě bez ohledu na zábavu. Třeba útěk ze Skalice na koni. Bránit se nemůžeš, ujet musíš slušnou vzdálenost a to jestli tě protivník trefí zase tak moc neovliníš. Ve výsleku jestli dojedeš nebo ne je hodně o náhodě a o tom, jeslti by jsi hru uměl hrát. Chápu, že to mělo realisticky ukázat, že jsi utekl tak tak. Ale imho to šlo s pomocí pár scriptů a berliček udělat tak, aby jsi dojel tak tak, ale nebylo to čistě o náhodě.
  • To, že jde Warhose hlavou tvrdě proti zdi ve smyslu jedné obtížnosti je opravdu nesmysl, pochybuji, že jim tato strategie přinese víc než frustrované hráče a nižší prodeje jinak dobré hry.

Počkám si na opravný patch a první módy/cheaty/trainery/skripty, které snižují obtížnost, v současné podobě je hra sice hratelná, ale bugů je pořád víc, než mně vyhovuje. Zase je potřeba spoléhnout se na modderskou komunitu namísto vývojářů. Měli to celé udělat s licencí open source a pořádně podojit Bakalu na tom, co si nakradl stejně jako Babiš.
  • Za me parada a nevahal bych dat i vice *14* Hlavne bych ocenil pristup vyvojaru a jejich chapani hratelnosti, ktery nekdo oznaczuje jako "hardcore", ale ve skutecnosti se snazi primet hrace, aby hru hral, ucil se a zlepsoval a citil se odmenen, kdyz se neco povede. Co mi nekdy trochu vadi, tak jsou animace a mimika postav, ale to je mnohdy ovlivneno zpusoben jakym je pribeh vypraven a clovek pak ocekava, az filmovou kvalitu coz u podobne projektu snad ani neni mozne udelat.
  • skoč z mostu vole
  • Samozřejmě nikdo, majitelé zůstávají stejní. Jen holt někdo rád blbě kecá. https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=409076&typ=PLATNY
  • Přesně to se mi také stalo. Objevoval jsem svět a po hodince a kousku jsem teleportačním způsobem "uklouzl" nesmyslně ze skály a byl šmitec. Člověka to nutí hrát hodně opatrně, což vede k omezení exploru. Osobně se domnívám, že ukládání časem upraví.
  • Problém, jak jsem ho vysledoval na ytb tkví pravděpodobně v tom, že pomocí déčka nejde regulovat rychlost otáčení, čímž jsou pro mé nešikovné ruce zámky zakleté.
  • Vidím to podobně. Prosvištím si hlavní příběhovou linii a pak se porozhlédnu kolem. Popřípadě odbočím z hlavní cesty, pokud to bude nutné pro pokračování (například vypilovat nějaký skill, nebo získat nějaké věci potřebné pro pokračování).

V openworld hrách je vůbec velmi těžký nějak tlačit storytelling, když má hráč takovou chuť objevovat celý velký herní svět. Myslím, že chyba je, že u SP/kampaně (nazveme-li to tak) je taková rozlehlost ke škodě příběhu a mělo by to být jak se říká trochu "sešněrované". Naopak v MP se pak atový svět přímo nabízí.
  • Aspoň můžeš torllit na fórech :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit