Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proboha, přestaňte už komentovat nějaký preview před patchem, který steamová verze obsahovala už v den vydání, nebo cracklou verzi od skydroow .... Třeba s tím oblečením, tam nic takového není. Možná tak v cracklý verzi. Mázlý textury? ...aha, to máš odkuď? ...Podívej se na videa nebo obrázky kde to hrají ve velkých, nebo ultra detailech, ale na to musí mít člověk min. gtx 1060 což je dnes snad už minimum že.
  • odemykani zamku je v podstate jenom o tom, ze najdes misto kde mas drzet paklic (ukaze se zlate) a pak klavesou D otacis a mysi se snazis drzet paklic na tom samem miste pri rotaci zamku... ja uplne nerozumim zase vykradani kapes, nekdy jen zacnu vykradat a hned si me NPC vsimne a nekdy si muzu dat cas az 10 sekund a uplne bez problemu
  • Je to vždy popsáno v nápovědě. Nejprve je potřeba kuličkou najít místo, kde se malá černá kulička zvětší na velkou zlatou ....následně je potřeba zmáčknout a držet klávesu "D", kterou se zámek otačí a zároveň s myší pohybovat(kroužit) tak, aby jsme kuličku měli stále na místě kde je zlatá.
  • Memyslím si že tento človíček hledá logické odpovědi. Poplival si, vyblinkal se, vybrečel se a může jít spát
  • To víš no to je náš národní sport na všechno brblat, hold parta nýmandů co by sama kromě zloby nevytvořila nic *5* ( čest vyjímkám )
  • Magister_Peditum
    Jo, pak už má hráč volnost.
  • Naprosty souhlas. Budme radi ze se hru vubec podarilo dokoncit alespon v teto podobe. Nebylo to pro ne jednoduche. Naklady na cesky dabing by se urcite nevratili a Vavra rozhodne nebyl v situaci, aby si mohl dovolit tak drahe gesto. *5*
  • Po odehrání cca 10 hodin musím konstatovat, že mě hra pohltila. Trochu škoda toho ukládacího režimu pro takto pojatý svět, ale srovnat se s tím dá. Problém může být spíše v nedostatku času. Hra má pár chybek, které někdy umějí zkomplikovat život, ale nic, co by se nedalo odpustit. Zatím jsem nepřišel na systém odemykání zámků při užití klávesnice/myš, ale to snad časem přijde. Od her neočekávám dokonalost, ale vynikající a pokud možno originální zážitek. A ten KCD nabízí. Já jsem spokojen a těším se na víkend, kdy na to bude více času. Pro ty, kteří váhají nad koupí, neváhejte, stojí to za každou korunu.
  • Lukass
    A potom se hra rozjede?
    Ale i tak trpet 3 hodiny u cutscen, no zacatek rozhodne na hru nenavnadi.
  • Tak bug asi těžko :-D
  • Odulin
    Mam zatim jen par hodin a jeste jsem nedokoncil prolog, ale uz ted koupe nelituji. Ta atmosferka a zasazeni je proste nadherny. Pribeh a dialogy se mi fakt libi...radost poslouchat a cist. Grafika super a hudba krasne podtrhuje atmosku. Velka skoda ty technicky stranky no...ale snad si daji na patchi zalezet a trochu to jeste spravi Tohle je proste jina hra, a je to na ni videt od zacatku. Pro me uspech.
  • Mě osobně přijde celá ta hra hrozně neohrabaná ať už jde o boj nebo jen obyčejný pohyb, nejspíš to udělám jako u zaklinace počkám cca 2 roky než to zas pustím
  • Polsko má 4x větší základnu potenciálních kupců, byl to třetí díl v oblíbené a ověřené sérii. Nesrovnatelná situace. *10*
  • Odulin
    Jj taky me to prekvapilo.:)
  • Magister_Peditum
    Až do návratu do Skalice (mně to trvalo skoro 3h) se jedná stále v podstatě o tutoriál. Logo hry a s ním i její začátek se objeví až při cestě do Ratají. Do té doby je to hodně omezené se spoustou cutscén.
  • Lukass
    Ja su popravde zklamane. To ze technicky je to zmetek nema cenu resit, to vidi kazdej. Za 1100 korun, no neber to.
    Ale nejvetsi zklamani je gameplay, cutscena strida cutscenu, loading strida loading, behem techto stridani se postave meni obleceni a dokonce i den a noc, nepochopitelny. Cekal sem hru, interakcd je tam hrozne malo. Mozna jenom na zacatku, ale i tak mne to celkem odrazuje hru koupit. Cekal sem trosku neco jinyho. Animace obliceju... no co rict, nazor at si kazde udela sam.
    Mazly textury, budiz. Grafiku i ty animace bych prezil, ale to ze je hra tak ukecana a bez interakce to asi nedam.
    Nadruhou stranu hra ma hromadu super detailu, a u vytvareni hernich mechanik nekdo premyslel coz jde videt.
    Pro mne za plnou cenu ani nahodou, ve sleve mozna.
    Kdyby to vydali s polovicni cenovkou nemel bych problem, ale takhle ne.
  • Magister_Peditum
    Vtipné, je jak tu na to nadávají neustále ty samý nicky snad už od první zmínky o hře... Já to hraju na ps4 pro a zatím jsem nenarazil na zásadní problém. Zatím snad jen na divný pathfinding některých postav, ale nic co by mi bránilo hrát ve hře. Lockpicking je na gamepadu krapet těžší, ale to je zatím tak vše.
  • Všimli jste si že při rvačkách NPC občas prohodí věci jako "Kurva!" nebo "Do piči!" česky? To má být bug, nebo něco pro immersivitu?
  • Jack1947
    Tys ses přiznal žes to ani nekoupil tak co kua hodnotíš, ano začátek je celkem nuda a na rozjezd se čeká na několik hodin. Kdy už si sakra pořádně zašermuju lol.
  • Jack1947
    Bugy a nedomyšlenost hry , bugy se opraví za pár měsíců ( i když dost pochybuji) ooptimilizace asi dobrá když mi to jede i přes 35fps. Nojo je to taková chodička ty tam jsou velkolepé bitvy a táíha zbraně :D hezká grafika ale s náplní to tak horké asi ani moc nebude :/

Opravdu nechápu jak nebo kdy se to rozjede... že by až po 30hodinách lol což by byla asi čtvrtina hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit